USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Karkamış’a giremezsiniz diyenlere inat Karkamışta Kardeşlik Türküleri söyledik

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Karkamış’a giremezsiniz diyenlere inat, Karkamış’ı karış karış dolaşıp, halkımızla birlikte kardeşlik türküleri söyledik dedi.

Karkamış’a giremezsiniz diyenlere inat Karkamışta Kardeşlik Türküleri söyledik
09-05-2023 18:21
09-05-2023 18:22
GAZİANTEP
Google News

Karkamış’a giremezsiniz diyenlere inat Karkamışta Kardeşlik Türküleri söyledik
Gaziantep

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Karkamış’a giremezsiniz diyenlere inat, Karkamış’ı karış karış dolaşıp, halkımızla birlikte kardeşlik türküleri söyledik dedi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Genel Başkanı ve Gaziantep Milletvekili adayı Ümit Özdağ’ın daha önce Karkamış’taki şehit ailesine ziyarette yaşanan provokasyon olayları sonrasında piyasada bazı kişilerin zafer partililer Karkamış’a giremez söylemlerine inat Kendisinin Basın Danışmanı, Sosyal Medya Danışmanı ve Çalışma arkadaşları ile birlikte Karkamış’ı karış karış dolaştıklarını, Zafer Partisini, düşüncelerini ve ülkede yapmak istedikleri hizmetleri halka tek tek anlatarak Karkamış halkı ile birlikte Karkamış’ta kardeşlik türküleri söylediklerini ifade etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Çalışma arkadaşları ile birlikte Karkamış İlçesini ziyaret ederek, burada sivil toplum kuruluşları, Eski Belediye Başkanı Ali Yılmaz, Esnaf ziyareti ve Pazar ziyareti gerçekleştirdiler.

Ziyarette, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisini misyon ve vizyonunu, ülke gündemine ilişkin konulardaki düşüncelerini tek tek anlattıktan sonra Karkamış halkı ve esnafları ile oldukça sıcak ve samimi bir birliktelik oluşturdu.

ŞOFORLER OTOMOBİLCİLER VE UMUM ESNAF ODASINA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Karkamış’ta, Karkamış Şoförler Otomobilciler ve Umum Esnaf Odası Başkanı Necati Küçükaslan’ı ziyaret etti.

Şoförler odası makamında gerçekleşen ziyarette, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Zafer Partisi hakkında bilgi vererek destek talebinde bulundu. Ülkemiz için en büyük tehdit unsuru haline gelen 13.5 milyon Suriyelinin ülkelerine gönderilmesinin zafer partisi iktidarı ile mümkün olduğunu söyledi.

Karkamış Şoförler Otomobilciler ve Umum Esnaf Odası Başkanı Necati Küçükaslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç tarafından, başkanın ismine ziyaret anısına özel hazırlanan Kişisel organizer ajanda ve Atatürk ajandası takdim edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Karkamış’ta, Karkamış Ziraat Odası Başkanı İdris Bozkurt’u ziyaret etti.

Ziraat odası makamında gerçekleşen ziyarette, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Zafer Partisi hakkında bilgi vererek destek talebinde bulundu. Ülkemiz için en büyük tehdit unsuru haline gelen 13.5 milyon Suriyelinin ülkelerine gönderilmesinin zafer partisi iktidarı ile mümkün olduğunu söyledi.

Karkamış Ziraat Odası Başkanı İdris Bozkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç tarafından, başkanın ismine ziyaret anısına özel hazırlanan Kişisel organizer ajanda ve Atatürk ajandası takdim edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Karkamış’ta , Karkamış Muhtarlar Dernek Başkanı Halit  Bozkurt’u ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği makamında gerçekleşen ziyarette, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç Zafer Partisi hakkında bilgi vererek destek talebinde bulundu. Muhtarların ülkenin yönetiminde temel yapı taşlarından birisi olduğunu ifade ederek, Ülkemiz için en büyük tehdit unsuru haline gelen 13.5 milyon Suriyelinin ülkelerine gönderilmesinin zafer partisi iktidarı ile mümkün olduğunu söyledi.

Karkamış Muhtarlar Dernek Başkanı Halit Bozkurt ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başarı dileklerinde bulundu. Daha sonra Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç tarafından, başkanın ismine ziyaret anısına özel hazırlanan Kişisel organizer ajanda ve Atatürk ajandası takdim edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

ESKİ BAŞKAN ALİ YILMAZ’A ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Karkamış ziyareti kapsamında Karkamış’ın eski belediye başkanlarından ve Kanaat önderlerinden olan Ali Yılmaz’ı ziyaret etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, sayın başkanımız ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Engin siyasi tecrübe ve deneyimlerinden istifade ettik. Sayın başkanımız bize siyasetin uzun soluklu bir işi olduğunu ve yılmadan mücadele edildiği takdirde sonunda mutlaka başarının yakalanacağını ifade ettiler. Kendilerine nazik ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim dedi.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ