DÜNYA

Fransa'da başarılı bir Kilisli

Yaklaşık 30 yıl önce Fransa'ya yerleşen Kilisli iş insanı Ali Çelik kurduğu inşaat firması şirketi ile Fransa'da mükemmel işlerin altına imza atıyor.

Fransa'da başarılı bir Kilisli
08-07-2024 12:03
08-07-2024 12:39
Google News
Kurduğu firmada bizzat kendisi de çalışan Ali Çelik, "Her ne kadar yurt dışında çalışılsa vatan toprağına çok büyük özlem duyuyoruz" dedi.
Zeminden başlayarak her türlü inşaat işlerini başarı ile bitiren Sarl Çelik Yönetim kurulu Başkanı Ali Çelik Yurt dışında da olsak işimizi başarı ile yapmanın ve Ülkemizi burada başarı ile temsil etmenin gururu içerisindeyiz dedi.
Yaklaşık 30 yıldan beri Avrupa'da yaşayan Ali Çelik yaptığı açıklamada, "Sarl Çelik firmamız ile inşaat işlerimizi devam ettiriyoruz. Allah'ın bize vermiş olduğu kuvvet sayesinde çalışıyoruz. Zeminden başlayarak inşaatın sonuna kadar her anlamda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Firmamızda çalışan işçilerimiz var. Bizlerde işlerimizi takip ediyoruz. Kilisli olmaktan dolayı çok gururluyum. Elbette Avrupa'dayız ama Ülkemize ve vatan toprağımıza hasretimiz hiç bir şekilde bitmiyor. Fransa'dan Ülkemin insanlarına ve sevgili Kilisli hemşerilerime selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ