USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

CHP’li Vekiller Kilis’te! Özgür Karabat “6’lı masa 6 Saatte istediği anda Cumhurbaşkanı Adayını açıklar”

17 Kasım 2022 tarihinde Kilis’e gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ön hazırlık yapmak Kilis’in nabzını tutmak üzere Kilis’e gelen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere CHP Kilis il Başkanlığında basın açıklamasında bulundular.

CHP’li Vekiller Kilis’te!  Özgür Karabat “6’lı masa 6 Saatte istediği anda Cumhurbaşkanı Adayını açıklar”
05-11-2022 17:47
05-11-2022 17:52
KİLİS
Google News

CHP’li Vekiller Kilis’te!

Özgür Karabat “6’lı masa 6 Saatte istediği anda Cumhurbaşkanı Adayını açıklar”

Kilis

17 Kasım 2022 tarihinde Kilis’e gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için ön hazırlık yapmak Kilis’in nabzını tutmak üzere Kilis’e gelen CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere CHP Kilis il Başkanlığında basın açıklamasında bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Parti sözcüsü Özgür Karabat yaptığı basın açıklamasında Millet ittifakı 6 saat içerisinde Cumhurbaşkanı adayını açıklar dedi

“Sevgili hemşerilerimiz buraya geliş sebebimiz Genel başkanımızın Kilis için yapacağı ziyaret öncesinde ziyareti planlamak ve temaslarda bulunmak üzere buradayız.

Genel Başkanımız özellikle Pandemiden sonra Türkiye’yi karış karış adım adım heyetleri ile beraber geziyor. Bu vesile ile her ilin sorunlarını ve sıkıntıları için çözüm önerilerini beraberce geliştiriyoruz. Bütün çözüm önerilerimiz ise sahadan elde ettiğimiz tecrübelerden oluşuyor. Türkiye’de sorunların çözümünde en iyi konumda buluna parti Cumhuriyet Halk Partisi. Sebebi ise Genel başkandan Milletvekillerine kadar halkın içerisinde olması.

Hemen şunu söylemeliyim ki Türkiye büyük bir değişimin eşiğindedir. Çok kısa bir zaman sonra Türkiye’de büyük bir iktidar değişimi olacaktır. Dolayısıyla büyük,güçlü ve zengin bir Türkiye olarak dünyada hak ettiği yere kavuşacaktır. Türkiye’de yaşayan insanlarda yenide hak ettiği zenginliğe ulaşacaklardır.

Kilis sınırın hemen 10 km berisinde. Sınırın 10 kilometre ötesinde de bazı şeyler oluyor. Genel başkanımız bütün Türkiye’de olduğu gibi Ortdoğuda da barışın teminatı gözüyle bakıyoruz. Kılıçdaroğlunun liderliğinde sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da büyük bir barışın sağlanacağını düşünüyoruz ve politikalarımızı buna göre geliştiriyoruz.

Hatırlarsanız çok kısa bir zaman önce sınır namustur demiştik. Bu politikamızı Türkiye’nin her tarafında anlatmıştık. Dolayısıyla Kilis’te bizim için bu konuda önemli bir ildir. Kilis’in yaşadığı problemler aslında Türkiye’yi ve Avrupa’yı yakından ilgilendiren sorunlardır. Kilis’in yaşadığı göçmen sorunu mülteci sorunu adına ne derseniz deyin yabancı sorunu Kilis’in ve Türkiye’nin sınırlarının ötesinde Avrupa’yı yakından ilgilendiren bir sorundur.

Dolayısıyla Sayın Genel başkanımız Kilis’e geldiğinde bu konu ile ilgili olarak politikaları sizlerle paylaşacaktır. Bizlerde tabi bunun öncesinde bir takım temaslarda bulunacağız” dedi.

Özgür Karabat sorunlar sorular üzerine ise yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Sevgili basın mensupları CHP Cumhurbaşkanı adayı belirleyemedi diye bir şey söz konusu değil. Aday nerde ve nasıl belirleyeceğimizi biz biliyoruz. Dolayısıyla bir seçim atmosferinin de nasıl olacağını biliyoruz.  Bunu kişisel olarak değil bilisel olarak 6’lı masa 6 saatte adayını belirler. Bu konuda da herhangi bir problem yaşamaz. 6’lı masada ki herkes temel sorunun memleket olduğunu biliyor. O kaygı ile bir araya geliyor. 5 milletvekili oradan 10 milletvekili buradan bir aday senden bir aday benden pazarlığından öte Türkiye ne olacak onu konuşuyoruz. Adayımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı istediği zaman değil biz istediğimiz zaman açıklarız.

CHP’nin işi FETÖ ile hiç olmadı. Kimlerin ne istediler de vermediklerini biliyoruz. Kimlerin bizleri affetsinler dediklerini biliyoruz. Bunların üzerine söylenecek bir söz yok. Bizzat en yetkili ağızlarından hata ettiklerini söyleyen açıklamalar yapmışlardır. Milletimiz bizi affetsin, Allah bizi affetsin diye açıklamalar yapmışlardır. Hasret bildiren gel çağrıları yapılmıştır. Beraber yağmurlarda ıslanmışlardır. Beraber Türkiye’yi buraya getiren Anayasa değişikliğini yapmışlardır. İstedikleri her şeyi verdiklerini beyan etmişlerdir. Bizler hiçbir şekilde bunlarla çıkar çatışması içerisinde olmadık. Süleyman Soylu’nun Fotoroman unvanından kurtulmak için uydurduğu bir takım laflara teslim olacak değiliz.

Bağımsız Türkiye Partisi ile ilgili hem kendilerinin bir isteği var Hem de 6’lı masa ortak karar alır bu konularda. 6’lı masa bu konuda gerekeni yapacaktır dedi.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ