ASAYİŞ

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Kayıp genç kız her yerde aranıyor

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI
22-08-2022 14:40
22-08-2022 14:41
KİLİS
Google News

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Kayıp genç kız her yerde aranıyor

Kilis’te kayıp genç bir kız ailesi ve polis tarafından her yerde aranıyor.

Edinilen bilgilere göre Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (Z.A.), öz kızı olan (A.A.)’ nın saat 09.00 sıralarında evde olmadığını fark ettiğini ve telefonda tekrar tekrar aramasına rağmen ulaşamadığını beyan ederek polis merkezine kayıp müracaatında bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

İmam nikahlı eşi ve eşinin kardeşi için kayıp müracaatında bulundu

Kilis’te bir şahıs imam nikahlı eşi Suriye vatandaşı eşi ve  eşinin kardeşi için polis merkezine kayıp müracaatında bulundu.

Edinilen bilgilere göre Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (H.S.), imam nikahlı eşi Suriye vatandaşı (F.D.) ve kardeşi (N.S.T.)’ nin saat 23.00 sıralarında evde olmadığını fark ettiğini beyan ederek kayıp müracaatında bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Motosiklet yaya çarptı: 1 yaralı

Kilis’te motosikletin bir yaya çarpması sonucu yaya yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Nedim Ökmen Mahallesi’nde Şüpheli (M.M.)’nin kullanmış olduğu 27 XX plaka sayılı motosikletin çarpması neticesi mağdur Suriye vatandaşı (S.D.) yaralanmış, alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Ticari taksi ile tekerlekli akülü araç çarpıştı : 1 yaralı

Kilis’te ticari taksi ile tekerlekli akülü aracın çarpışması netice tekerlekli akülü aracın sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şıh Mehmet Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (İ.U.)’nun kullanmış olduğu 79 T XX plaka sayılı ticari taksi ile mağdur şüpheli (E.K.)’ nın kullanmış olduğu üç tekerlekli akülü aracın çarpışması neticesinde (E.K.) yaralanmış, yaralının alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Sosyal medyada kendisine ait fotoğrafları kullanan şahıstan şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs instagram üzerinden tanımadığı bir hesaptan kendisine gelen mesajda kendisine ait fotoğrafların kullanıldığını görünce polise giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Ketenciler Mahallesi’nde Suriye vatandaşı müşteki (R.H.), sosyal medya uygulaması instagram üzerinden tanımadığı bir hesaptan kendisine mesaj geldiğini ve hesabı incelediğinde kendisine ait fotoğrafların kullanıldığını beyan ederek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Gayri resmi eşi tarafından darp ve tehdit edilen şahıs şikayette bulunup şikayetini geri çekti

Kilis’te bir  Suriye vatandaşı gayri resmi eşi tarafından darp ve tehdit’e uğradığını iddia ederek ilk olarak şikayette bulundu ek ifadesinde şikayetinden vazgeçti.

Ediilen bilgilere göre Mehmet Sanlı Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (K.A.), gayri resmi eşi Suriye vatandaşı şüpheli (F.M.) isimli şahsın kendisini darp ederek, tehdit ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. Müşteki şahıs ek ifadesinde şikayetinden vazgeçtiğini beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Gayri resmi eşinden şikayetçi oldu

Kilis’te gayri resmi eşi tarafından darp ve tehdit’e uğradığını iddia eden Suriye vatandaşı şahıs polise şikayette bulundu.

Şıh Mehmet Mahallesi’nde Müşteki Suriye vatandaşı (F.H.), gayri resmi eşi Suriye vatandaşı şüpheli (Z.M.) isimli şahsın kendisini darp ederek, tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, müştekinin talebi üzerine 6284 sayılı kanun kapsamında önleyici tedbir kararı düzenlenmiştir.

(Haber Merkezi)

Babası, abisi ve 1 şahıstan şikayetçi oldu

Kilis’te 1 Suriye vatandaşı babası, abisi ve 1 şahsın kendisini darp ettiklerini iddia ederek şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Kanuni Sultan Süleyman Mahallesi’nde Müşteki şüpheli Suriye vatandaşı (M.H.), babası Suriye vatandaşı şüpheli müşteki (V.H.), kardeşi Suriye vatandaşı şüpheli müşteki (A.H.) ve Suriye vatandaşı şüpheli müşteki (Ş.H.) isimli şahısların kendisini darp ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Resmi nikahlı eşinden şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs resmi nikahlı eşinin kendisini darp ve tehdit ettiğini iddia ederek polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (H.S.), resmi nikahlı eşi olan (R.S.) isimli şahsın kendisini darp ve tehdit ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. Müşteki şahsın talebi üzerine 6284 sayılı kanun kapsamında önleyici tedbir uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

11,31 gram uyuşturucu madde yakalandı

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ikametinde yapılan aramada iki paket halinde toplamda daralı ağırlığı 11,31 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (M.A.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır. İkamette yakalanan ve yaşı küçük olan (H.N.K.) isimli şahıs Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)

11,31 gram uyuşturucu madde yakalandı

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ikametinde yapılan aramada iki paket halinde toplamda daralı ağırlığı 11,31 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (M.G.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

1,71 gram uyuşturucu madde yakalandı

Canpolat Paşa Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince yapılan çalışmalarda iki paket halinde toplamda daralı ağırlığı 1,71 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan Suriye Vatandaşı şüpheli (Z.A.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

0,14 gram uyuşturucu madde yakalandı

Hindioğlu Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 0,14 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan Suriye Vatandaşı şüpheli (V.E.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

0,16 gram uyuşturucu madde yakalandı

Hindioğlu Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçilerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 0,16 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan Suriye Vatandaşı şüpheli (İ.H.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

0,86 gram esrar yakalandı

Kartalbey Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçilerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 0,86 gram gelen esrar olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (Y.A.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

1,71 gram uyuşturucu madde yakalandı

Nedim Ökmen Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçilerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 1,71 gram gelen metamfetamin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (H.K.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

 

0,55 gram eroin yakalandı

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 0,55 gram gelen eroin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (İ.K.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

 

0,42 gram eroin yakalandı

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 0,42 gram gelen eroin olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (M.Y.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

1,54 gram esrar yakalandı

Nurettin Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince yapılan çalışmalarda daralı ağırlığı 1,54 gram gelen esrar olarak değerlendirilen uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli (O.K.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ