USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

KİLİS ASAYİŞ HABERLERİ

KIZ KARDEŞİ VE YANINDAKİ KİŞİLER TARAFINDAN TEHDİT VE HAKARETE UĞRADI

KİLİS ASAYİŞ HABERLERİ
08-06-2022 16:45
08-06-2022 16:46
KİLİS
Google News

KIZ KARDEŞİ VE YANINDAKİ KİŞİLER TARAFINDAN TEHDİT VE HAKARETE UĞRADI

Kilis’te kız kardeşleri ve yanında bulunan 2 şahıs tarafından kendi evlerinde kendilerine tehdit ve hakarette bulunduklarını iddia ederek şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Tosyalı Mahallesi’nde Müştekiler Suriye vatandaşları (Y.M.) ve (A.N.), (A.)’nın kız kardeşi şüpheli Suriye vatandaşı (M.N.)’nin kapıyı çaldığını, içeriye buyur ettiği sırada yanında bulunan şüpheliler (H.Ş.) ve (M.G.) isimli şahısların evlerine zorla girdiğini, kendilerine tehdit ve hakarette bulunduklarını, (H.Ş.)’nin ikametlerinin kapıya ve pencere camlarına zarar verdiğini, (M.G.) isimli şahsın kendilerine silah çektiğini beyanla müracaatta bulunmuş, (M.G.) isimli şahıstan 1 adet tabanca, 1 adet şarjör ve 16 adet fişek rızası ile teslim alınmış, gözaltına alınan (M.G.) mevcutlu olarak hazır edildiği adli mercilerce serbest bırakılmıştır.

(Haber Merkezi)

ALACAKLI OLDUĞU KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Kilis’te 2 kişi arasında alacak verecek meselesinde alacaklı olduğu kişi tarafından 1 şahıs bıçakla yaralandı.

İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (A.N.), alacaklı olduğu şüpheli Suriye vatandaşı (Z.Z.) isimli şahsın kendisine hakarette bulunarak, bıçakla elinden yaraladığını, şahsın kardeşi şüpheli Suriye vatandaşı (Ö.Z.)’nin kendisini darp ettiğini belirterek müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

MİSAFİR OLARAK GELDİ HIRSIZ OLARAK GİTTİ

Kilis’te misafir olarak arkadaşının evine gelen şahıs arkadaşının altın bilekliğini çaldı.

Alınan bilgilere göre Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (G.P.), ikametine misafir olarak gelen arkadaşı şüpheli (İ.K.)’nin buzdolabının üzerinde bulunan altın bilekliğini çaldığını iddia ederek polis merkezine  müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

KAYINBİRADERİ TARAFINDAN DARP EDİLDİ

Kilis’te bir Suriye vatandaşı kayınbiraderi tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayette bulundu.

Alınan bilgilere göre Tekye Mahallesi’nde Müşteki (A.M.E.), kayınbiraderi şüpheli firar Suriye vatandaşı (M.E.) tarafından darp edildiğini beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

ARACININ SİGORTASINI YAPTIRDI O DA SAHTE ÇIKTI

Kilis’te bir şahıs aracının trafik sigortasını yaptırarak sonrasında kontrol ettiğinde sigortanın sahte olduğunu fark edince durumu polise bildirdi.

Alınan bilgilere göre İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (M.E.), kendisine ait 51 plaka sayılı aracı şüpheli (F.A.) isimli şahsa sigortasını yaptırdığını ve şahsın aracına yapmış olduğu sigorta poliçesinin sahte olduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

İNTERNET ÜZERİNDEN KAZALI ARAÇ ALACAKTI Kİ DOLANDIRILDI

Kilis’te bir şahıs internet üzerinden kazalı araç almak için tanıştığı kişi tarafından dolandırıldı.

Edinilen bilgilere göre Kilis Müşteki Suriye vatandaşı (B.N.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla satılık olan kazalı araç için 110,00 TL paraya anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına toplamda 10.000 TL kaparo gönderdiğini, daha sonra şahsa ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

İNTERNET ÜZERİNDEN 1 TON 140 KĞ. İPLİK ALMAK İSTEDİ DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

Kilis’te bir şahıs internet üzerinden yüklü miktarda siyah iplik almak istedi dolandırıldı.

Edinilen bilgilere göre Müşteki (S.A.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla satılık olan 1140 kg siyah iplik için 23.500 TL paraya anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına toplamda 23.500 TL kaparo gönderdiğini, daha sonra şahsa ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

KREDİ KARTINDAN HARCAMA YAPILINCA POLİS’E ŞİKAYETTE BULUNDU

Kilis’te Suriye vatandaşının kredi kartından kendisinin bilgisi ve rızası dışında harcama yapıldığını öğrenince polis’e giderek şikayetçi oldu.

Alınan bilgiye göre Müşteki Suriye vatandaşı (Y.M.), bilgisi ve rızası dışında kredi kartından toplamda 2.480.00 TL para çekildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

UYGUNSUZ FOTOĞRAFLARINI BABASINA GÖNDEREN ARKADAŞINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kilis’te daha öce arkadaşı olan kişi tarafından uygunsuz olan fotoğraflarını babasına gönderen arkadaşından şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde Mağdure Suriye vatandaşı (H.H.D.E.Ş.E.), sosyal medya üzerinden tanıştığı açık kimlik bilgilerini bilmediği şüpheli firar (H. D.) isimli şahısla arkadaş olduğunu, sosyal medya üzerinden şahsa uygunsuz fotoğraflarını gönderdiğini, daha sonra aralarının bozulduğunu, şahsın bilgisi ve rızası dışında bu fotoğrafları babasına gönderdiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

ÇOCUKLARIN İTİŞMELERİNE AİLE BÜYÜKLERİ DE KATILDI

Kilis’te 2 sınıf arkadaşı arasında çıkan itişme olayına aile büyükleri de karışınca olay  adliyeye taşındı.

Edinilen bilgilere göre Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde Mağdur (M.S.), sınıf arkadaşı Suça Sürüklenmiş Çocuk  (H.D.) ile aralarında itişme olduğunu, sonrasında Suça Sürüklenmiş Çocuk’un amcası ve abisi şüpheliler  (D.D.) ve (M.D.)’nin kendisini darp ettiklerini beyan etmiş, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş, olay yerinde 1 adet bıçak ele geçirilmiş, şüpheliler ve Suça Sürüklenmiş Çocuklar mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.

(Haber Merkezi)

TAKSİTLE EV ALDI SON TAKSİDİNİ ÖDEMEYİNCE HAKARETE MARUZ KALDI

Kilis’in Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (H.R.), müşteki şüpheli (M.B.) isimli şahıstan 125.000 TL karşılığında noter satış sözleşmesiyle 60.000 TL peşin, 65.000 TL taksitle ev aldığını, 5.000 TL taksitlendirdiğini 5 taksitini ödediğini kalan taksitini ödeyemediğini, daha sonra kalan paranın tamamını şahsın hesabına gönderdiğini, şahsın şüpheli müşteki (B.B.) ve şüpheli (M.A.) isimli şahıslar ile ikametine gelerek kendisine evi geri vermesi için tehdit ve hakarette bulunduklarını, satın aldığı ikametin anahtarını değiştirdiklerini öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

KALDIRIMDA YÜRÜDÜĞÜ ESNEDA İNŞAAT DEMİRİ ÜZERİNE DÜŞTÜ

Kilis’te kaldırımda yaya olarak yürüyen vatandaşın üzerine inşaat alanından inşaat demiri düşmesi sonucu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (G.Ç.), kaldırımda yürüdüğü sırada inşaat halinde bulunan binadan üzerine inşaat demiri düşmesi neticesi yaralandığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

YORGUN MERMİ İLE YARALANDILAR

Kilis’te evlerinin önünde oturan iki şahsa yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaralandılar.

Edinilen bilgilere göre Helvacıoğlu Mahallesi’nde Müştekiler (F.Ç.) ve (V.Ç.) ikametlerinin yanında oturdukları sırada silah sesi duyduklarını, akabinde ikisinin de sol kol ve omuzlarında sinek ısırığına benzeyen kabarma meydana geldiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuşlar, şahısların alınan doktor raporunda hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli firar (Ş.A.)’nın yakalanması ve olayda kullandığı iddia edilen silahın teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

UYUŞTURUCU BAĞIMLISI KOCASI TARAFINDAN TEHDİT VE HAKARETE MARUZ KALDI

Kilis’te uyuşturucu bağımlısı kocası tarafından tehdit ve hakarette maruz kaldığını iddia eden şahıs polis’ten yardım talep etti.

Alınan bilgilere göre Akpınar Mahallesi’nde Müşteki (Ç.K.), eşi şüpheli (A.K.)’nin uyuşturucu madde kullandığını, uyuşturucu madde kullandığı zamanlarda kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı  uygulanmış, şüphelinin ikametinde yapılan aramada 1 adet av tüfeği ve tüfeğe ait 30 adet fişek ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

ÇALINAN MOTOSİKLET MÜŞTEKİSİNE TESLİM EDİLDİ

Kilis’te ikametinin önünde bulunan motosikletinin çalındığını beyan eden vatandaşın motosikleti polis tarafından bulunarak şahsa teslim edildi.

Alınan bilgiye göre Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (M.H.S.), park halinde bulunan 79 plaka sayılı motosikletinin çalındığını beyanla müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli (A.K.) yakalanmış, bahse konu motosiklet müştekisine teslim edilmiş, şüpheli aynı gün mevcutlu hazır edildiği adli mercilerce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, olayın firari şüphelisi (M.K.)’nin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

İLİŞKİ YAŞADIĞI ŞAHIS TARAFINDAN TEHDİT EDİLİNCE ŞİKAYETÇİ OLDU

Kilis’te ilişki yaşadığı kişi tarafından rahatsız edildiğini fotoğraflarını başkalarına ve ailesine göndermekle tehdit edildiğini iddia eden şahıs polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (S.E.), ilişki yaşadığı şüpheli firar (A.Ö.) isimli şahsın kendisini rahatsız ettiğini, fotoğraflarını başkalarına ve ailesine göndermekle tehdit ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

GÜVERCİN HIRSIZI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kilis’te bir ikamette bulunan güvercini çalan hırsız polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (H.Ö.) isimli şahsın ikametinden 50 adet güvercini çaldığı tespit edilen Suça Sürüklenmiş Çocuk (M.İ.) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada çalınan güvercinler bulunarak, müştekisine teslim edilmiş, Suça Sürüklenmiş Çocuk ifadesinde bahse konu güvercinleri şüpheli (Z.G.)’den aldığını beyan etmiş, şüpheli ise ifadesinde Suça Sürüklenmiş Çocuk (Y.G.)’den aldığını beyan etmiş, gözaltına alınan (Z.G.), mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

(Haber Merkezi)

KURUM İÇERSİNDE ORTAK ALANA ZARAR VEREN ÇOCUKTAN MÜDÜR ŞİKAYETÇİ OLDU

Kilis’te bulunan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde kalan bir çocuk ortak kullanım alanı olan televizyon odasının pencere camına kırmak suretiyle zarar verdiğini iddia eden müdür çocuktan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (Z.K.), müdür olarak görev yaptığı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde ikamet eden Suça Sürüklenmiş Çocuk Suriye vatandaşı (H.H.D.E.Ş.E.) isimli şahsın ortak kullanım alanı olan televizyon odasının pencere camına kırmak suretiyle zarar verdiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, Suça Sürüklenmiş Çocuk mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

(Haber Merkezi)

AYAKKABI HIRSIZLARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kilis’te ayakkabı hırsızlığı yapan 2 çocuk polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildiler.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (A.Y.) isimli şahsın kapısının önünde bulunan ayakkabıyı çaldıkları tespit edilerek yakalanarak, gözaltına alınan Suça Sürüklenmiş Çocuklar (M.V.K.) ve (M.B.A.T.), Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak sevk edildiler.

(Haber Merkezi)

EŞİNİN UYUŞTURUCU MADDE KULLANDIĞINI POLİSE BİLDİRDİ

Kilis’te eşinin uyuşturucu madde kullandığını beyan eden şahıs durumu polise bildirerek yardım talebinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre Akpınar Mahallesi’nde Müşteki (Ç.K.), eşi şüpheli (A.K.)’nin uyuşturucu madde kullandığını beyan etmiş, eşine ait olduğunu iddia ettiği 6 adet uyuşturucu captagon olduğu değerlendirilen hapları kendi rızası ile görevlilere teslim etmiştir.

(Haber Merkezi)

KİLİS’TE 65,25 GRAM METAMFETAMİN VE 1 ADET HASSAS TERAZİ ELE GEÇİRİLDİ

Kilis’te polisin bir eve yaptığı operasyonda 65,25 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Atatürk Mahallesi’nde Şüpheliler (T.K.) ve (M.O.K.) isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda dara ağırlığı 12,14 gram gelen metamfetamin, net ağırlığı 65,25 gram metamfetamin ve 1 adet hassas terazi ele geçirilmiş, gözaltına alınan şüpheliler hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ