ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Evden Hırsızlık-Mala Zarar Verme Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.E.), şüpheli (M.L.) isimli şahsın, ikametinin balkon kapısına zarar verilerek, ikametinden, 25.000 TL, 600 Dolar ve 1 adet altın yüzüğünün çaldığını, şahsın annesi olan şüpheli (R.A.) isimli şahsın da bu sırada kendisini evine davet ederek oyaladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
22-03-2023 11:13
22-03-2023 11:14
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Kilis

Evden Hırsızlık-Mala Zarar Verme

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.E.), şüpheli (M.L.) isimli şahsın, ikametinin balkon kapısına zarar verilerek, ikametinden, 25.000 TL, 600 Dolar ve 1 adet altın yüzüğünün çaldığını, şahsın annesi olan şüpheli (R.A.) isimli şahsın da bu sırada kendisini evine davet ederek oyaladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Şüpheli (A.L.) isimli şahsın ikametinde yapılan aramada, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, 1 adet şarjör ve 4 adet mermi ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

Zehirlenme

Şıh Mehmet Mahallesi’nde İlaç içme neticesi zehirlenen şüpheli firar (A.K.)’nin kızı mağdure (Z.K.) isimli çocuğun alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama-İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (M.A.T.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, makineye sağ el işaret ve orta parmağının sıkışması neticesi yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit- Hakaret

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (R.Ş.D.), hasta yakınları şüpheliler (M.A.K.) ve (K.K.) isimli şahısların, kendisine tehdit ve hakarette bulunduklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Otodan Hırsızlık- Mala Zarar Verme

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki (M.B.), ikametinin kapalı garajına park ettiği ruhsatı babası adına kayıtlı olan, 79 plaka sayılı motosikletin arka lastiğinin jantıyla beraber çalındığı ve arka stop lambasına zarar verildiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Şüpheli (H.T.S.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile mağdur şüpheli (M.Ç.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmış, yaralının alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (M.Y.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, çuval yüklemesi yaptığı sırada, çuvalın üzerine düşmesi neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret

Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (A.Ç.) ile şüpheli müştekiler (İ.H.Y.) ve (A.Y.) isimli şahıslar arasında darp ve hakarette olayı meydana gelmiş, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama-İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (E.K.), işçi olarak çalışmış olduğu fabrikada, makineye elinin sıkışması neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Mağdur (Y.Ç.), kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek yere düşme neticesi yaralanmış, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi edilmiştir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama-Tehdit- Hakaret

Öncü Pınar Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (N.D.) ile eşi müşteki şüpheli 1972 doğumlu (M.D.) isimli şahıslar arasında darp, tehdit ve hakarette olayı meydana gelmiştir.

(Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık

Kilis’te Müşteki (M.Ö.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eski erkek arkadaşı şüpheli firar (M.Z.A.) isimli şahsın, telefonda kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama

Maraşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Mağdure (S.M.K.), dedesi ve babaannesi şüpheliler (H.K.) ve (S.K.) isimli şahıslar tarafından darp edildiğini beyan etmiş, yaşı küçük olan şahıs yurda teslim edilmiştir.

(Haber Merkezi)

Tehdit-Hakaret

Kilis’te Mağdure (S.M.K.), firari Suça Sürüklenmiş Çocuk (D.F.F.) isimli şahsın, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şahsın teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Duruca Köyü’nde Müşteki (Y.Ö.Z.), internet sitesi üzerinden iletişime geçtiği şahısla, satılık olan 1 adet cep telefonunun fiyatını 9.900 TL’ye anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına parayı gönderdiğini, fakat şahsa sonrasında ulaşamayınca, dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak

Ketenciler Mahallesi’nde Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus Ekiplerince, şüpheli (A.A.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0,71 gram gelen metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ