ASAYİŞ

Kilis Asayiş haberleri

Alkollü araç kullanınca hakkında işlem yapıldı

Kilis Asayiş haberleri
23-08-2022 15:35
23-08-2022 15:36
KİLİS
Google News

Kilis Asayiş haberleri

Alkollü araç kullanınca hakkında işlem yapıldı

Kilis’te bir sürücünün alkollü olarak araç kullandığı tespit edilince hakkında işlem yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Yedi Aralık Mahallesi’nde Alkollü araç kullandığı tespit edilen şüpheli (Y.E.Ç.) isimli şahıs hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Motosiklet ile elektrikli bisiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kilis’te Motosiklet ile elektrikli bisikletin karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Osman Gazi Mahallesi’nde Plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen motosikletin, müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (A.A.S.)’nin kullandığı elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde elektrikli bisiklet sürücüsü ve elektrikli bisiklette yolcu olarak bulunan mağdure Suriye vatandaşı (M.A.) yaralanmış, mağdurların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilmiştir.

(Haber Merkezi)

Ayağına biriket düşen işçi yaralandı

Kilis’te fabrikada işçi olarak çalışan şahsın biriketin elinden sağ ayağının üzerine düşmesi sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (M.A.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, biriketi yerinden kaldırdığı esnada biriketin elinden sağ ayağının üzerine düşmesi neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Motosiklet ile bisikletin çarpışması sonucu 1 kişi yarandı

Kilis’te motosiklet ile bisikletin çarpışması sonucu bisiklet sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Kartalbey Mahallesi’nde Şüpheli (N.K.)’nin kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosiklet ile mağdur (İ.S.)’nin kullanmış olduğu bisikletin çarpışması neticesi, bisiklet sürücüsü yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Motosikletin çarptığı şahıs yaralandı

Kilis’te sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen motosikletin çarptığı şahıs yaralandı.

Edinilen bilgilere göre İsmet Paşa Mahallesi’nde Sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen motosikletin çarpması neticesi kimlik tespiti yapılan (M.C.Y.)’nin alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

18 yaşındaki Kayıp Şahıs aranıyor

Kilis’te ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 18 yaşındaki genç ailesi ve polis tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgilere göre Mücahitler Mahallesi’nde 20.08.2022 günü 19.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2004 doğumlu (G.P.E.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Sağ kolunun üzerine palet düşen işçi yaralandı

Kilis’te çalışmış olduğu fabrikada koluna düşen palet ile yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur Suriye vatandaşı (İ.R.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada paletin sağ kolunun üzerine düşmesi neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık – Suç Eşyasının Satın Alınması Veya Kabul Edilmesi

Canpolat Paşa Mahallesi’nde Şüpheli Suriye vatandaşı (H.E.)’nin kullandığı elektrikli motosikletin sepet kısmında şüpheli firar (M.G.)’ye ait bayan, erkek ve çocuk elbiselerini taşıdığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Öz annesinden şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs maddi sebepler neticesinde kendisine tehdit ve hakarete bulunduğunu iddia ederek öz annesinden şikayetçi oldu.

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (M.N.Ö.), öz annesi şüpheli firar (F.S.) tarafından maddi sebepler neticesinde tehdit ve hakarete uğradığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

0,20 gram eroin ile yakalandı

Kilis’te polis tarafından bir şahsın yapılan üst aramasında 0,20 gram eroin yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Kazım Karabekir Mahallesi’nde Şüpheli (G.S.) isimli şahıstan daralı ağırlığı 0,20 gram eroin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

instagram hesabı çalınan şahıs polise müracaat etti

Kilis’te bir şahıs bilgisi ve rızası dışında sosyal medya instagram hesabının çalındığını belirterek polise şikayette bulundu

Edinilen bilgilere göre Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (Y.U.), bilgisi ve rızası dışında sosyal medya instagram hesabının çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs/şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Aracının trafik sigortasını yaptıracaktı dolandırıldı

Kilis’te bir şahıs kendisine ait aracının trafik sigortasını yaptırmak için internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahıs tarafından dolandırıldı.

Ednilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (K.K.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla kendisine ait 41 AIT 704 plaka sayılı aracını trafik sigortası yaptırmak için anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına toplamda 1698 TL gönderdiğini, şahısla iletişime geçmeye çalıştığını fakat şahsın kendisini engellediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kendisinin haberi olmadan GSM hattı üzerinden arkadaşlarına SMS gönderildi

Kilis’te bir şahıs kullanmış olduğu GSM hattı üzerinden telefonunda kayıtlı olan arkadaşlarına SMS gönderildiğini öğrenince polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Müşteki (Ü.P.), kullanmakta olduğu GSM hattı üzerinden rehberinde ekli bulunan tüm arkadaşlarına SMS gönderdiklerini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs/şahısların tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Evden tablet çalındı

Kilis’te bir ikametten tabletinin çalındı.

Edinilen bilgilere göre Hürriyet Mahallesi’nde Müşteki (A.H.K.), ikametinden 1 adet tabletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ