ASAYİŞ

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Hurdaya ayırdığı motosikleti çalındı

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI
05-09-2022 15:58
05-09-2022 15:59
KİLİS
Google News

KİLİS’TE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Kilis

Hurdaya ayırdığı motosikleti çalındı

Kilis’te bir şahıs hurdaya ayırdığı fakat ara ara kullanmış olduğu motosikletinin çalındığını belirterek şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Barış Mahallesi’nde Müşteki (V.D.) isimli şahıs hurdaya ayırdığı fakat ara ara kullandığı plakasız motosikletinin çalındığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Alacak verecek yüzünden 2 kişi arasında kavga

Kilis’te 2 kişi arasında darp, hakaret ve tehdit konusu vuku bulunca devriye polis girdi.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (M.D.) isimli şahıs ile müşteki şüpheli (F.G.) isimli şahıs arasında alacak verecek yüzünden darp, hakaret ve tehdit konularının olduğu anlaşılmış ve tahkikata başlanmıştır. 

(Haber Merkezi)

Faili meçhul kazada 1 yaralı

Kilis’te meydana gelen faili meçhul yaralamalı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Prof. Haluk Timurtaş Caddesi üzerinde meydana gelen faili meçhul yaralamalı trafik kazasında mağdur Suriye vatandaşı (A.A.) isimli şahıs yaralanmış, konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Alışveriş için markete gitti cep telefonundan oldu

Kilis’te bir şahıs alışveriş için gitmiş olduğu markette işlerini bitirerek marketten çıktığında cep telefonunun yerinde olmadığını beyan ederek polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Mağdur Suriye vatandaşı (S.A.O.) isimli şahıs alışveriş için markete girdiğini, çıktığında cep telefonunun yerinde olmadığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Tırabzana zarar verilerek 2 adet bisiklet çalındı

Kilis’te bir binanın bina girişinde merdiven altında bulunan biri bağlı diğeri bağsız bir şekilde park halinde bulunan 2 bisiklet çalındı.

Edinilen bilgilere göre Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (K.D.) isimli şahıs, bina girişinde merdiven altında bulunan birinin zincirsiz olarak diğerinin de zincirle bağlı olduğu tırabzana zarar verilerek (2) adet bisikletinin çalındığını beyan etmiş, konu ile ilgili müşteki şahıs ve binaya zarar verildiği için bina yöneticisi müşteki (M.C.) isimli şahıslar polis merkezine giderek şikayetçi olmuştur.

(Haber Merkezi)

Kumaş toplarını taşıyan aletin ayağına düşmesi sonucu yaralandı

Kilis’te bir şahıs işyerinde ayağına kumaş toplarını taşıyan aletin düşmesi sonucu yaralandığını beyan ederek Kilis Devlet Hastanesi Acil Servisine müracaat etti.

Edinilen bilgilere göre Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Müşteki (S.Y.) isimli şahıs, iş yerinde kumaş toplarını taşıyan aletin ayağına düşmesi sonucu hayati tehlike arz etmeyecek yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kendisini darp eden babasından ve kardeşlerinden şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs babası ve kardeşleri tarafından darp edildiğini iddia ederek polise şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre Mücahitler Mahallesi’nde Mağdur (M.A.Ç.) isimli çocuk şahıs, babası şüpheli (A.Ç.) ile kardeşleri şüpheli (F.Ç.) ve şüpheli (E.Ç.) isimli şahısların kendisini darp ettiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Kilis’te bir şahıs sevgilisi ile tartıştıkları esnada yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Müşteki (C.Y.) isimli şahıs, sevgilisi şüpheli (R.T.) isimli şahısla tartıştıklarını ve herhangi bir şikayetinin olmadığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

İkametinden cep telefonu ve para çalındı

Kilis’te bir şahıs ikametinden bir adet cep telefonu ve parasını çalan 2 şahıstan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre İnnaplı Kütah Mahallesi’nde Müşteki (F.G.) isimli şahıs, şüpheli (M.K.) ve şüpheli (H.A.) isimli şahısların ikametinden bir adet cep telefonu ve 300 TL para çaldığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

2 Adet cep telefonunu çalan şahıslardan şikayetçi oldu

Kilis’te bir şahıs kendisine ait 2 adet cep telefonunu çalan 2 şahsın bilgilerini polise vererek şikayette bulundu.

Edinilen bilgilere göre İnnaplı Kütah Mahallesi’nde Müşteki (E.Ç.) isimli şahıs, şüpheli (M.K.) ve şüpheli (H.A.) isimli şahısların ikametinden 2 adet cep telefonu çaldığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Eşi tarafından tehdit ve hakarette uğradı

Kilis’te bir şahıs daha önceden koruma kararı bulunan eşi tarafından kendisini tehdit ve hakaret ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre Öncüpınar Mahallesi’nde Müşteki (N.D.) isimli şahıs, daha önceden koruma kararı bulunan eşi şüpheli (M.D.) isimli şahsın kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

6 adet Captagon hap ile yakalandı

Kilis’te bir şahıs polisin yaptığı kontrol sonucu 6 adet Captagon ile yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Yeni Mahalle’de Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekipleri tarafından yapılan kontrollerde 6 adet Captagon olarak değerlendirilen madde ile yakalanan şüpheli (A.S.) isimli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

0,77 gram esrar ile yakalandı

Kilis’te bir şahsın yapılan üst aramasında 0,77 gram esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yapılan kontrollerde daralı ağırlığı 0,77 gram esrar olarak değerlendirilen madde ile yakalanan şüpheli (M.N.K.) isimli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

0,83 gram metanfetamin madde ile yakalandı

Kilis’te bir şahsın yapılan üst aramasında 0,83 gram metanfetamin madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre Ekrem Çetin Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri tarafından yapılan kontrollerde daralı ağırlığı 0,83 gram metanfetamin olarak değerlendirilen madde ile yakalanan şüpheli (M.Ş.D.) isimli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ