ASAYİŞ

KİLİS'TE ASAYİŞ OLAYLARI

İLAÇ VE BULAŞIK DETERJANI İÇEREK CANINA KIYMAK İSTEDİ

KİLİS'TE ASAYİŞ OLAYLARI
02-06-2022 18:15
KİLİS
Google News

KİLİS'TE ASAYİŞ OLAYLARI

İLAÇ VE BULAŞIK DETERJANI İÇEREK CANINA KIYMAK İSTEDİ

KİLİS

Kilis’te girdiği bunalım sonucu İlaç ve bulaşık deterjanı içerek canına kıymak isteyen şahıs Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde İlaç ve bulaşık deterjanı içmek suretiyle intihara teşebbüs eden (H.F.) isimli şahsın alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

(Haber Merkezi)

TÜRKİYE’YE YASADIŞI YOLLARLA GİREN ŞAHIS YAKALANDI

Suriye’den Türkiye’ye yasadışı yollarla girdiği anlaşılan Suriye vatandaşı polis ekiplerince yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Yedi Aralık Mahallesi’nde Plakası tespit edilemeyen motosiklet üzerinde yolcu olarak inen mağdur Suriye vatandaşı (N.E.) isimli şahsın yasadışı yollarla Suriye ülkesinden giriş yaptığı anlaşılmış, mağdurun ifadesi alınarak akabinde Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)

OĞLUNUN TÜRKİYE’YE GETİRİLMESİ İÇİN FAZLA PARA İSTEYEN ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Suriye’de bulunan oğlunun Türkiye’ye getirilmesi için anlaşma yaptığı şahsın kendisinden fazla para istemesi üzerine polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (A.H.), oğlu mağdur Suriye vatandaşı (A.M.)’yi Türkiye’ye getirmesi için (E.A.H.) isimli şahıs ile 1200 ABD Dolarına anlaştığını ve şahsın kendisinden 5000 ABD Doları istediğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

BİLGİSİ DIŞINDA KREDİ KARTINDAN HARCAMA YAPILMIŞ

Kilis’te bir şahıs kredi kartından bilgisi dışında yüklü miktarda harcama yapıldığını öğrenince durumu polise bildirdi.

Edinilen bilgiye göre Müşteki (F.B.), bilgisi ve rızası dışında kredi kartından toplamda 5.100.00 TL harcama yapıldığını öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARACINA SİGORTA YAPTIRMAK İSTEDİ DOLANDIRILDI

Kilis’te bir kişi internet üzerinden aracının sigortasını yapmak isterken dolandırıldı.

Müşteki (A.Ü.), internet üzerinden araç sigortası yaptırmak için (M.Y.) olduğunu söyleyen şahıs ile anlaştığı şahsın verdiği hesap numarasına, 813 TL para gönderdiğini fakat şahsın aracının sigortasını yapmadığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

UÇAK BİLETİ ALACAKTI DOLANDIRILDIĞINI ANLADI

Kilis’te bir şahıs internet üzerinden uçak bileti almak isterken dolandırıldığını beyan ederek polise şikayette bulundu.

Alınan bilgilere göre Müşteki (M.Y.G.), internet üzerinden uçak bileti almak için (R.K.) olduğunu söyleyen şahıs ile anlaştığı şahsın verdiği hesap numarasına, 2.268 TL para gönderdiğini fakat şahsın uçak biletini kendisine göndermediğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

BİLGİSİ DIŞINDA BANKA HESABINDAN HARCAMA YAPILMIŞ

Kilis’te bir şahıs banka hesabından bilgisi ve rıza dışında harcama yapıldığını öğrenince durumu polise bildirerek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Müşteki (T.O.), bilgisi ve rızası dışında banka hesabından, 2.299,99 TL tutarında harcama yapıldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

EŞİ TARAFINDAN DARP EDİLEN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Kilis’te Suriyeli aile içi kavgada eşi tarafından darp edilen şahsın hayati tehlikesi devam ediyor.

Alınan bilgilere göre Müslümanbey Mahallesi’nde  Müşteki Suriye vatandaşı (K.A.), eşi şüpheli firar Suriye vatandaşı (M.A.) isimli şahıs tarafından darp ve tehdit edildiğini belirterek müracaatta bulunmuş, alınan doktor  raporunda hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

TEYZESİNİN PASAPORTUNU KULLANDI HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Kilis’te teyzesine ait pasaportu kullanan bayan hakkında işlem yapıldı.

Alınan bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’ndeTeyzesine ait pasaportu kullanan şüpheli Suriye vatandaşı (İ.M.) isimli bayan hakkında, Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan suçundan işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

YALAN BEYAN VEREN 2 SURİYELİYE İŞLEM YAPILDI

Kilis’te Resmi Belgenin Düzenlenmesinde yalan beyan veren 2 Suriye vatandaşına işlem yapıldı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Resmi belge düzenlendiği sırada, görevlilere iki farklı kimlik bilgisi beyanında bulunduğu tespit edilen, şüpheli Suriye vatandaşı (M.M.) ile eşi şüpheli Suriye vatandaşı (A.M.) isimli şahıslar hakkında işlem yapıldı.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ