GÜNDEM

Vali Soytürk, STK ve resmi kurum ve kuruluşlara birer ziyaret gerçekleştirdi

Kilis Valisi Recep Soytürk Kurban Bayramı sonrası sivil toplum kuruluşları, resmi kurum ve kuruşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Soytürk, STK ve resmi kurum ve kuruluşlara birer ziyaret gerçekleştirdi
11-07-2023 13:02
11-07-2023 13:27
KİLİS
Vali Soytürk haftanın ilk iş gününde ilk olarak Kilis Tapu ve Kadastro Müdürlüklerine ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akabinde ise Kilis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına ziyarette bulunarak oda başkanları ile bir araya gelen Vali Soytürk esnafın sorunlarını oda başkanlarından dinleyerek oradan Kilis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ziyarette bulunarak İl Müdürü Metin Kaplan ve Kilis Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gazi Albay Murat Cumhur Muhtar ile bir araya geldi.
Kilis Valisi Soytürk daha sonra Kilis Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine ziyaret bulunarak Başhekim Uzm. Dr. Fazıl Arısoy ve hastane personelleri ile bir araya gelerek hastanenin son durumu hakkında bilgiler alarak son olarak Kilis Ticaret İl Müdürü Mehmet Aydın Türk'e ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgi alan Kilis Valisi Recep Soytürk son olarak Soytürk Kilis Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaret bulunarak KİTSO Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Vali Soytürk’ün ilerleyen günlerde STK, resmi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerinin devam edeceği tahmin ediliyor.
Haber : Mustafa GÜNAL
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER