USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

AK Parti Kır Bekçileri ile buluştu

AK Parti Kilis il başkanlığı Kır Bekçileri ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinledi hem de Kışlık elbise dağıtımı gerçekleştirdi.

AK Parti Kır Bekçileri ile buluştu
07-01-2023 15:54
07-01-2023 15:56
KİLİS
Google News

AK Parti Kır Bekçileri ile buluştu

Kilis

AK Parti Kilis il başkanlığı Kır Bekçileri ile bir araya gelerek hem sorunlarını dinledi hem de Kışlık elbise dağıtımı gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki çalışmalardan fırsat bularak Kilis'e gelen AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş Çiftçi Malları Koruma Meclisi Başkanlığında çiftçilerin sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Çiftçi malları Koruma Meclisi başkanı Mehmet Kara bu yıl bekçilerin daha gayretli bir şekilde koruma görevini yerine getirdiklerini dile getirirken ufak tefek sorunların haricinde herhangi bir büyük hırsızlık olayı ile karşılaşmadıklarını Kır bekçilerinin görevlerini layıki ile yerine getirmeye devam ettiklerini belirtti.

Toplantıya katılan AK Parti Milletvekili, Belediye Başkanı ve İl başkanına ayrıca teşekkür eden Çiftçi Malları Koruma Meclisi başkanı Mehmet Kara bu tür toplantılara bundan sonra da devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal Kır bekçilerinin muazzam işler çıkardığını Çiftçilerin mallarını korurken gece gündüz demeden arazide bulunduklarını belirterek gündeme dair şu açıklamalarda bulundu.

"2004 yılında Çiftçi malları Koruma Meclisi Başkanlığına ilk geldiğimizde Mehmet Kara Başkanımızın çok güzel çalışmaların altına imza atacağını biliyorduk. O günden bugüne kadar Çiftçi malları Koruma Meclisi çok güzel işler ortaya koydu. Tüm Kır Bekçilerimizi tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Tabi Ülkemiz bir seçime giriyor. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri Türkiye'de ilk defa zamanında gerçekleşiyor. Daha dün 6'lı masa toplantısını gerçekleştirdi. Sonuç ne çıktı. Hiç bir şey. Şu ana kadar daha Cumhurbaşkanını belirleyememiş bir muhalefet ile karşı karşıyayız. Ancak Cumhurbaşkanımız ilk günden bugüne kadar yaptığı hizmetler ile yeniden ve yine adaylığını açıklamış durumdadır. Muhalefetin bu ülkeye katacağı hiç bir şey yoktur. Ülkemiz hem bölgesinde hem de dünya da lider ülke olma yolunda emin ve kararlı adımlar ile ilerliyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında yeni kazanımlar ile yeniden Cumhurbaşkanımızı en yüksek oyla seçeceğiz ve bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ise yaptığı konuşmada Kilis Belediyesi olarak yaptıkları hizmetlerden bahsetti.

Başkan Ramazan yaptığı konuşmada;

"Göreve geldiğimiz günden bu yana rahmetli belediye Başkanımız ile ortaya koymuş olduğumuz projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Sokak sağlıklaştırması, cephe giydirmesinin yanı sıra Kilis'in bir Turizm şehri olması için çalışıyoruz. Bakın önceki gün Kilis'in en önemli yemeklerinden olan Kübbülmüşfiyye'nin coğrafi işaretini alarak Kilis'in Gastronomisini ön plana çıkarmanın derdi içerisindeyiz. Kilis'imiz de bozulan yolları yeniden onarıyoruz. Asfalt çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Kilis'imizin en önemli sorunlarından birisi olan alt yapı sorununu tümden ortadan kaldıracak çalışmayı yapıyoruz.ç malum 70-80 bin kişilik yapılan alt yapı ihtiyaca cevap vermiyor. Artık nüfusumuz 250 bin civarında. Kilis'in geleceğinde çok önemli olan alt yapı çalışmalarımızda da önemli adımlar atıyoruz" dedi.

AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş durmadan dinlenmeden çalışan bir Cumhurbaşkanına sahip olduğumuz için çok gururluyuz derken yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Kilis'in her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını biliyoruz. Çözmek içinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bakın ben daha önceki gün Ankara'daydım. İl Başkanları toplantısına katıldı. Toplantımızda Cumhurbaşkanımız Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştüğünü yaptığı toplantı bittikten sonra da Ukrayna Devlet Başkanı ile görüşeceğini dile getirdi. Bakın Rusya ile Ukrayna arasında bir bağ kurmak isteyen Cumhurbaşkanımız iki lideri bir masanın etrafında toplama gayreti içerisinde.

Yine AK Parti Hükümetimizin halkımızı ilgilendiren çok öenmli çalışmalar son haftalar içerisinde gerçekleştirildi. 2022 yılının son günlerinden EYT(Emeklilikte Yaşa takılanlar) sorunu artık gündemimizde dedğil. Korona virüsten dolayı Dünya'da daralan ekonomi de Ülkemiz de maalesef payını aldı. Ancak AK Parti Hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız bu durumu göz önünde bulundurarak Asgari ücretliye %54 zam, Memur ve emeklilere %30 zam yaptı. Çiftçilerimiz, dar gelirli ailelerimiz Sosyal devlet anlayışından ziyadesi ile faydalanmaya devam ediyor.

Yapılacak olan seçimlerde AK Parti olarak yine Kilis'ten başarılı bir şekilde çıkacaktır" dedi.

Programın son bölümünde kır bekçilerine kışlık elbiseleri dağıtıldı.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

 

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ