USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği'nden İsrail'e lanet yürüyüşü

Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği Kilis Başkanlığı Katil Siyonist İsrail'in Gazze'de işlediği İnsanlık suçuna dikkat çekmek adına hem yürüyüş düzenledi hem de Cumhuriyet meydanında basın açıklaması yaptı.

Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği'nden İsrail'e lanet yürüyüşü
26-11-2023 12:37
26-11-2023 12:40
KİLİS
Google News
Derneğin Başkanı Yahya Öztürk Katil terör sürüsü İsrail'in Gazze'de barbarca katliamlar ve soykırım uyguladığını belirterek yaptığı açıklamada;
"Siyonist işgalcilerin zulüm ve soykırımını telin etmek ve mazlum Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek için bir araya gelmiş bulunmaktayız.
Esasen yıllardır devam eden ancak 7 Ekim'den bu yana büyük bir soykırıma dönüşen İşgalci siyonist çetenin, Gazze halkına yönelik başlatmış olduğu ve hiç bir hukuka uymayan  hava saldırılarında, Kadın, Çocuk, Hasta, Yaşlı ne kadar savunmasız insan varsa hepsine topyekun imha sürecine girmiştir. Siyonist işgalciler, en büyük hava harekatlarından birini El Ehli hastanesine yapmış, etrafında binlerce savunmasız insanın olduğu bu hastanede, Başta sağlık çalışanları olmak üzere yüzlerce masum insan bütün dünyanın gözü önünde şehid edilmiş, binlercesininde yaralanmasına sebep olmuştur. 
Böylesi bir orantısız güç ve saldırı ile karşı karşıya kalan mazlum Gazze halkı, Rabbimize olan büyük bir tevekkül örneğini sergiliyor.
Gazze'deki Sağlık çalışanı kardeşlerimizin verdiği haberlerin yanı sıra iletişim kanallarında gördüğümüz kadarıyla tam nir soykırım yaşanmaktadır.
Yaklaşık iki buçuk milyon insana hizmet vermeye çalışan ve ayakta kalan hastanelerin en önemli insani ihtiyaçları elektrik, su, ilaç tıbbi sarf malzemelerin tükendiği veya tükenmekte olduğunu diğer onlarca hastanenin ise bombardıman sebebiyle yerle bir edildiğidir.
17 yıldır, her türlü tecrit, ambargo, abluka ve insanlık dışı muamele ile karşı karşıya olan Müslüman Gazze halkı, şimdi ise daha zor şartlar altında yaşam savaşı veriyor. 
Her gün tonlarca bombanın düştüğü, ve bu sebeple yüzlerce insanın katledildiği bir şehirden yani Gazze'den bahs ediyoruz.
Saygıdeğer kardeşlerim, 
Siyonist İşgalci çete ne savaş hukukunu, ne insanlık hukukunu, ne hayvanların hukukunu, nede nebatat hukukunu gözetmeksizin tam anlamıyla ahlaksızca, barbarca ve vicdansızca  bütün dünyanın gözü  önünde soykırım sergilemektedirler.
Ey İnsanlık alemi
 Müslüman Gazze halkının soykırım delilleri kısaca şöyledir.
Yüzlerce Camii, 25 Hastane, Kilise ve onlarca Okul bu saldırılarda yerle bir edildiği, oralara sığınan masum insanların o dokunulmaz olan yapılarda yok edilmesi en büyük örneklerdendir.
Ey dünya müslümanları,
Yanı başınızda kardeşlerinizin insanca yaşama ile ilgili bütün hakları ayaklar altında çiğneniyor.
En önemli kutsalları bombalarla yerle bir edilirken sizden neden bir ses çıkmıyor? Yoksa siz bütün değerlerinizi bir avuç petrol ve dünyalıkla kayıpmı ettiniz?
Yoksa siz kardeşinizin hukukunu kendi hukukunuz olarak görmüyormusunuz? Eğer Öyleyse vay halinize...
Bilinki tarih boyunca mazlum insanlar daima imtihandan zaferle çıkmışlardır. Allah'ın izniyle Mazlum Filistin halkıda zafere ulaşacaktır .....
Ey DSÖ
Halen ayakta kalan hastanelerin Sağlık alanında ciddi insani ihtiyaçların doğduğu, yaşam destek koşulların mutlaka ve hızlı bir şekilde sağlanması için tüm birey ve kurumları sorumluluk almaya davet ediyoruz. Jeneratörlerin çalışır durumda kalabilmesi için yakıtın sağlanması, yaralılara yapılacak müdahale için gerekli tıbbi ihtiyaçkarın sağlanması gerekmektedir,  
Ey DSÖ,  
Ne zaman hastane, doktor ve sağlık çalışanlarının savaş hukukuna göre dokunulmazlığa sahip olduğunu söyleyecek ve bununla ilgili adım atacaksın. 
Ey BM
İşgalci çeteler Gazze'de Camileri, okulları, hastaneleri, sivil yerleşim yarlerini bombalamış, hiçbir ölçü, kural tanımamıştır. Yapılan bu saldırılar sebebiyle 24 Kasım tarihi itibariyle Gazze'de 6 binden fazla çocuk, 4 binden fazla kadın, 4532 silahsız masum insan olmak üzere 14.532 kişi Şehid edilmiştir. Ağır bombardımanda yıkılan yapıların enkazında 4.700 den fazla kadın ve çocuk olmak üzere 7.000 insan kayıptır.
Ayrıca bu 47 günlük soykırımda 205 sağlıkçı 25 sivil savunma görevlisi 64 gazeteci katl edilirken 35.000 den fazla savunmasız insanda yaralanmıştır. Ve bu yaralıların yüzde 75 i kadın ve çocuktur...
Neden sesin çıkmıyor ey BM...
Ukrayna ya çıkan sesin neden mazlum Gazze halkı için çıkmıyor....
Çünkü siz bir kukla yapısınız....
Mutlak manada sizde desteklediğiniz zalimlerle birlikte yenileceksiniz...
Ey siyonist işgalci çete kork...
Çünkü şüphe yok ki yok olacaksın....
Ey vicdan sahibi dünya liderleri
Bu vahşete dur deyin aksi takdirde sizde bu yok oluşta tarihin tozlu sayfalarında yerinizi alacaksınız.
Ey duyarlı ve vicdan sahibi kardeşlerim
Gazze'deki çocuk yaşlı kadın ve savunmasız insanların feryadını hepimiz duymaya devam ediyoruz. Lütfen bu feryada hem maddi hem manevi olarak cevap vermeye devam edelim...Kuşkusuz yapılan zerre kadar dahi iyilikler Rabbimiz katında kaybolmamakradır.
Ensar Sevgi ve Kardeşlik Derneği olarak bir kez daha en yüksek sesle haykırıyoruz ve diyoruz ki Filistin ve Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne giden her meşru eylemin yanındayız ve destekçisiyiz. Canımızla, kanımızla, malımızla ve bütün varlığımızla Mescid-i Aksa'nın ve Müslüman kardeşlerimizin yanındayız. Bu yolda her türlü fedakarlığa hazırız.
Ey Filistin halkı sizin canınız bizim canımızdır. Sizin kanınız bizim kanımızdır. Sizin evlatlarınız bizim evladımızdır.
Gazze halkına selam olsun.
Aksa Tufanı operasyonuna selam olsun...
Ümmetin iftiharı Ebu Ubeyde'ye selam olsun...
Kahraman Filistin halkına selam olsun..
Direnişe selam olsun...
Şehitlere selam olsun...
Allah’ın selamı rahmeti ve bereketi hepinizin üzerine olsun....
Haber Merkezi
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ