USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te meydana gelen asayiş olayları
22-09-2023 10:39
KİLİS
Google News
Tehdit-Hakaret
Necmettin Mahallesi’nde Müşteki (D.B.), şüpheli firar (Y.G.)’nin telefonla kendisini arayarak hakaret ve tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Meşetlik Mahallesi’nde Şüpheli (S.H.)’nin kullandığı 79 plakalı aracın çarpması neticesi yaralanan mağdur (M.T.H.)’nin alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Namık Ünler Paşa Mahallesi’nde Şüpheli (M.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı araç ile müşteki şüpheli (M.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdure (H.A.) yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Mağdur (M.K.)’nin kullandığı 79 plaka sayılı motosikletle Suça Sürüklenmiş Çocuk (M.S.)’nin kullandığı bisikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmış, yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi edinilmiş, Suça Sürüklenmiş Çocuk, mevcutlu olarak adli mercilerde hazır edilmek üzere ailesine teslim edilmiştir. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde 21.09.2023 günü 05.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 1991 doğumlu (İ.A.H.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Şüpheli (T.Z.)’nin kullandığı, 79 plaka sayılı araç ile müşteki (M.A.)’nın kullandığı 79 plaka sayılı motosikletin çarpışması neticesinde, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)
Kanuni Sultan Süleyman Mahallesi’nde Uyuşturucu maddenin etkisinde araç kullandığı tespit edilen, şüpheli (S.A.) isimli şahıs hakkında işlem yapılmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (Ş.K.), iki tane sokak köpeğinin saldırısı neticesi vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir. (Haber Merkezi)
Tehdit-Hakaret
Ekrem Çetin Mahallesi’nde Müşteki (A.A.), gayri resmi eşi şüpheli firar (M.K.T.)’nin kendisin telefonla arayarak hakaret ve tehdit ettiğini belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, firari şüphelinin teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama-Tehdit- Hakaret
Öncü Pınar Mahallesi’nde Müşteki (S.B.), eşi şüpheli (M.E.B.)’nin kendisini ve kızları mağdure (S.B.)’yi darp ederek, kendilerine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama-Tehdit- Hakaret- 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında Verilen Tedbir Kararına Aykırılık
Ebulüle Mahallesi’nde Müşteki (M.M.A.), daha önceden hakkında tedbir kararı bulunan oğlu şüpheli (Ö.A.)’nın kendisini darp ederek, kendisine tehdit ve hakarette bulunduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, gözaltına alınan şüpheli mevcutlu olarak adli mercilerde hazır edilecektir. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (C.A.), instagram sitesi üzerinden gelen mesaja giriş yaptığını ve verilen hesaba toplamda 46.000 TL para yatırdığını şahısların kendisinden daha çok para kazandın daha para gönder demeleri üzerine dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Atatürk Mahallesi’nde Müşteki (F.S.), internette gezerken para yatırarak para kazanma ilan görerek giriş yaptığını ve verilen hesaba para toplamda 90.891 TL para yatırdığını, ilk seferinde yatırdığı parayı katlayarak aldığını, sonrasında şahısların ödeme yapmadığını dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Nedim Ökmen Mahallesi’nde Müşteki (M.K.), araç alım satım sitesinde beğendiği araç için tanımadığı şahısla iletişimle geçtiğini, aracı almak için anlaştıkları ve şahsa kaparo olarak toplamda 5000 TL para gönderdiğini ancak sonrasında şahsın verdiği telefon numarasına ulaşamayınca dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Hakaret
Hürriyet Mahallesi’nde Müşteki (G.P.), kızı ve oğlu şüpheli firarlar (F.A.) ve (K.P.) isimli şahısların kendisine hakarette bulunduklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ