USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Tehdit-Hakaret Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.K.), miras davası nedeniyle kardeşleri şüpheli firar (H.G.), (H.G.), (V.G.), (İ.G.), (Ş.G.), (N.G.) isimli şahısların kendisini tehdit ve hakaret ettiklerini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
03-02-2023 11:54
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

Tehdit-Hakaret

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.K.), miras davası nedeniyle kardeşleri şüpheli firar (H.G.), (H.G.), (V.G.), (İ.G.), (Ş.G.), (N.G.) isimli şahısların kendisini tehdit ve hakaret ettiklerini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit-Hakaret

Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (Y.Ş.), şüpheli müşteki (F.C.), şüpheli müşteki (S.E.), şüpheli müşteki (M.O.U.) isimli şahıslar tarafından darp edilerek, tehdit ve hakarete uğradığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Yağma (Gasp) – Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma-Banka Veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki (M.F.), şüpheli (S.A.) isimli şahsın 34 plaka sayılı araca kendisini bindirdiğini ve araç içerisinde kendisine ait olan 1 adet Halk bankasına ait bankamatik kartını aldığını, olay yerinde kendisini darp ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Mala Zarar Verme

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (H.K.), kendisine ait park halinde bulunan 79 plaka sayılı aracının sol ön çamurluk ve tampon kısmına tanımadığı bir şahsın motosiklet ile çarpma neticesinde aracının zarar gördüğünü belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık

Polat Paşa Mahallesi’nde Müşteki (G.Ç.), daha önceden tedbir kararı bulunan eşi şüpheli (M.Ç.)’nin ikametinin önüne gelerek kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Hakaret

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (D.Y.), eski eşi şüpheli firar (E.Y.)’nin ikametinin önüne gelerek kendisine hakaretlerde bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Açıktan Hırsızlık

Hürriyet Mahallesi’nde Müşteki (Y.Ş.) isimli şahıs, işyerinin önüne müşterine teslim etmek üzere bir teneke zeytinyağı bıraktığını ve müşterisi geldiğinde zeytinyağının çalınmış olduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Konut Dokunulmazlığının İhlali

Kartalbey Mahallesi’nde Müşteki (M.H.G.) isimli şahıs, boşanma aşamasındaki eşi şüpheli – firar (M.G.) isimli şahsın, yarı hissesi kendisine ait olan evini kendisinden habersiz kiraya verdiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Motosiklet Hırsızlığı

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki (M.P.) isimli şahıs, 79 plakalı motosikletini park ettiğini ve ertesi gün geldiğinde motosikletinin yerinde olmadığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren faili meçhul şahıs ya da şahısların tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır. Müşteki şahıs daha sonra polis merkezine gelerek motosikletini başka bir sokağa park etmiş olduğunu ve motosikletini bularak hırsızlık konusunun olmadığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Tehdit - Hakaret

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Müşteki (F.E.) isimli şahıs, şüpheli – firar (F.S.) ve şüpheli – firar (İ.S.) isimli şahısların kendisini tehdit ederek hakarette bulunduklarını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama – İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (Mağdure) (G.D.) isimli şahıs fabrikada hareketli bant üzerinde ürünleri almak isterken parmağından yaralandığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Hakaret

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (B.T.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eşi şüpheli (A.E.) isimli şahsın kendisine hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama - Hakaret

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (F.K.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eşi şüpheli - firar (Ö.K.) isimli şahsın kendisini darp ederek hakarette bulunduğunu ve babası müşteki (H.K.) isimli şahsı arayarak telefondan hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Mağdur (M.O.), bisikletini tamir ederken kesici aletle karın bölgesinden yaralanmıştır. Gaziantep Üniversite Çocuk Cerrahisine sevk edilen yaralının hayati tehlikesi bulunmaktadır.

(Haber Merkezi)

6114 Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hiz Hk Kanun

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Şüpheli (M.S.) isimli şahıs, ehliyet (e-sınav) sınavında üzerinde kopya düzeneği ile yakalanmış, alınan ifadesinde ismini İbrahim olarak bildiği şahsın yönlendirmeleri ile sınav öncesi SUV tarzı bir araç içerisinde bulunan tanımadığı şahısların kendisine kamera, kulaklık vb. cihazları verdiğini beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ