USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
13-12-2022 11:52
13-12-2022 11:53
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (E.K.) isimli şahıs, işletmiş olduğu bayan kuaföründen, kullanmadıkları ve kilitli olan yan kapıdan girilerek, kuaför malzemeleri çalındığını beyanla müracaatta bulunmuştur.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli (M.C.A.) isimli şahıs yakalanmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit - Hakaret

Hürriyet Mahallesi’nde Müşteki (S.İ.) isimli şahıs, motosikleti ile seyir halinde iken daha önceden aralarında husumet bulunan ve mahkemelik olduğu şüpheli – firar (Ş.A.) isimli şahıs ve beraberinde bulunan tanımadığı bir şahsın motosikletinin önünü kesmeye çalıştığını, kaçarken belirtilen şahısların hakaret ve tehditte bulunduğunu beyan etmiş, firari ve faili meçhul şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama (İş Kazası)

Organize Sanayi Mahallesi’nde Mağdur (M.Y.) isimli şahıs OSB’de fabrikada çalışırken bir anlık dalgınlıkla parmağını kestiğini ve kimsenin kusurunun olmadığını beyan etmiş, şahsın hayati tehlikesi yoktur, Basit Tıbbi Müdahale ile giderilebilir.

(Haber Merkezi)

Dolandırıcılık

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (A.K.) isimli şahıs, Garanti Bankasından arandığını zannederek gelen şifreyi karşı tarafa bildirdiğini ve hesabından bilgisi dışında 4998 TL paranın (A.Ö.) isimli tanımadığı şahsa gönderilmiş olduğunu beyanla müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Doğan güreş Paşa Mahallesi’nde Mağdure (Z.Y.) isimli şahıs, karşıdan karşıya geçerken yanından şüpheli (A.H.) isimli şahsın kullandığı motosikletin geçtiğini, motosikletin rüzgarından etkilenerek yere düştüğünü ve kimseden davacı şikayetçi olmadığını beyan etmiştir. Yaralı şahsın alınan doktor raporunda Hayatı Tehlikesi yoktur, Basit Tıbbi Müdahale ile giderilemez.

(Haber Merkezi)

İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık

Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (R.Y.) isimli şahıs, kendisine ait olan ve iki yıldır kapalı olan fırının içinde malzemelerin bulunduğunu, 09.12.2022 günü fırını kontrol ettiğinde alüminyum doğrama giriş kapısının, iki adet alüminyum pencerenin ve alüminyum doğrama ekmek sandığının çalındığını beyan etmiş, faili meçhul şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

(Haber Merkezi)

Evden Hırsızlık - Konut Dokunulmazlığının İhlali

Şıhlar Mahallesi’nde Müşteki (F.Y.) isimli şahıs, ikametine geldiğinde ikamet bahçesinde 2 adet televizyon, kıyafet, diğer ev eşyalarının bulunduğunu gördüğünü, bu sırada polisi ararken mahalleden tanıdığı şüpheli – firar (M.Y.) isimli şahsın ikametin yan tarafından boş araziye atlayarak kaçtığını beyan etmiş, firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

(Haber Merkezi)

Kayıp Eşya

Aşıt Mahallesi’nde Müşteki (A.K.) isimli şahıs kılıfında 200 dolar olan Cep Telefonunu kaybettiğini beyanla müracaat etmiştir.

(Haber Merkezi)

Tehdit

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (M.K.) isimli şahıs, eski kiracısı olan ve icra yolu ile çıkardığı şüpheli – firar (M.A.H.) isimli şahsın kendisini cep telefonu ile arayarak tehdit ettiğini beyanla müracaat etmiş, firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama – Tehdit – Hakaret

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (Y.B.) isimli şahıs, işyerine gelen şüpheli (M.B.Ö.) ve şüpheli – firar (H.K.) isimli şahıslar ile tanımadığı dört ila beş şahsın kendisine tehdit ve harekette bulunarak kendisini darp ettiğini, burayı kapatacaksın dediğini ve belirtilen şahısların işyerinde bulunan ürünlere zarar verdiğini beyanla müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar

Mullahamit Mahallesi’nde Çarşı ve Mahalle Bekçilerince şüphe üzerine durdurulan şüpheli (C.K.) isimli şahsın üzerinden 2 adet 9*19 mm tabanca fişeği, bir adet kurusıkı tabanca fişeği ve bir adet bıçak bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Hakaret

Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (F.U.) isimli şahıs, resmi nikahlı eşi şüpheli – firar (Ü.U.U.) isimli şahsın işyerine gelerek kendisine hakaret ettiğini beyan etmiş, firari şahsın teminine yönelik çalışmalar devam etmektedir.

(Haber Merkezi)

Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (E.K.) isimli şahsın işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili şüpheli (M.C.A.) isimli şahsın çaldığı eşyaları bıraktığını beyan ettiği şüpheli (A.N.A.) isimli şahıs kendi rızası ile 3 adet fön makinesi, bir adet saç düzleştirici, bir adet saç maşası ve bir adet televizyonu görevlilere teslim etmiştir. (A.N.A.) adı geçen eşyaları arkadaşlığı bozulmasın diye geçici bir süreliğine aldığını ve çalıntı olduğunu bilmediğini beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu

Yedi Aralık Mahallesi’nde Şüpheli (A.H.G.) isimli şahsın işyerinde yapılan aramada 75 Karton JJ marka sigara ve 14 Paket 450 gram LAYALİNA marka çay ele geçirilmiş, şahıs hakkında gerekli tahkikat başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (TCK Md. 158/1f) – Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle

Kilis’te Müşteki (F.C.) isimli şahıs, Letgo isimli 2. El Alışveriş sitesinden Televizyon gördüğünü, şahısla telefon ile irtibat kurduğunu ve Televizyon karşılığında şahsın belirtmiş olduğu hesaba 1400 TL para gönderdiğini, daha sonra şahsa ulaşamadığını, başka bir numaradan aradığında da şahsın televizyonun halen satılık olduğunu belirtmesi üzerine dolandırıldığını anladığını beyanla müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (TCK Md. 158/1f) – Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle

Kilis’te Müşteki (O.Ş.) isimli şahıs, Letgo isimli 2. El Alışveriş sitesinden Telefon gördüğünü, şahısla irtibat kurduğunu ve Telefon karşılığında şahsın belirtmiş olduğu hesaba 9000 TL para gönderdiğini, daha sonra şahsa ulaşamadığını, şahsın kendini engellemesi üzerine dolandırıldığını anladığını beyanla müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ