USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
YEREL

Fadıloğlu: “Vatandaşımızın talebini yerine getirmeyi sürdüreceğiz”

Kırsal mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ettiren AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Geçmiş ödemde nasıl söz verip de hizmetleri yerine getirdiysek, bundan sonraki zaman dilimi içerisinde de Rabbim nasip eder, yeniden görev aldığımızda vatandaşımızın talebini yerine getirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Fadıloğlu: “Vatandaşımızın talebini  yerine getirmeyi sürdüreceğiz”
12-02-2024 15:58
12-02-2024 15:59
GAZİANTEP
Google News

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Serkan Özatıcı, Mehmet Ali Korkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, AK Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yakup Beşe, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte kırsal mahalleleri ziyaret etti.

 

Türkyurdu, Günbulur, İbrahimşehir, Sinan, Küllü, Battal, Aşağı Arıl, Yukarı Arıl, Bilek, Dülük Mahallesi’ne yapılan ziyaretlerde Başkan Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılandılar. Yaşlılar, çocuklar ve kadınlarla yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, ziyaret ettiği her mahallede çocuklara çeşitli armağanlar verdi.

 

EKSİKLİKLERİ GİDERMEK YÖNETİCİLER OLARAK BİZLERE DÜŞÜYOR

Ziyarette konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle gösterilen misafirperverlik için teşekkür ediyorum. Halkımızın desteğiyle 3 dönemdir belediye başkanı olarak ekip arkadaşlarımızla birlikte hizmet vermeye gayret gösterdik. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle yeniden aday gösterildik. Büyük bir vebal içerisindeyiz. Bu millete hizmet edebilmek adına Rabbim, bize böyle bir görev nasip etti. Bu görevimizi de layıkıyla yerine getirmeye gayret gösterdik. Allah’a şükür şu ana kadar vatandaşımızın başınızı yere eğdirecek bir iş yapmadık, bundan sonraki süreçte de milletimizin emanetini doğru yönetmek adına yine ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız.  Her evin eksiği bitmediği gibi her mahallenin de mutlaka eksiklikleri olacaktır. Bu eksiklikleri gidermek de yöneticiler olarak bizlere düşüyor. Biz de geçmiş ödemde nasıl söz verip de hizmetleri yerine getirdiysek, bundan sonraki zaman dilimi içerisinde de Rabbim nasip eder, yeniden görev aldığımızda vatandaşımızın taleplerinizi yerine getireceğiz. Bunların hepsi planlamayla doğru orantılı, ekonomik imkânlarla doğru orantılı, yapılabilecek şeylerin öncelik sırasına göre belirlemeyle doğru orantılı. Bugün de bir arada olmaktaki kastımız mahallemizin ihtiyaçları neyse onları hep birlikte istişare edelim, neleri öncelik sırasına göre yaparız, bunları sizlerle paylaşmak için bugün buradayız. Ben bir kez daha misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HİZMETKÂRINIZ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, ziyarette şu açıklamada bulundu:

 

“Rıdvan Başkanımız, söylediğini yapan, sözünü verdiğini tutan, doğru işlerle ekonomik, fonksiyonel ve doğru projeler, ekip arkadaşlarıyla beraber Şehitkamil’e 15 yıldan beridir hizmet etmekte. Şu anda önümüzde Allah’ın izniyle hem Cumhur İttifakı olarak büyük önem arz eden bir seçime gidiyoruz. Buradaki seçim sonuçları, o kadar önemli ki Sayın Cumhurbaşkanımızın dünyaya meydan okurken, arkasına durup baktığında halkımızı görüyor, Şehitkamil’i görüyor, Gaziantep’i görüyor, Anadolu’yu görüyor. Bunu gördüğü zaman o gücü bizler de alıyoruz zaten. Şimdi Şehitkamil Belediye Başkanımız 15 yıldır burada zaten çok önemli hizmetleri yaptı. Bugün de sizleri dinleyerek, önümüzdeki 5 yılda da Şehitkamil’e neler yapılabileceğini anlattı. İnşallah 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde sizlerin desteğiyle bir kez daha Rıdvan Başkanımızı görevinin başına getireceğiz. Hayat devam ediyor, eksiklikler her zaman artıyor, çoğalıyor, ihtiyaçlar olabiliyor. Sizlerin hizmetkârınız olmaya devam edeceğiz. Çünkü Cumhurbaşkanımız bu millete hizmet etmek için geldi, sizlerin de verdiği destekle Allah razı olsun 22 yıldır bu desteğiniz sayenizde bu hizmetkarlığı zaten yapıyoruz, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz.”

 

TEKRARDAN ADAY GÖSTERİLMESİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUZ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’ndan her zaman memnun olduklarını ifade eden İbrahimşehir Mahalle Muhtarı Adnan Özaslan, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun tekrardan aday gösterilmesinden dolayı çok mutluyuz. Çünkü Başkanımız sayesinde mahallemizde 15 yılda birçok hizmet yapıldı. Özellikle mahallemizde her yıl güreş yarışmaları olduğundan dolayı güreş alanına ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Başkanımız da bu konuda bize çok destek olmuştu ve bir adet güreş alanı yapmıştı. Bunun dışında taziye evi olsun, arazi yolları olsun, sokaklarımızda kilitli parke taşı çalışmaları olsun birçok hizmeti sundu. Biz, Başkanımızdan her zaman razıyız. İnşallah yapılacak olan bu seçimde de bir kez daha belediye başkanı olmasını istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

 BÜLTEN

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ