USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

ASAYİŞ HABERLERİ

Kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme olayında 2 gözaltı

ASAYİŞ HABERLERİ
30-05-2022 16:41
30-05-2022 16:42
KİLİS
Google News

ASAYİŞ HABERLERİ

KİLİS

Kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme olayında 2 gözaltı

Kilis’te Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (B.S.), (İ.İ.K.), Suça Sürüklenmiş Çocuklar (M.Y.S.) ile müşteki şüpheli (T.P.) ve firari müşteki şüpheli (H.P.) arasında kasten yaralama, tehdit, hakaret ve mala zarar verme olayı meydana gelmiş, (T.P.) çıkan arbede sırasında cep telefonu ve 42 plaka sayılı aracının arka camının zarar gördüğünü beyan etmiş, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş, gözaltına alınan (B.S.) ve (İ.İ.K.), Cumhuriyet Başsavcılığında mevcutlu sevk edildiler.

(Haber Merkezi)

Göçmen kaçakçılığına 1 gözaltı

Kilis2te Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli Suriye vatandaşı (N.O.) isimli şahsın kullandığı 35 plaka sayılı araçta bulunan mağdur Suriye vatandaşları (M.E.) isimli şahsın yasadışı yollarla Suriye ülkesinden giriş yaptığı anlaşılmış, mağdur ifadesinin alınması akabinde Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiş, şüpheli firar Suriye vatandaşı  (M.B.), açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen (A.A.) ve (M.G.) isimli şahısların teminine yönelik çalışmalara başlanılmış, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

(Haber Merkezi)

Suriyeli şahısta gümrük kaçağı sigara ele geçirildi

Kilis’te İsmet Paşa Mahallesi’nde Şüpheli Suriye vatandaşı (H.A.) isimli şahıstan 429 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

Pet şişeden içtiği sudan rahatsızlandı

Kilis’te bir şahıs marketten almış olduğu pet şişedeki suyu içtikten sonra raaahatsızlandığı beyan ederek Kilis Devlet Hastanesine müracaatta bulundu.

Alınan bilgilere göre Cumhuriyet Mahallesi’nde Mağdure (S.Ö.), marketten aldığı pet şişede bulunan suyu içme neticesi rahatsızlandığını, hastanede tedavisinin yapıldığını, kimseden şikayetçi olmadığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Torunları ve torunlarının arkadaşları tarafından altın ve parası çalındı

Torunları ve torunlarının arkadaşları tarafından ziynet eşyaları ve nakit parası çalınan şahıs polis’ten yardım talep etti.

Edinilen bilgilere göre Vaiz Mahallesi’nde Müşteki (F.S.), torunları Suça Sürüklenmiş Çocuklar (B.S.), firari Suça Sürüklenmiş Çocuklar (F.S.) ve torunlarının arkadaşı açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen şüpheli firar (K.) isimli şahsın ikametinden 3 adet altın bilezik ve 5.000 TL parasını çaldıklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayın diğer firari şüphelilerinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Alkollü sürücü refüje çarparak yaralandı

Kilis’te alkollü motosiklet kullanan sürücü refüje çarpması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Şüpheli (M.Ş.M.), kullanmış olduğu motosikletin hakimiyetini kaybederek refüje çarpması neticesi düşerek yaralanmış, yapılan alkol muayenesinde alkollü olduğu tespit edilmiş, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi edinilmiştir.

(Haber Merkezi)

Polis’e başkasına ait sürücü belgesi verince hakkında işlem  yapıldı

Kilis’te trafik polislerinin yaptığı denetimler esnasında bir şahıstan istenilen sürücü belgesinin başkasına ait olduğu anlaşılınca şahıs hakkında işlem yapıldı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Görevli memurlara başkasına ait sürücü belgesini ibraz ettiği tespit edilen şüpheli (S.B.) hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Farklı motosiklete ait plaka ile yakalandı

Kilis’te Suriye vatandaşı olan bir şahsın kullanmış olduğu motosikletin yapılan sorgulamasında plakanın başak bir motosiklete ait olduğu tespit edildi.

Alınan bilgilere göre İsmet Paşa Mahallesi’nde Şüpheli Suriye vatandaşı (A.S.) isimli şahsın kullandığı üzerinde 79 plaka bulunan motosikletin yapılan sorgusunda plakanın farklı motosiklete çıktığı tespit edilmiştir. Şahıs hakkında işlem yapıldığı öğrenildi.

(Haber Merkezi)

Et makinesi ve bakır kabloyu çalan hırsızın kimliği tespit edildi

Kilis’te bir evin çatı katında bulunan et makinesi ile bakır kabloyu çalan hırsız<ın kimliği tespit edilerek  polis tarafından her yerde aranıyor.

Alınan bilgilere göre Barış Mahallesi’nde Müşteki (B.U.), ikametinin çatı katındaki kilerde bulunan 1 adet et makinası ve bir miktar bakır kablonun çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayın şüphelisinin (F.A.) olduğu tespit edilmiş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Polis, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden kaçan 2 çocuğu arıyor

Kilis’te bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden kaçan 2 çocuğu polis her yerde arıyor.

Edinilen bilgilere göre Şıh Abdullah Mahallesi’nde 29.05.2022 günü 12.30 sıralarında ikamet ettikleri Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden kaçan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan (E.A.Z.) ve (Y.G.) isimli şahısların bulunmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ