ASAYİŞ

KİLİS ASAYİŞ HABERLERİ

Polat Paşa Mahallesi’nde Müşteki (S.S.), şüpheli firar (Y.C.) isimli şahsa kendisine ait cep telefonunu konuşması için emanet olarak verdiğini ve (Y.C.)’nin cep telefonunu geri vermediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

KİLİS ASAYİŞ HABERLERİ
14-06-2022 16:35
14-06-2022 16:36
KİLİS
Google News

KİLİS ASAYİŞ HABERLERİ

KİLİS

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA

Polat Paşa Mahallesi’nde Müşteki (S.S.), şüpheli firar (Y.C.) isimli şahsa kendisine ait cep telefonunu konuşması için emanet olarak verdiğini ve (Y.C.)’nin cep telefonunu geri vermediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

AÇIKTAN HIRSIZLIK-MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI

Tosyalı Mahallesi’nde Müşteki (İ.İ.), kendisine ait park halinde bulunan 79 plaka sayılı motosikletin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

TAKSİRLE YARALAMA

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (K.A.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada makinenin arasında sol işaret parmağının kalması neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

KAYBOLMUŞ VEYA HATA SONUCU ELE GEÇMİŞ EŞYA ÜZERİNDE TASARRUF

Deveciler Mahallesi’nde Müşteki (M.K.), işyerinde düşürdüğü cep telefonunu yerden bir cisim ile şüpheli firar Suriye vatandaşı (A.E.A.) isimli şahsın aldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA- OTO HIRSIZLIĞI

İslambey Mahallesi’nde Müşteki (M.Z.), kendisine ait park halinde bulunan 79 plaka sayılı aracını kardeşi şüpheli firar (M.M.Z.) isimli şahsın çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

TAKSİRLE YARALAMA-ZEHİRLENME

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Şüpheli (Z.K.), kızı mağdure (A.A.K.)’nin kendisinin kullandığı haplardan 3 tane içtiğini beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

KASTEN YARALAMA

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.K.), müşteki şüpheli (A.G.) tarafından bıçakla sol karın bölgesi ve sol kol kısmından yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

HAKARET

Tosyalı Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (Z.M.), kardeşi şüpheli firar Suriye vatandaşı (M.M.)’nin kendisine hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

İŞYERİNDEN VE KURUMDAN HIRSIZLIK-MALA ZARAR VERME

Karaali Mahallesi’nde Müşteki (İ.K.), müdür yardımcısı olarak görev yaptığı işyerinde, soğutucu dış ünitesinin kabloları, termostatı ve soğuk hava taşıyıcı bakır ince boruyu şüpheli (M.K.) isimli şahsın çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK (TCK 158) (KİŞİNİN, KENDİSİNİ KAMU GÖREVLİSİ VEYA BANKA, SİGORTA YA DA KREDİ KURUMLARININ ÇALIŞANI OLARAK TANITMASI VEYA BU KURUM VE KURULUŞLARLA İLİŞKİLİ OLDUĞUNU SÖYLEMESİ SURETİYLE (MADDE 158-1/L))

Kilis’te  Müşteki (M.B.), kendisini telefonda banka müşteri temsilcisi olarak tanıtan şahsa banka kart ve şifre bilgilerini verdiğini, şahsın yönlendirmesiyle telefonunda yüklü olan internet bankacılığından bilmediği bazı işlemler yaptığını, daha sonra hesabına baktığında parasının eksik olduğunu ve dolandırıldığını anladığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK(TCK 158) (BANKA VEYA KREDİ KURUMLARININ ARAÇ OLARAK KULLANILMASI SURETİYLE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK)

Kilis’te Müşteki (K.G.), sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden iletişime geçtiği tanımadığı şahsın evde paketleme yaparak para kazanacağı vaadiyle kendisinden kaparo ve kargo parası istediğini, kendisinin hesabından şahsın belirttiği İBAN numaralarına toplamda 49200 TL yatırdığını, sonrasında aramalarına cevap verilmediğini ve dolandırıldığını anladığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK(TCK 158) (BİLİŞİM SİSTEMLERİNİN KULLANILMASI SURETİYLE NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK)

Kilis’te Müşteki (A.G.A.), sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden iletişime geçtiği uzaktan akrabası olan şahsın belirttiği İBAN numarasına toplamda 5500 TL para yatırdığını, sonrasında cep telefonu ile aradığını, aramalarına cevap verilmediğini ve dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

TAKSİRLE YARALAMA

Cumhuriyet Mahallesi’nde Şüpheli (İ.A.)’ya ait olan traktörü mağdur (İ.C.A.) incelerken traktörün kaputunun sol elinin üzerini düşmesi neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

KASTEN YARALAMA

Pınar Mahallesi’nde Mağdur (S.D.), müşteki şüpheli (S.Ö.) ile mağdur (F.Y.), (R.Y.), (İ.T.), (M.Y.), (M.E.D.), (M.A.D.) isimli şahıslar tarafından darp edildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

KASTEN YARALAMA-TEHDİT-HAKARET

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (A.M.), (Ö.H.) ile müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (M.A.) isimli şahıslar arasında darp, tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiş, olay yerinde şüpheli (M.A.) isimli şahsın mağdure (A.M.)’yi maket bıçağı ile sağ elinden yaralamış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3799+64
2Fenerbahçe3796+62
3Trabzonspor3764+17
4Başakşehir FK3758+10
5Beşiktaş3756+6
6Kasımpaşa3753-4
7Alanyaspor3751+3
8Sivasspor3751-8
9Çaykur Rizespor3750-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3743-8
13Kayserispor3742-12
14Gaziantep FK3741-8
15Konyaspor3741-11
16MKE Ankaragücü3740-4
17Hatayspor3738-9
18Fatih Karagümrük3737-5
19Pendikspor3737-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ