USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Taksirle Yaralama Şıh Mehmet Mahallesi’nde Şüpheli (S.M.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile mağdur (M.R.K.)’nin kullandığı, elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde, elektrikli bisiklet sürücüsü yaralanmıştır.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
08-03-2023 15:25
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
Kilis

Taksirle Yaralama

Şıh Mehmet Mahallesi’nde Şüpheli (S.M.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile mağdur (M.R.K.)’nin kullandığı, elektrikli bisikletin çarpışması neticesinde, elektrikli bisiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde Kimlik tespiti yapılan (M.Y.), şüpheli (M.K.K.)’nin kullanmış olduğu, 79 plaka sayılı motosikletin çarpması neticesi yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Oto Hırsızlığı

Antakya/Hatay ili Saraykent Mahallesi’nde Müşteki (M.T.), park halinde bulunan 31 plaka sayılı aracının çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Mala Zarar Verme- Hakaret

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (S.A.), şüpheli firar (M.Ş.D.) isimli şahsın, kol saatine zarar vererek, kendisine hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (R.A.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, ayağının burkulması neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Bilal Habeşi Mahallesi’nde Şüpheli (M.P.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı araç ile mağdur (A.Z.)’nin kullandığı, motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit- Hakaret

Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Mağdur (M.E.), şüpheli (M.Ç.), Suça Sürüklenmiş Çocuklar (M.O.), (A.Ç.) ve (S.D.) isimli şahısların kendisini darp ettiklerini, (M.O.) isimli şahsın kendisine ayrıca tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, 07.03.2023 günü yakalanan Suça Sürüklenmiş Çocuklar, mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır edilmek üzere ailelerine teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)

6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar

Karaali Mahallesi’nde Şüpheli (M.T.) isimli şahıstan, 1 adet sallama diye tabir edilen kesici alet ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Tehdit- Hakaret

İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (K.E.), eski eşi şüpheli firar (Z.E.)’nin, kendisini darp ederek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmış, firari şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit- Hakaret

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (T.D.M.), eşi şüpheli (E.M.)’in, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, şüpheli hakkında önleyici ve koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık- Mala Zarar Verme

Karaali Mahallesi’nde Müşteki (M.H.), daha önceden tedbir kararı bulunan eşi şüpheli firar (M.A.Y.)’nin, ikametinin kapısını kırarak, kendisini darp ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Müşteki (M.A.D.), sosyal paylaşım sitesi Facebook uygulaması üzerinden kredi verildiğini ilanını gördüğünü, sayfada bulunan iletişim yerine cep telefon numarasını yazdığını, kendisini cep telefonuyla arayarak banka yetkilisi olarak tanıtan şahısla, kredi kart numarası, şifresi ve gelen mesaj kodunu paylaştığını, banka hesabında bulunan 32.500 TL paranın bilgisi ve rızası dışında (Ö.A.) isimli şahsın hesabına gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Müslümanbey Mahallesi’nde Müşteki (Ş.C.), cep telefonunu arayarak kendisini polis ve savcı olarak tanıtan şahısların, kimlik bilgilerinin çalınarak, adına hesap açıldığını, bu hesaplarla dolandırıcılık yapıldığını söylediğini, hesap bilgilerini istediğini, kendisinin de korkarak kredi kartı numarasını, şifreyi ve gelen mesaj kodunu paylaştığını, kartından bilgisi ve rızası dışında, 92.500 TL nakit avans kullanıldığını ve toplamda kartından 99.500 TL paranın (A.G.) isimli şahsın hesabına gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Mücahitler Mahallesi’nde Müşteki (M.A.), kendisini cep telefonuyla arayarak banka yetkilisi olarak tanıtan şahsın, kredi kart limitinin arttırıldığını ve onay almak için kart bilgilerini istediğini, şahısla kredi kart numarası, şifresi ve gelen mesaj kodunu paylaştığını, banka hesaplarında bulunan toplam 17.500 TL paranın bilgisi ve rızası dışında (H.B.) isimli şahsın hesabına gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (Y.B.), kendisini cep telefonuyla arayarak banka yetkilisi olarak tanıtan şahsın, kendisine 10.000 TL kredi kredi çıktığını söylediğini, şahısla paranın aktarılması için kredi kart numarası, şifresi ve gelen mesaj kodunu paylaştığını, banka hesabından 10.000 TL paranın bilgisi ve rızası dışında (A.Z.) isimli şahsın hesabına gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ