ASAYİŞ

Kilis Asayiş Olayları

Otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı kazada 2 yaralı

Kilis Asayiş Olayları
03-08-2022 18:03
03-08-2022 18:04
KİLİS
Google News

Kilis Asayiş Olayları

Otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı kazada 2 yaralı

Kilis’te otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı trafik kazasında elektrikli bisiklet sürücüsü ve elektrikli bisiklet üzerinde yolcu olarak bulunan şahıslar kazada yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ebulüle Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (H.T.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (H.M.)’nin kullandığı elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde, elektrikli bisiklet sürücüsü ve elektrikli bisiklet üzerinde yolcu olarak bulunan mağdur Suriye vatandaşı (M.H.) hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(Haber Merkezi)

2 Farklı Geçici Koruma Kimlik Belgesi düzenlemişler

Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan vererek 2 Farklı Geçici Koruma Kimlik Belgesi olan 6 Suriye vatandaşlarına işlem yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde İki farklı geçici Koruma Kimlik Belgesine sahip olduğu tespit edilen şüpheli Suriye vatandaşları (K.E.) (A.L.) ve yaşları küçük olan kimlik tespitleri yapılan (R.L.), (N.L.), (N.L.) ve (A.L.) hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

Motosiklet Hırsızlığı

Kilis’te ikametinin önüne park ettiği motosikletinin çalındığını fark eden şahıs durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (Ş.K.), park halinde bulunan 79 plaka sayılı motosikletinin çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kayıp Şahıs

Kilis’te evinden ayrılarak kayıp olan 18 yaşındaki genç her yerde aranıyor.

Edinilen bilgilere göre Helvacıoğlu Mahallesi’nde 02.08.2022 günü 16.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 2004 doğumlu (F.S.) isimli şahsın bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Suriyeli şahsın evinde ruhsatsız av tüfeği ile 2 adet telsiz ele geçirildi

Kilis’te polis’in ihbar üzerine  Suriye vatandaşına ait bir evde yaptığı aramalar sonucu av tüfeği ve 2 adet telsiz ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde yapılan ihbar üzerine yapılan aramada şüpheli Suriye vatandaşı (A.E.) isimli şahsın ikametinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve ikametin 100 metre ilerisinde taş altında 2 adet telsiz ele geçirilmiştir.

Polis olay ile ilgili olarak çalışma başlattı.

(Haber Merkezi)

Araç ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

Kilis’te otomobil ile motosikletin karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (H.G.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı araç ile mağdur (C.S.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit- Hakaret

Kilis’te alacak verecek meselesi yüzünden 9 kişi arasında karşılıklı darp, hakaret ve tehdit olayı meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Tekye Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (B.M.), (A.M.), (İ.M.) ile müşteki şüpheliler (M.Ç.), (M.O.Ç.), (M.H.Ç.), (M.S.Ç.), (E.Ç.) ve şüpheli firar (H.T.Ç.) arasında alacak verecek meselesi sebebiyle karşılıklı darp, hakaret ve tehdit olayı meydana gelmiş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Kilis’te alacak verecek yüzünden çıkan olayda 3 şahıs arasında arbede yaşandı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.V.H.) ile müşteki şüpheliler (Ö.B.) ve (M.D.) arasında alacak verecek sebebiyle arbede yaşanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kılıç ile yakalandı

Kilis’te polisin yapmış olduğu rutin kontrollerde bir şahıs kılıç ile yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Ketenciler Mahallesi’nde Şüpheli (M.A.) isimli şahıstan 1 adet kılıç ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

2 motosiklet kaza yaptı 2 yaralı

Kilis’te 2 motosikletin karıştığı trafik kazasında 2 yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Şüpheli firar (A.D.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletle müşteki şüpheli (O.D.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, (O.D.) ve aynı motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (K.A.D.) yaralanmış, (A.D.)’nin olay yerinden kaçtığı anlaşılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Mala Zarar Verme- Tehdit- Hakaret

Kilis’te 2 grup arasında çıkan darp, hakaret ve tehdit olayında maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre Demirciler Mahallesi’nde Müşteki şüpheli 1980 doğumlu (Z.S.) ile şüpheliler 1996 doğumlu (M.Y.) ve 1995 doğumlu (M.E.Y.) arasında darp, hakaret ve tehdit olayı meydana gelmiş, çıkan arbedede (Z.S.)’ye ait 79 plaka sayılı aracın ön camına ve müşteki 1965 doğumlu (İ.Ç.)’nin işyeri camına zarar verilmiştir.

(Haber Merkezi)

Belediyeye ait parktan kablo çalan çocuklar yakalandı

Kilis Belediyesi’ne ait bir park içersinde bulunan elektrik kablolarını çalan çocuklar yakalanarak haklarında gerekli işlem yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Şüpheli (M.S.), Suça Sürüklenmiş Çocuklar (M.C.İ.) ve Suriye vatandaşları (H.C.) isimli şahıslar, müşteki (Y.E.)’nin sorumlu olduğu Belediyeye ait parktan aydınlatma direklerine ait 100 metre uzunluğundaki kabloyu çaldıkları tespit edilerek yakalanmış, Suça Sürüklenmiş Çocuklar gerekli işlemleri için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiş, gözaltına alınan (M.S.), mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

(Haber Merkezi)

Çocukları tarafından darp, hakaret ve tehdit edildiğini iddia etti

Kilis2te bir şahıs çocukları tarafından darp, hakaret ve tehdit edildiğini belirterek polis’e şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (S.K.), çocukları şüpheli firarlar (O.K.) ve (M.Y.) isimli şahıslar tarafından darp, hakaret ve tehdit edildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelilerin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Babası ve üvey annesinden şikayetçi oldu

Kilis’te öz babası tarafından tehdit ve hakarette maruz kaldığını üvey annesi tarafından ise darp edildiğini iddia eden şahıs polise şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki (B.K.Y.), babası şüpheli firar (İ.Y.)’nin kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu, üvey annesi şüpheli firar (E.Y.)’nin kendisini darp ettiğini belirterek müracaatta bulunmuş, firari şüphelilerin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Eşi tarafından darp edilen şahıs polise şikayette bulundu

Kilis’te eşi tarafından darp edildiğini beyan eden şahıs polise giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (M.C.), eşi şüpheli firar Suriye vatandaşı (A.C.)’nin kendisini darp ederek, kendisine hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelilerin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

800 TL dolandırıldı

Kilis’te bir şahıs kendisini telefonla arayan şahsın belirttiği hesaba 800 TL yatırdı dolandırıldığını anlayınca polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Müşteki (Ş.Y.), oğlu mağdur (Y.Y.)’yi tanımadığı şahsın telefonla arayarak şirkete üyelik yaptığını ve bu üyelikten dolayı 13.800 TL borcu olduğunu, eğer 800 TL belirtilen hesaba gönderirse icra takibinin yapılmayacağını söylediğini öğrendiğini, oğlunun belirtilen hesap numarasına 800 TL gönderdiğini ve dolandırıldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

1 Araçta captagon hap ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Kilis’te polisin 1 araçta yaptığı aramada 7 adet captagon hap ve 100,47 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Şüpheli (F.S.S.) isimli şahsın kullandığı 31 plaka sayılı araçta yapılan aramada 7 adet captagon hap ve daralı ağırlığı 100,47 gram gelen metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak

Kilis’te Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan işlem yapılan şüpheli (F.S.S.) hakkında ayrı dosya halinde TCK 191 kapsamında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

17 yaşındaki alkollü sürücü kaza yaptı

Kilis’te 17 yaşındaki çocuk alkollü olarak motosiklette trafiğe çıkınca kaza yaptı.

Edinilen bilgilere göre Nurettin Mahallesi’nde Suça Sürüklenmiş Çocuklar (F.B.), kullanmış olduğu motosikletle duvara çarpma neticesi kendisi ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (M.İ.Ç.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiş, (F.B.)’nin yapılan alkol ölçümünde 0 ,90 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ