GÜNDEM

SP İl Başkanı Şerif Karakurt "Dünya Gazze için ayakta"

Saadet Partisi Kilis il Başkanı Şerif Karakurt Katil, Siyonist, terör devleti İsrail'in Filistin'de, Gazze'de mazlum insanları katletmeye devam ettiğini dile getirerek yaşan zulmün bir an önce son bulmasını istediklerini dile getirerek AKP hükümetinin yapması gereken ne varsa yapmasını istediklerini belirtti.

SP İl Başkanı Şerif Karakurt "Dünya Gazze için ayakta"
02-05-2024 16:05
02-05-2024 16:06
KİLİS
Gazze'de soykırıma karşı kitlelerin artık sessiz kalmadığını Dünyanın bir çok ülkesinde katil Siyonist İsrail'e karşı tepkilerin hızla artmaya devam ettiğini belirten Saadet il Başkanı Şerif Karakurt Gazze'nin insansızlaştırılması ve topraklarının İsrail tarafından işgal edilmesi insan haklarına ve uluslar arası hukuka aykırıdır dedi.
Şerif Karakurt açıklamalarını şöyle sürdürdü: 
"Bugün Gazze'de yaklaşık 2 yüz günden bu yana katliam gerçekleştiriliyor. Yaklaşık 37 bin Müslüman yapılan vahşi saldırılar karşısında hayatını kaybetti. Çocuklar anasız babasız kaldı. Yaşlılar ve kadınlar hem de hedef gözetilmeden katledildi. 
İsrail'in hukuk tanımaz kuduz köpek gibi saldırması insan ve vicdanı olan herkesin kanını donduruyor. Bu katliama asla sessiz kalmamalıyız. Bu katliamı en yüksek perdeden protesto ederek İsrail'e karşı tepkimizi dile getirmeliyiz. Ümmetin çocuklarına sahip çıkmalıyız.
Barbar katil terör devleti İsrail'e karşı sesimiz sen ben demeden hep birlikte yükseltmeliyiz. Milli Görüş'ün efsane Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamız "İsrail sözden anlamaz, İsrail güçten anlar" sözünün bugün ne kadar daha büyük bir önem arz ettiğine şahitlik ediyoruz. 
Bugün Amerika'da hemen hemen tüm üniversitelerde öğrenciler Gazze için Filistin için ayaklanmaya başladı. Her üniversite de öğrenciler ciddi tepkilerini ortaya koyuyor. Amerika'da güvenlik güçleri ise yapılan haklı protestolara karşı orantısız üç kullanarak öğrencileri göz altına alıyor.
Türk halkı ve İslam alemi olarak Filistin ve Gazze bizim kırmızı çizgimizdir. Filistin'i ve Gazze'yi sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz" dedi. (Haber Merkezi)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER