USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK Parti Kilis Belediye Başkan aday adayı Mehmet Türk: “Her şey Kilis için”

AK Parti Kilis Belediye Başkan ada adayı Mehmet Türk, Kilis’in bütün sorunlarını çözecek projeleri olduğunu söyledi.

AK Parti Kilis Belediye Başkan aday adayı Mehmet Türk: “Her şey Kilis için”
25-09-2023 16:51
25-09-2023 16:54
KİLİS
Google News
Belediye Başka aday adamı Türk, Kilis’in kendisi için çok değerli olduğunu, Kilis halkı ve Kilis’in güzel insanları öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamladığını belirtti.
Türk. Kilis AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı olarak çıkmış olduğu bu yolda öncelikle Kilis Belediyesinin bir işletme veyahut özel sektör mantığı ile çalışacaklarını vurgulayarak, projelerini kısaca şöyle sıraladı, “ Birinci olmazsa olmazımız hayati meselemiz olan ve  Fırat nehrinden içme ve kullanma suyunu şehrimize getirmektir. Su faturalarını en aza indirmek, Kilis Belediyesi aracını, gerecini, garajını temin ettikten sonra lazım olan beton santralini, asfalt şantiyesini, asfalt dökme makinalarını gerekiyor.  Mevcut olan beton borularını, diğer boruları, kendimiz üreterek, kendisi imal ederek işe başlayacağız. Kilis’te ne sorunları var ise hepsinin altından kalkabilecek duruma geleceğiz. Yeterki elimize araç ve gerecimiz olsun bunlarda zor işler değildir alınır Allah’ın izniyle hepsini yapacak gücümüz var” dedi.
“Yeni imar alanları açılacak”
Türk, Yeni imara açılmış ve alt yapıları yapılmamış yerler ile  imara açılacak alanlarda alt yapılarında kesinlikle galeri sistemi kullanılacaklarını ifada ederek, “ İmara açılmış ve açılacak alanların  tamamında   bütün arsa sahiplerin hakları korunarak ve hatta  arttırılarak  yollar 40,60,100 metre olarak yeniden düzenlenecek, parklar ve kaldırımlar daha düzgün hale getirilecektir. İleri aşamalarda raylı sistem hesaplanacaktır. Çevre yolu ve diğer gereken yerlerde neredeyse trafik ışıkları en aza düşürülecektir. Kavşakların neredeyse çoğunda köprülü alt geçit dalma ve yahut üst geçitler yapılacaktır bu trafik için geçerlidir.”
“Kentsel dönüşüm yapılacak”
Belediye Başkan aday adayı Mehmet Türk, Özellikle Kilis şehir merkezinde ve eski mahallelerinde kentsel dönüşüme gideceklerini vurgulayarak, “Kilis’imizi kesinlikle turizme açacağız.  eski tarihi binalarımızı meydana çıkaracağız  gelen turiste yatak sayımızı arttıracağız. Turizm için ne gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız spor turizmini geliştireceğiz. Kilis Belediyesporumuza her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.
“Yatırımcının önümü açılacak”
Türk, Yatırım yapmak isteyenlerin önünü açacaklarını ifade ederek, “ Kilis’in içinde ve dışından yatırım yapacak her kişiye elimizden geldiğini yaparak,  özellikle bürokraside ve alt yapıda her türlü desteği vereceğiz. Organize sanayilerimize elimizden geleni yapacağız ve yatırımcı çekeceğiz.”
“Yeni parklar ve piknik alanları yapılacak”
Türk, Kilis’in çağdaş ileri teknolojiye göre düzgün bir mimari ile parklarıyla yollarıyla piknik alanlarıyla ailece gidip güvenli bir şekilde vakit geçirebilecek, yeşil alanlar çocuklar için oyun alanları, Avrupa Birliği standartlarında bir şehir haline getireceğiz.  Kilis Belediyesinin gelirini attıracağız çünkü yatırımcı çekeceğiz. hastane, otel, avm ,özel okullar  gibi yatırımcıları teşvik ederek, yardımcı olacağız. Çalışan personelimizi çoğaltacağız  belediye personelinin maaşlarını peyder pey arttıracağız, çalışanlarımızı her türlü destekleyeceğiz ki herkes dört elle işine sarılacak. Kilis belediyesi kendi bütçesini geliştirecek ve oluşturacak  bunlar milletin sırtına binerek olmayacaktır. bilakis halkın malı olan belediye halkına her türlü yardımcı olacak hale getirilecektir. Fakirine fukarasına ihtiyaç sahiplerine mazluma ileride her türlü gereken, bütün ihtiyaçlarını  karşılayabilecek,  hale gelecektir. Kilis halkı için  kamu yararına olacak hiçbir şeyden kaçmayacağım kamu yararı ne gerektiriyorsa onu yerine getirmeye çalışacağım” dedi. 
“Uyum içinde çalışacağız”
Türk, Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ile sırt sırta vererek çalışacaklarını ifade ederek, “ Hep birlikte sivil toplum kuruluşlarımızla ticaret odamızla,  halkımızla istişare ederek, Bu su ve sulama sorununun altından kalkacağımıza inanıyorum. Fırat’tan getirilecek suyla birlikte bölgeyi tarım ve hayvancılık üssü olacağına inanıyorum. Kilis’imizi ileri teknolojiden yararlanarak,  Kilis halkının malı olan bütçesini canı gibi koruyarak ileride Kilis’imizi mimarisiyle çevresiyle yollarıyla parklarıyla alt yapısıyla bütün Türkiye’ye model olacaktır. İnşallah Kilis halkına Kilis belediyesinin başına geçersem söz veriyorum sözümü yerine getirmek içinde durmadan çalışacağım” diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Mustafa GÜNAL
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ