ASAYİŞ

Kilis Asayiş haberleri

Üvey oğlu tarafından demir boru ile kafasına vurularak darp edildi

Kilis Asayiş haberleri
24-08-2022 16:49
KİLİS
Google News

Kilis Asayiş haberleri

Kilis

Üvey oğlu tarafından demir boru ile kafasına vurularak darp edildi

Kilis’te bir şahıs anlaşamadığı üvey oğlu tarafından kafasına demir boru ile vurması sonucu yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şıh Abdullah Mahallesi’nde Müşteki (C.C.), üvey oğlu olan ve anlaşamadığı şüpheli firar (E.M.Y.) isimli şahsın demir boru ile kafasına vurmak şartı ile kendisini darp ettiğini ve herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Kurusıkıdan bozma tabancayla hava ateş etti

Kilis’te bir şahıs kurusıkıdan bozma tabanca ile bir el havaya ateş etmesi sonucu olayın vuku bulduğu yere gelen polislere silahı teslim etti.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (S.Y.) elinde bulunan kurusıkıdan bozma tabanca ile bir el havaya ateş etmiş, daha sonra bir adet şarjör ve 3 (üç) adet ucu bilye ile sıkılaştırılmış mermi ile beraber elindeki silahı polislere teslim etmiştir.

(Haber Merkezi)

 

Darp edilen şahıs kendi imkanları ile hastaneye gitti

Kilis’te bir şahıs darp edilmiş halde kendi imkanları ile Kilis Devlet Hastanesi Acil Servisine giderek tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (Y.D.) isimli şahıs darp edilmiş halde kendi imkanları ile hastaneye intikal etmiş, müşahede altına alındığından ifadesi alınamamıştır.

(Haber Merkezi)

 

Evin bodrum katına giren hırsız veya hırsızlar ne bulduysa çaldı

Kilis’te bir apartmanın bodrum katına giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar buldukları muhtelif eşyaları çalarak kaçtılar.

Edinilen bilgilere göre Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (M.B.), ikametinin bodrum katında bulunan bir adet çamaşır makinesi, bir adet dikiş makinesi, bir adet akvaryum, bir adet akülü araba ve bir adet çocuk bisikletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

 

Taksirle Yaralama

Müslümanbey Mahallesi’nde Taksirli yaralama (çarpıp kaçma) olayı ile ilgili mağdur (mağdure) Suriye vatandaşı (A.N.) isimli şahsın alınan doktor raporunda hayati tehlikesini olduğu belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Kendisini Tehdit edip Hakaret eden eşinden şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs eşi tarafından tehdit ve hakarete uğradığını iddia ederek polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (B.M.), eşi şüpheli (M.M. isimli şahsın kendisini darp ederek, tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. Müşteki şahsa 6284 sayılı kanun kapsamında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kendisini ve kızını darp eden eski eşinden şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs kendisini ve kızını darp eden boşanmış eski eşinden şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Şıh Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (N.B.), boşanmış olduğu eski eşi şüpheli (A.Ş.) isimli şahsın kendisini ve kızı mağdure (F.Ş.)’ yi darp ederek, kendisine hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. Müşteki şahsa 6284 sayılı kanun kapsamında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

Motosiklet ile aracın çarpışması sonucu 1 yaralı

Kilis’te motosiklet ile aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Akpınar Mahallesi’nde Müşteki (M.K.) isimli şahsın kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosiklet ile Suça Sürüklenen Çocuk (F.A.) isimli şahsın kullanmış olduğu 27 plaka sayılı aracın çarpışması neticesinde müşteki şahıs hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

 

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak

Kilis’te Mehmet Sanlı Mahallesi’nde 2022/598 suç numarası ile TCK 188 Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan haklarında işlem yapılan şüpheli (H.H.) ve şüpheli (İ.H.Ö.) isimli şahısların yapılan tahlillerinde uyuşturucu madde kullandıkları anlaşılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ