USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. MURAT KARATAŞ PARTİDE YAPILAN BAYRAMLAŞMADA KONUŞTU! “6’LI MASADAN TÜRKİYE’YE HAYIR GELMEZ”

AK Parti Kilis il başkanlığının Bayramlaşma Programı Ramazan Bayramının 1. Günü Parti binasında saat 11.30’da gerçekleşti.

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. MURAT KARATAŞ PARTİDE YAPILAN BAYRAMLAŞMADA KONUŞTU!  “6’LI MASADAN TÜRKİYE’YE HAYIR GELMEZ”
02-05-2022 18:35
02-05-2022 18:36
KİLİS
Google News

AK PARTİ İL BAŞKANI AV. MURAT KARATAŞ PARTİDE YAPILAN BAYRAMLAŞMADA KONUŞTU!

“6’LI MASADAN TÜRKİYE’YE HAYIR GELMEZ”

KİLİS

AK Parti Kilis il başkanlığının Bayramlaşma Programı Ramazan Bayramının 1. Günü Parti binasında saat 11.30’da gerçekleşti.

AK Parti bayramlaşmasına AK Parti Kilis Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge sorumlusu önceki dönem AK Parti Kilis Milletvekili Ecz. Reşit Polat, AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi Kilis il Başkanı Mustafa Demir, Kilis il Genel meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın, Musabeyli, Elbeyli ve Polateli Belediye Başkanları ile partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Kilis il başkanı Av. Murat Karataş ve Yönetim Kurulu Bayramlaşmaya gelen misafirleri kapıda karşılarken yapılan konuşmalarda AK Parti Kilis il başkanı Av. Murat Karataş 6’lı masanın milletin ihtiyacına cevap veremeyen bir masa olduğunu bu masadan milletin hayrına bir şey çıkmaz dedi.

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Öncelikle bizleri bugünlere ulaştıran Allah’a şükür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Ramazan ayı içerisinde halkımızın ihtiyaçlarını sıkıntılarını karşılayan onlarla beraber iftar yapan teşkilatımız Ramazan ayı içerisinde çok önemli işlerin altına imza attı.

Ben öncelikle Gençlik kollarımıza ve hanım kollarımıza teşekkür etmek istiyorum. Her gün en az 10 ailemizde iftar programları düzenleyerek vatandaşlarımız ile birlikte olduk. Parti olarak halkımızın Ramazan ayı içerisinde karınca kararınca yardımcı olmaya çalıştık.

Keza Kilis Belediyemiz garip gureba ailelerimiz için 7 bin 250 adet gıda kolisine ek olarak 4 bin adet market kartı ve gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdik.Tabi yaptığımız ziyaretlerde halkımızın teveccühünün AK Parti’den yana olduğunu bir kere daha gördük. Şunada şahitlik ettik ki Milletimizin Erdoğan aşkı asla bitmeyecek.

Tabi ülkemiz ciddi süreçten geçiyor. Bakın bugün 6’llı masa bir araya geliyor güya Ülke yönetimi için karar almaya çalışıyor. Halbuki, kendi aralarında bir birliktelik sağlayamıyorlar. Ne istediklerini bilmiyorlar. Bilseler zaten bunun açıklamasını yaparlar. Bundan dolayı bizim Ülkemizi, milletimizi, halkımızı maceraya sürükleyecek bir durumumuz söz konusu asla olmayacaktır. 6’lı masadan Türkiye’ye bir hayır gelmez. Ülkemizin bundan sonra da kurtuluşu Cumhur ittifakı kadrolarındadır. 6’lı masa bir gün değişik bir gün başka değişik kararlar alıyor. Milletimiz bu masadan hayır görmez.

AK Parti olarak birlik içerisinde beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kilis’te de Ramazan ayı içerisinde yapılan çalışmalar çok çok bereketli oldu. Milli Eğitim Bakanımızın ilimize yaptığı ziyarette 600 milyon lira olan yatırımların kararları alındı. İnşallah yeni eğitim tesisleri bu alınan karar ile hayata geçirilecek. Bu eğitim tesislerinin içerisinde 9 tane yeni Anaokulu, 9 tanede ilkokul, lise ve ortaokul olmak üzere ilimize 18 tane yeni okul yapılacak.  Yapılacak olan seçimlerde yine iktidarın tek alternatifi Cumhur ittifakı ve AK Parti’dir.  

Yine uzun zamandan beri Belediye Başkanımız ile Milletvekillerimiz ile yaptığımız bir çalışmanın müjdesini şimdi buradan sizlere vermek istiyorum. Yukarı Afrin barajı hayata geçti Yukarı Afrin barajı ilimizin su ihtiyacını karşılıyor. Şimdi Aşağı Afrin Barajının planlaması yapılı ve yatırım için programa alındı. Aşağı Afrin barajı hayata geçtiğinde yaklaşık 30 bin dönümlük arazi Aşağı Afrin barajı ile sulanacak.

Yine haziran ayı içerisinde yeni Devlet Hastanemizi böyle coşkulu ve kalabalık bir şekilde açılışını gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Hizmetlerimiz, yatırımlarımız devam ediyor ve biler çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

ÖNCEKİ DÖNEM AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ECZ. REŞİT POLAT “MÜCADELE OLMAZSA ZAFER OLMAZ”

AK Parti Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge sorumlusu önceki dönem Kilis Milletvekili Ecz. Reşit Polat yaptığı konuşmada Küresel anlamda ülkeler pandemiden etkilenirken Ülkemizde ciddi sıkıntılardan geçti geçiyor dedi.

ECZ: Reşit Polat yaptığı konuşmada;

“Türkiye liderinin öncülüğünde çok büyük işler yapmaya ve başarmaya devam ediyor. Ne yapıyoruz? TANAP yapıyoruz, Türk Akım projesi yapıyoruz, İstanbul havalimanı yapıyoruz, Karadeniz’de doğalgaz buluyoruz. Petrol buluyoruz. Hemen yanı başımızda Fırat kalkanı, Zeytindalı, Barış pınarı operasyonları ile sınırımızda bir terör koridoru oluşmasına engel oluyoruz. Amerikayı, İngiltere’yi ve Rusya’yı karşımıza alıyoruz.

Bütün bunların sebebi daha güçlü ve büyük bir Türkiye için. Bunları yaparken süper güç olan devletlerin ayağına basıyoruz. Onlarda ellerinde ne türlü bir koz varsa onları bize karşı uyguluyorlar. Bu doğal bir sonuç. Mücadele olmazsa zafer olmaz. Mücadelemizin sonucunda müreffeh bir Türiye’ye inşallah ulaşacağız.

Tabi tüm bunların yanında bir pandemi olayı çıktı. Üretim durdu, zincir bozuldu bunlarında yanında hemen yanı başımızda Ülkemizi de etkileyen Ukrayna-Rusya savaşı çıktı. Bu iki ülke ile aramızda yaklaşık 40 Milyar dolarlık  ticaret hacmi bulunuyor. Bütün bunlar maalesef ekonomiye etki etti. İnşallah Yaz ayları ile birlikte artan hayat pahalılığı son bulacak. Bizi hiçbir yerden vuramadılar. Çünkü 21 seneden beri AK Parti sevdalıları bayrağı asla yere indirmedi” dedi.

SERVET RAMAZAN “KİLİSLİ HEMŞERİLERİMİN RAMAZAN BAYRAMINI TEBRİK EDİYORUM”

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Kilis Belediyesi olarak çok önemli çalışmaların altına imza attıklarını söyleyerek yaptığı konuşmada ise;

 “Belediyemizin hizmetlerini halkımıza sunmaya devam ediyoruz. Malum Ramazan ayı içerisinde belediye olarak halkımızı ilgilendiren meseleler de hep halkımızın yanında olduk ve inşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ben tüm Kilisli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

AK PARTİ KİLİS MİLLETVEKİ A. SALİH DAL “ AK PARTİNİN HİZMETLERİ SAYMAKLA BİTMEZ”

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazanın konuşmasının ardından yaptığı konuşmada “ AK Partinin hizmetleri saymakla bitmez” dedi.

Ahmet Salih Dal yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Başı rahmet ortası mağfiret ve sonuda cehennem azabından koruyan mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak Allaha şükürler olsun Ramazan Bayramına ulaştık.

Ramazan ayı içerisinde teşkilatımız adına yapılan güzel çalışmalardan dolayı tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Tabi AK Partinin hizmetleri saymakla bitmiyor. Şurada yaklaşık bir yıla kadar yine bir seçim var. Biz bundan önce yapılan seçimi şöyle hafızalarımızda bir canlandırmak istiyorum. Biz o süreçte halkımıza ne söz vermiş isek hepsini tek tek yerine getirmiş bulunuyoruz. Allaha çok şükür halkımız AK Partinin karnesine hep pekiyi veriyor. Çünkü verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz ve devamsızlık yapmıyoruz. İnanıyorum ki 2023 seçimlerinde halkımız yine AK partiye Pekiyi verecek ve bizler yolumuza devam edeceğiz.

Kilis’in seve barajının ve Musabeyli barajının sulama alanlarına alınması ile çiftçilerimiz sulama konusunda sıkıntı yaşamayacakları gibi Ziraat Odamız ile yaptığımız çalışmalar ile tohum desteği sağlamaya devam ediyoruz.  Bizim Kilis’imize yol sözümüz vardı. Yol konusunda ciddi çalışmalarımız devam ediyor. Geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde Yol konusu ile ilgili Bakanlığımız yüklenici firmanın tüm ödemelerini gerçekleştirdi ve çalışmaları devam ediyor. Yine tabi biz Kilis’e denizi getirmeyiz ama Kilis’i deniz ulaştırabiliriz dedik ve Amanos tünelleri ile ilgili çalışmalarımızı ortaya koyduk.

Yine beşyüz evler ve hastane kavşağında yağacağımız battı çıktıların projeleri hazır bakanlığımızda onayda beliyor ve inşallah buralara battı çıktı yağacağız.

Tabi yatırımar saymakla biter mi? Eski Devlet Hastanesini hatırlayan var mı? Cenazeniz olduğu vakit borcunuz olduğundan cenazenizi alamıyordunuz. Artık o günler geride kaldı. Hatırlayın Kilis’te 3 günde bir olmak üzere sular akıyordu. Onlarda geride kaldı. At arabalarının gezdiği bir şehirde bugün parkları ile orta refüjleri ile modern bir şehir Kilis var.
Değerli dava arkadaşlarım bizler omuz omuza verdiğimiz sürece bir ve beraber olduğumuz sürece her türlü sorunun üstesinden gelen bir teşkilatız.

Değerli kardeşlerim Türkiye güçlü bir ülke. Bakın geçenlerde Hindistanda bir kardeşimiz bizleri aradı sıkıntıda olduğunu söyledi. Hemen Büyükelçilik ile irtibata geçtik ve Büyükelçilik orada bulunan vatandaşımız ile hemen irtibat kurdu ve vatandaşımızın sorunu hemen giderildi.

Peki Dünyada ülkeler başı sıkıştığında kime müracaat ediyor. Tabi ki Türkiye’ye müracaat ediyor. İşte Ukrayna işte Rusya gerçeği ortada. Türkiye’nin dışında başvurdukları bir ülke var mı? Hayır yok. O zaman bizim bu bölgede güçlü olmamız gerekiyor” dedi.

 

Öncelikle Ramazan Bayramı programına katılan herkese hoş geldiniz diyorum Ramazan bayramınız mübarek olsun diyorum.

20 yıldan beri dünya siyaset tarihinin, dünya siyaset ilminin kurallarını kanunlarını değiştiren bir gerçeği yaşıyoruz. Sadece bu ülke için değil gönül coğrafyamızın sınırlarını genişletecek şekilde bize umut besleyen herkese uzanıyoruz. Kiminle uzanıyoruz? Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğanla. Bugün hemen yanı başımızda bitmeye yüz tutan bir savaş var. Bu savaşın bütün sıkıntılarını bu şehirde birlikte yaşadık. İlimize 150 den fazla roket düşerken bizi ayakta tutan bir şeyimiz vardı. Birliğimiz, beraberliğimiz bizi tek yürek yapan birlik ve beraberliğimizdi. Bugün başka bir bölgede doğu Avrupa’da bizi yakından ilgilendiren yine bir savaş var. Ne ilginç değil mi? İkisi de bizim arabulucuğumuzu istiyor. Yanı başlarında başa ülkeler yok mu? Var. Belki de bizden ekonomileri daha güçlü.

 Burada önemli olan maddi güç değil güvendir. Siyaset güvenle yapılır. Ticaret güvenle yapılır. Dostluk güvenle olur. Demek ki dünyanın güven duyduğu bir lidere dünyanın güven duyduğu bir coğrafyaya sahibiz. Bunu sizden aldığımız güçle yapıyoruz. Biz alsa ve kata bu birlik ve beraberliği bozmayacağız. Biz bu coğrafya da Müslüman Türkün egemenliğini sürdüreceğiz” dedi.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ