SPOR

Teyfuk Ercan “Kilis Belediyespor olarak taraftarlarımızı sevindirmeye devam edeceğiz”

Geçtiğimiz hafta sonunda Adıyaman Belediyespor maçından galip gelErek ligin 2. haftasında ilk galibiyetini alan Kilis Belediyespor’da Kulüp başkanı Teyfuk Ercan taraftarlarımız rahat olsun onlara çok güzel müsabakalar izlettireceğiz ve onları sevindirmeye devam edeceğiz" dedi.

Teyfuk Ercan “Kilis Belediyespor olarak taraftarlarımızı sevindirmeye devam edeceğiz”
26-10-2023 10:57
26-10-2023 10:59
KİLİS
Hafta sonunda kendi sahalarında Kahramanmaraş Kurtuluşspor’u konuk edeceklerini ve tüm taraftarları Kilis Belediyespor’a ddestek vermek için tribüne davet ettiklerini dile getiren Başkan teyfuk ercan yaptığı açıklamada,
“Ligin ilk haftasında hiçte istemediğimiz bir şekilde talihsiz bir mağlubiyet aldık. Ancak ligin ikinci haftasında deplasmanda Adıyaman belediyespor maçından gaşlip geldik ve 3 puanı hanemize yazdırdık. Şimdi bu hafta sonunda knedi sahamızda Kahramanmaraş Kurtuluşspor’u misafir edeceğiz. Bu maçta futbolcularımızın sahaya çok güzel bir mücadele yansıtacaklarının inancındayım. İnşallah bu maçtan da galip gelmek istiyoruz. Kilis belediyespor olarak taraftarlarımız sevindirmek bizleri gururlandırıyor” dedi.
Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER