POLİTİKA

Süleyman Şimşek veda etti! "Elbeyli ilçemize çok güzel hizmetler sağladık"

2014 yılında AK Parti'den Elbeyli ilçesi belediye Başkanlığına seçilen ve iki dönem boyunca Elbeyli ilçesine hizmetler sağlayan önceki dönem Belediye Başkanı Süleyman Şimşek AK parti'den yeniden aday gösterilmeyince Yeniden Refah Partisinden aday olmuştu.

Süleyman Şimşek veda etti! "Elbeyli ilçemize çok güzel hizmetler sağladık"
13-04-2024 16:09
14-04-2024 13:19
KİLİS
31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Elbeyli belediye Başkanlığını AK Parti'nin adayı İsmail Kördeve kazanmıştı.
Süleyman Şimşek görev yaptığı süre içerisinde Elbeyli ilçesine çok güzel hizmetler kazandırdıklarını dile getirerek sosyal medya hesabı üzerinde veda mesajı yayınladı.
Süleyman Şimşek yayınladığı mesajda;
"Çok Kıymetli Elbeylili Hemşerilerim;
30 Mart 2014 tarihinde Yüce Rabbimin takdiri, sizlerin desteği ve duyduğu güven ile başlayan hizmet süremizin sonuna geldik. Dolu dolu yaşadığımız 10 yılda birçok hizmeti ve başarıyı sizlerin katkı ve hoşgörüsüyle başardık.
Bu güven ve desteğinizi boşa çıkarmamak adına var gücümüzle Elbeyli’miz için en iyisini yapmaya çalıştık. 
Yüce Rabbime binlerce kez hamd-ü senalar olsun ki ; bizlere güzel ilçeme 10 yıl Belediye Başkanı olarak hizmet etme fırsatını bahşetti. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan iki dönemde de  bizlere inanıp destek veren tüm hemşerilerime  tek tek teşekkürlerimi sunuyorum. 
2014-2024 yılları arasında gücümüzün yettiğince, imkanlar ölçüsünde  sizlere hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk.
 Hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin herkese her mahalleye eşit davranarak Elbeyli için doğru olan neyse onu yapmaya çalıştık. Şükürler olsun ki bir çok kalıcı eser kazandırmanın gururu ve mutluluğu ile Belediye başkanlığı görevimi tamamlıyorum.
Öncelikle başkanlık yaptığım kıymetli hemşerilerime,katkı ve hoşgörülü davranışlarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim. 
Acılarımız hüznümüz, mutluluklarımız sevincimiz oldu. Görevler, makamlar  mevkiler gelip geçer. Ancak geriye kalan çocuklarımıza bırakacağımız en değerli hazine olan sizlere ve Elbeyli’mize hizmet ederek kazandırdığımız birçok eser ve hizmet kaldı.
“Elbeyli’miz daima aklımız, fikrimiz, gönlümüz ve sevdamız olmaya devam edecek.” 
Bizim en büyük gücümüz, her zaman birliğimiz, beraberliğimiz ve bu güzel ilçemize olan inancımız oldu. Aziz hemşerilerimize bağlılığımız, ilçemize olan sevdamız artarak devam edecektir.
Değerli hemşerilerim;
“Baki kalan gök kubbede hoş bir sada“dır. Ne mutlu hoş sada bırakanlara, kalın sağlıcakla diyorum" dedi.
Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER