POLİTİKA

Türkiye İttifakı Partisi AK Parti'yi destekleme kararı aldı

Önceki gün akşam Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanı Fatma Şahin'inde katıldığı AK Partinin iftar yemeğine Sinan Oğan Gönüllüleri ve Türkiye İttifakı partisi il Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Türkiye İttifakı Partisi AK Parti'yi destekleme kararı aldı
19-03-2024 15:26
19-03-2024 15:27
KİLİS
Türkiye İttifakı Partisi Kilis İl Başkanı Mustafa Arıçiçeği ve teşkilatının desteğinin çok anlamlı olduğuna dikkat çeken AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı bizler güçlüyüz ve güçlü olmaya gücümüze güç katmaya devam ediyoruz. Türkiye İttifakı partisi il Başkanı Sayın Mustafa Arıçiçeğine ve teşkilat üyelerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Türkiye İttifakı Partisi Kilis İl Başkanı Mustafa Arıçiçeği ise yaptığı açıklamada;
"Sinan Oğan Gönüllüleri ve Türkiye İttifakı Partisi Kilis İl ve ilçe teşkilatları olarak kendi içimizde yapmış olduğumuz değerlendirmeler neticesinde Kilis'te istikrarın devam etmesinin önemli olduğu anlaşılmış ve benimsenen bu görüş Sayın Dr. Sinan Oğan bey ile paylaşılmıştır.
Sayın Dr Sinan Oğan Bey'in tensipleri ile Kilis'te istikrarın sürmesi,hizmet kalitesinin artması adına 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kilis Belediye başkan adayı Sayın Ecz Reşit Polat bey'i destekleme kararı almış bulunmaktayız" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER