POLİTİKA

MURAT KARATAŞ “HER ZAMAN VATANDAŞIMIZLA BERABERİZ”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve AK Parti yönetimi ile Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti ikram edilen çayları içti.

MURAT KARATAŞ “HER ZAMAN VATANDAŞIMIZLA BERABERİZ”
08-06-2022 18:33
08-06-2022 18:35
KİLİS

MURAT KARATAŞ “HER ZAMAN VATANDAŞIMIZLA BERABERİZ”

KİLİS

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve AK Parti yönetimi ile Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti ikram edilen çayları içti.

Salı gününü Mareşal Fevzi çakmak Mahallesine ayıran AK Parti Kilis il başkanı her görüştüğü vatandaşla bire bir sohbet edip sorunlarını dinlerken, AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan sevdasının milletin gönlündeki yerini asla kaybetmeyeceğini belirtti.

Dünyada var olan Global Ekonomik krizin maalesef Türkiye'de de etkilerini gösterdiğini dile getiren İl Başkanı Murat Karataş, Devletimiz güçlü oldukça her türlü sorunu aşarız. Hükümetimiz gerekli adımları atmaya devam ediyor. Yaşanan bu sorunların hepsi gelip geçici ve çözüm adresi yine AK Parti’dir. Muhalefetin ortaya koyduğu bir çözüm önerisi bile yok. Sadece 6’lı masayı toplayıp ne olduğunu hiç kimsenin bilmediği kararlar alıyorlar. Daha kendi aralarında bile anlaşamazken, bu dağınıkla vatandaşın derdine derman olmaları mümkün değil. Devlet yönetmek 6’lı masa etrafında toplanıp sohbet ederek olmaz. Vatandaşlarımız yapılan olumsuz algılara kapılmasın, Allah’ın izniyle, başımızda güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm sıkıntıların üstesinden geliriz. Milletin umudu yine AK Parti’dedir”dedi.

Mareşal Fevzi Çakmak mahallesinde esnafları, vatandaşları ziyaret eden Karataş kendisine ve AK Parti'ye gösterilen yakın ilgiye hayranlığını gizlemeyerek elini sıktığı her vatandaşa teşekkürlerini sundu.

AK Parti Kilis il başkanı Av. Murat Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Pandemi sonrasında dünyada global ekonomik krizin var olacağı zaten konuşuluyordu. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Şimdi baş gösteren bu ekonomik kriz asla istemesek te ülkemizde de  maalesef hissediliyor. Dünyada savaşlar devam ediyor. Ülke çıkarlarını korumak isteyen güçlü ülkeler maalesef kendilerine yeni alanlar açmak istiyor. Bakın Rusya-Ukrayna savaşını görüyorsunuz. Üçüncü ayını tamamlayan bu savaşta insanlar ölüyor ekonomi başta olmak tarım, hayvancılık yok olup gidiyor. Batının çıkarları doğu ekseninde devam ederken Ülkemiz ve Hükümetimiz ciddi bir duruş sergiliyor. Suriye'de yaşanan olaylar ve Hükümetimizin almış olduğu karar doğrultusunda terör örgütlerine karşı operasyon ortada. Yine Yunanistan'ın attığı adımlar. Teröre destek olan Finlandiya ve Norveç gibi ülkelerin Nato'ya girme olayları.

Global krizin içerisinde yine konuşulan konulardan birisi de gıdaya ulaşımda sıkıntıların yaşanacağı. Allah'a şükürler olsun Ülkemiz'de böyle bir durum söz konusu değil inşallah bunda sonra da olmayacak. Ancak bakın güçlü dediğimiz ekonomik gücü olan Almanya'da gıda erişiminde kısıtlama getirildi. Makarna dahi sınırlı veriliyor. Bir paketten fazlası verilmiyor.

Bu bir geçiş süreci .Türkiye yeni dünya düzeninde hak ettiği yeri alacaktır. Terörü, vesayeti, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları nasıl yendiysek enflasyonu da aynı şekilde yeneriz”dedi.

Haber Merkezi

TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER