SPOR

Teyfuk Ercan Kilis Belediyespor Başkanlığından istifa etti

2023-2024 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde Kilis'imizi temsil eden Kilis Belediyespor'da Kulüp Başkanı Teyfuk Ercan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Teyfuk Ercan Kilis Belediyespor Başkanlığından istifa etti
30-04-2024 14:42
30-04-2024 14:43
Sosyal medya hesabı üzerinden istifasını açıklayan Teyfuk ercan şu ifadelere yer verdi:
"KİLİS HALKINA ve KİLİS BELEDİYESPOR TARAFTARINA…
2023 / 2024 Sezonunu KİLİS BLD.SPOR kulübünün başkanı olarak ALLAH’a çok şükür kazasız,belasız yönetimimle beraber bugüne getirdik.
KİLİS'e, Sporla ilgili tüm branşlarda heyecan ve başarı getirmek için, yönetimimle, teknik ekibimizle personellerimizle ve Kilis Belediyespor 7 Aralık Diriliş taraftar grubuyla birlikte çok çalışarak elimizden geleni yaptık.
Bulunduğum konum ve makam Kilis’imizin markalaşmasında en önemli rol alan dal SPOR olduğunun bilincindeydik.
Bu bilinçle hareket ederek,yönetimimle beraber alt yapılara önem vererek,futbol ( 10-12,12-14,14-16 yaş kategorisinde),17 yaşta 1.amatör kümede mücadele ederek basketbol ( 10-14 yaş bayan-erkek kategorisinde ), Voleybol, Judo,bilek güreşi ve 1. amatör kümede de Pilot takım çıkartarak toplam ; 182 lisanslı sporcuyla Kilis’imize hizmet etmeye devam ediyorlar.
Bu makamlar bayrak yarışıdır.
Kilis Belediyespor, Kilis Belediyesine ait bir kurumdur.
Bu kurumunda sahibi Kilis halkının seçmiş olduğu Kilis Belediye Başkanıdır.
31 Mart 2024 deki yerel seçimde Kilis belediyesinde bayrak değişimi olmuştur. Bayrağı alan Av. Hakan Bilecen Başkanında önünü açmak ve kendi ekibiyle, Sporumuza hizmet edeceğini  düşünerek bulunduğum Kilis Belediyespor Başkanlığından İSTİFA ediyorum.
Lig devam ettiği için kulüp başkanlığının bütün yetki ve sorumluluklarını da sezon başından beri takımın bütün dinamiklerine hakim olan bu kulüp adına her şeyini ortaya koyacağına inandığım, kişiliğine,yöneticiliğine ve becerilerine şahit olduğum Kilis Belediyespor  başkan vekilim Arif Keleş’e devrediyorum.
Başkanımız Av. Hakan Bilecen’e, hayırlı olsun der, Kilis’e yapacağı hizmetlerden dolayı şimdiden başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Sezon başı,bu görevi bana layık gören,Kilis Belediye Başkanımıza, Kilis Milletvekilimize teşekkür eder görev süresince de, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan destek olan büyüklerime, küçüklerime, yönetimime, kulüp müdürüme, Stat müdürü ve Personellerine, Üst ve Alt yapıda bulunan Teknik ekibe, bizi gururlandıran,sevince boğan,aslan gibi Kilis’in yeşil siyah formasını giyip,alın terini yüreğiyle oynayarak akıtan Sporcu kardeşlerime, Masörüne,Malzemecisine, Şoförüne, kulüp personeline, basına, Emniyet güçlerimize, yaz kış demeden YEŞİL-SİYAHA gönül vermiş, her şartlarda yanımızda olmuş Diriliş 7 Aralık taraftar grubuna ve tüm spor severlere sonsuz teşekkür ederim.
Hepiniz hakkınızı helal edin. Saygı ve selamlarımı sunuyorum" dedi. (Haber Mustafa GÜNAL)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER