USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, yönetimi ile birlikte Ankara'da bazı temaslarda ve bir dizi ziyaretlerde bulundu.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti
14-06-2023 16:09
14-06-2023 16:10
GAZİANTEP
Google News

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer’den milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

Gaziantep

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, yönetimi ile birlikte Ankara'da bazı temaslarda ve bir dizi ziyaretlerde bulundu.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ardından yoğun tempo ile çalışan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir ile birlikte seçim çalışmalarına katılarak vatandaşın takdirini toplayan Göçer, seçimlerin ardından da çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiriyor.

Seçim çalışmaları boyunca sahada yoğun bir tempo ile çalışan Göçer, seçim çalışmaları kapsamında neredeyse çalmadık kapı, dokunulmadık gönül ve sıkmadık el bırakmadı.

Seçim çalışmaları boyunca şehrin farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Göçer, her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, esnaf ve vatandaşların sorunlarının çözümü için çabalıyor.

Seçim süreci boyunca yaptığı çalışmalarla herkesin takdirini toplayan Göçer, halk buluşmalarının yanı sıra aile, esnaf, köy, oda, STK, basın ve hemşeri dernekleri ziyaretleri ile gece gündüz demeden çalıştı.

Ziyaretlerde halkın sorun, sıkıntı, talep ve önerilerini dinleyen Göçer, seçimin ardından da yönetimi ile birlikte Ankara'ya çıkarma yaptı.

Ankara’da bazı temaslarda ve bir dizi ziyaretlerde bulunan Göçer, TBMM’de HÜDA PAR Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Zekeriya Yapıcıoğlu’nu, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir’i, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’yı, HÜDA PAR Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç’i ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak ve İrfan Çelikaslan’ı da ziyaret eden Göçer, milletvekillerine hayırlı olsun temennilerinde bulunarak görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretinde milletvekilleri ile Gaziantep’te yapılacak olan çalışmaların yanı sıra esnaf ve vatandaşların sorun, sıkıntı, talep ve önerilerini konuşan Göçer, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanlığı olarak Gaziantep için her zaman sahada olduklarını ve bundan sonra da sahada olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Gaziantep için karşılıklı istişare ve görüşmeler de yapıldı.

Göçer, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na, HÜDA PAR Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Şehzade Demir’e, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Batman Milletvekili Serkan Ramanlı’ya, HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç ile AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak ve İrfan Çelikaslan’a bakır işlemeli fincan takımı hediye etti.

 Önemli konuların görüşüldüğü ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, Ankara ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirtti.

“Ankara ziyaretimiz bizim için çok iyi bir moral oldu”

HÜDA PAR’ın 4 milletvekili ile TBMM’de olduğunu ifade eden Göçer, “HÜDA PAR Genel Sekreterimiz Şehzade Demir Gaziantep’ten Milletvekili seçildi. İnşallah HÜDA PAR olarak bundan genelde Türkiye ve özelde de Gaziantep’imiz için daha çok çalışacağız. Seçim döneminden şimdiye kadar halkımızdan güzel bir teveccüh görüyoruz. Değerli destekleri ve teveccühleri için tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Gazi şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için TBBM’ye geldik. Çalışmalarımızı anlatmak ve moral depolamak için Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’nu, Genel Sekreterimiz ve Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Şehzade Demir’i, Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz aynı zamanda da Batman Milletvekilimiz Sayın Serkan Ramanlı’yı, Mersin Milletvekilimiz Sayın Faruk Dinç ile AK Parti Gaziantep Milletvekillerimiz Mehmet Eyüp Özkeçeci, Ali Şahin, Derya Bakbak ve İrfan Çelikaslan’ı ziyaret ettik, Gazi şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için istişarelerde bulunduk. Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu ile yapacağımız çalışmalarla ilgili konuştuk. Ankara ziyaretimiz bizim için çok iyi bir moral oldu. Motivasyonumuz arttı.” dedi.

“Gayretimiz Gazi şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için olacak”

Seçimde Gaziantep için taahhüt edilen ve sözleri verilen projelerin takipçisi olacaklarını ifade eden Göçer, “Yaptığımız ziyaretler Gazi şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için çok anlamlıdır. Bizler bu görüşmelerde Gazi şehrimizi daha ileriye taşımak için projelerimizi anlattık. Tüm çalışmalarımız ve gayretimiz Gazi şehrimiz ve kıymetli hemşehrilerimiz için olacak. Gaziantep’in ve halkımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini TBMM’deki milletvekillerimize ileteceğiz. halkımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi, taleplerinin yerine getirilmesi için de milletvekillerimizden destek istedik.

Bizleri ağırlayıp ilgiyle dinleyen Genel Başkanımız Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu’na ve milletvekillerimize çok teşekkür ederiz. Nazik misafirperverlikleri için de ayrıca teşekkür ederim, görevlerinde başarılar dilerim. İnşallah Rabbim, yapmayı planladığımız çalışmalarda yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Haber Muhammed Güvenlier

 

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ