USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları

Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan Kilis’te Görevli Çarşı ve Mahalle Bekçilerine, başkasına ait kimlik bilgilerini beyan ettiği ve bu bilgilerle de parmak izi verdiği tespit edilen, şüpheli firar (M.A.N.) hakkında işlem yapılmış, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
05-05-2023 14:48
KİLİS
Google News

Kilis’te Meydana Gelen Asayiş Olayları
Kilis

Resmi Belgenin Düzenlenmesinde Yalan Beyan

Kilis’te Görevli Çarşı ve Mahalle Bekçilerine, başkasına ait kimlik bilgilerini beyan ettiği ve bu bilgilerle de parmak izi verdiği tespit edilen, şüpheli firar (M.A.N.) hakkında işlem yapılmış, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Tehdit- Hakaret

Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki (E.S.), komşusu şüpheli firar, (D.K.) isimli şahsın, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Öncü Pınar Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (İ.T.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı araç ile Suça Sürüklenmiş Çocuk (A.D.)’nin kullandığı, elektrikli motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

5809 SKM Elektronik Haberleşme Kanunu

Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (F.Y.), adına bilgisi ve rızası dışında 2 adet GSM hattı açıldığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (A.Ç.)’nin kullandığı, 27 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli (M.S.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

İş Kazası

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdure (H.K.), işçi olarak çalıştığı fabrikada, kavanoz sildiği esnada, kavanozun sol el başparmağını kesmesi neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.

(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama

Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Mağdur (Ü.K.), kullanmış olduğu 79 plaka sayılı motosikletin hakimiyetini kaybederek, motosikleti devirmesi neticesi yaralanmıştır.

(Haber Merkezi)

İşyerinden Ve Kurumdan Hırsızlık

Büyükkütah Mahallesi’nde Müşteki (S.V.E.), işyerinin lavabo penceresinin zorlanarak açıldığını, işyerinden 12.000 Amerikan dolarının çalındığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Kişisel Verileri Hukuka Aykırı Olarak Verme Veya Ele Geçirmek

Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki (K.S.), açık kimlik bilgilerini bilmediği şüpheli firar (C.S.) isimli şahsın bilgisi ve rızası dışında kendi resimlerini kullanarak instagram hesabı açtığını, bu hesaptan kendisini rencide edici ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunu öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.

(Haber Merkezi)

İş Kazası- Taksirle Yaralama

Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (M.P.), işçi olarak çalıştığı fabrikada, sağ eline makine kapağı düşmesi neticesi hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığını beyan etmiştir.

(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret- Tehdit

Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (R.A.), gayri resmi nikahlı eşi şüpheli firar 1981 doğumlu (A.L.)’nin, kendisini darp ederek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Altınüzüm Mahallesi’nde Müşteki (D.T.), sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden iletişime geçtiği, kuzenin hesabı olduğunu sandığı şahsa, kimlik numarasını verdiğini, şahsın gönderdiği linke girdiğini, mobil bankacılık hesabından bilgisi ve rızası dışında tanımadığı hesaba 4.950 TL havale yapıldığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (M.P.), sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden iletişime geçtiği şahısla, satılık olan cep telefonu 8.000 TL’ye anlaştıklarını, şahsın verdiği hesap numarasına parayı gönderdiğini, fakat şahsın kendisinden tekrar para talep ettiği için dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)

Çukuroba Köyü’nde Müşteki (İ.K.), kendisini kredi verme bahanesiyle telefonla arayan tanımadığı şahısla, kimlik numarası ve telefonuna gelen şifreyi paylaştığını, banka hesabından bilgisi ve rızası dışında tanımadığı hesaba 4.990 TL havale yapıldığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

(Haber Merkezi)

6114 Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hiz. Hk. Kanun

Namık Ünler Paşa Mahallesi’nde Motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavında, durumundan şüphelenilen (G.Y.) isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında, kopya çekmede kullanılan elektronik düzenek ele geçirilmiştir.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ