ASAYİŞ

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

İşte! Kilis’te meydana gelen asayiş olayları...

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları
02-08-2023 10:44
KİLİS
Google News
Taksirle Yaralama
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (R.B.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı araç ile mağdur şüpheli (A.T.)’nin kullandığı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü ve motosiklet üzerinde yolcu olarak bulunan mağdure (G.T.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır.
(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama-Hakaret
Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki (N.A.), babası şüpheli firar (H.A.) isimli şahsın kendisini darp ederek, kendisine hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.
(Haber Merkezi)

6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar
Polat Paşa Mahallesi’nde Şüpheli (M.S.) isimli şahıstan 1 adet bıçak ele geçirilmiştir.
(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama
Kilis’te Şüpheli (S.Ö.)’nün kullandığı 27 plaka sayılı aracın kasasında yolcu olarak bulunan mağdurlar (M.A.) ve (S.E.D.) isimli şahıslar araç hareket halindeyken düşerek yaralanmıştır.
(Haber Merkezi)

İş Kazası
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (B.K.), işçi olarak çalıştığı fabrikada, sağ elini makineye sıkıştırması neticesi hafif şekilde yaralandığını beyan etmiştir.
(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Mağdur şüpheli (M.A.B.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletle mağdur şüpheli (M.A.K.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüleri yaralanmıştır.
(Haber Merkezi)

Dolandırıcılık
Şehit Sakıp Mahallesi’nde Müşteki (İ.Y.), cep telefonunu arayarak, kendisini banka yetkilisi olarak tanıtan şahsın kendisine mobil bankacılık sistemi üzerinden işlemler yaptırdığını, sonrasında banka hesabını kontrol ettiğinde, banka hesabından adına bilgisi ve rızası dışında 57.000 TL kredi çekilerek, şüpheli firar (S.A.) isimli şahsın hesabına gönderildiğini öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, (S.A.) isimli şahsın açık kimlik bilgilerinin tespiti ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.
(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama –Tehdit-Hakaret
Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki (A.A.E.), şüpheli firar (A.M.) tarafından darp edilip, tehdit ve hakarete uğradığını beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.
(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama
Aşıt Mahallesi’nde Mağdur şüpheliler (Ö.L.K.), (M.A.K.), (A.K.) ile mağdur şüpheli (Y.U.) isimli şahıslar arasında kasten yaralama olayı meydana gelmiştir.
(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Şüpheli (M.D.A.)’nın kullandığı 27 plaka sayılı araç ile mağdur (Y.E.K.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.
(Haber Merkezi)

İş Kazası- Taksirle Yaralama
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (A.Ö.), işçi olarak çalıştığı fabrikada, ayağına kumaş topunun düşmesi neticesi yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir.
(Haber Merkezi)

Taksirle Yaralama
Okçular Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (Y.S.)’nin kullandığı 16 plaka sayılı araç ile mağdur (H.A.Z.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır.
(Haber Merkezi)

Tehdit- Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (O.Ö.), daha önceden tedbir kararı bulunan, eski eşi şüpheli firar (B.Ö.) isimli şahsın kendisine instagram üzerinden tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur.
(Haber Merkezi)

Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
İslambey Mahallesi’nde Müşteki (M.E.), arkadaşının facebook hesabından yardım dağıtıldığı mesajının geldiğini, şahsa inanarak kredi kartı bilgilerini ve kendisine gelen mesajları şahısla paylaştığını, mobil bankacılık hesabını kontrol ettiğinde, hesabından 26.500 TL harcama yapıldığını öğrendiğini, daha sonra arkadaşıyla görüştüğünde arkadaşının facebook hesabının çalındığını öğrendiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır.
(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret- Tehdit
İnönü Mahallesi’nde Şüpheli (S.B.), şüpheli müşteki (E.G.) ile müşteki şüpheli (S.B.) ve Suça Sürüklenmiş Çocuk (S.S.B.) isimli şahıslar arasında kasten yaralama, tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiştir.
(Haber Merkezi)

Kasten Yaralama- Hakaret- Tehdit
İnönü Mahallesi’nde Şüpheliler (S.B.), (E.G.) ile müşteki (E.B.)’nin kızı mağdure (S.S.B.) isimli şahıslar arasında kasten yaralama, tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiş, şahısların alınan doktor raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilmiştir.
(Haber Merkezi)
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ