GÜNDEM

"Kilis Belediyesi ve CHP yeni dönemde Kilis'imizin umudu olacak"

31 Mart seçimlerinden başarı ile çıkan Cumhuriyet Halk Partisinde Kilis Belediye Meclis üyesi Cuma Aktaş yeni dönemin Kilis için çok umutlu bir dönem olacağını söyledi.

"Kilis Belediyesi ve CHP yeni dönemde Kilis'imizin umudu olacak"
24-04-2024 14:42
25-04-2024 12:20
KİLİS
Cumhuriyet Halk Partisinin Kilis Belediye Başkanlığını kazanmasında büyük emeği olan bilhassa Karataş ve Şürahbil bölgesinde en yüksek oyları alarak CHP'nin Kilis Belediye Başkanlığını kazanmasına katkı sunan Belediye Meclis üyesi Cuma Aktaş "Kilis için yapacak çok işimiz var. Daha yeni başlıyoruz. yeni dönemde Kilis Belediyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Kilis'imizin ve aziz hemşerilerimizin umudu olacaktır" dedi.
Kilis'in çözülemeyecek hiç bir sorununun bulunmadığından bahseden Cuma Aktaş yaptığı açıklamada,
"31 Mart seçimlerinde tüm tahminleri alt üst ederek büyük bir oy farkı ile seçimi kazanmanın mutluluğu içerisindeyiz. 31 Mart seçimlerinden halkımızın büyük bir teveccühü ile karşılaştık. Halkımızın bize olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız. Serhat Kilis'imiz için çok çalışacağız çok emek verecek ve gecemizi gündüzümüze katacağız. 
31 Mart seçimlerinde şehrimizin her mahallesinden her sokağından bizlere destek veren tüm Kilisli hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum. Karataş bölgesinde özellikle Helvacıoğlu mahallemizin sakinleri olan bizleri bağırlarına basan aşiretlerimize şükranlarımı sunuyorum. Biz çalışacağız, çalışacağız ve yine çalışacağız" dedi. (Haber Merkezi)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER