USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
ASAYİŞ

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları
20-10-2023 10:17
20-10-2023 10:20
KİLİS
Google News
5809 SKM Elektronik Haberleşme Kanunu
Yedi Aralık Mahallesi’nde Müşteki (W.A.), adına bilgisi ve rızası dışında, 1 adet GSM hattının açıldığını öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur.(Haber Merkezi)
Evden Hırsızlık- Kasten Yaralama- Tehdit- Hakaret
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Müşteki şüpheliler (K.Ö.) ve (Ş.Ö.) ile müşteki şüpheliler (Ş.Ö.), (G.G.) ve (M.P.) isimli şahıslar arasında darp, tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiş, (K.Ö.), boşanma aşamasındaki eşi (Ş.Ö.), kardeşleri (G.G.) ve (M.P.) isimli şahısların kendisinden habersiz evini taşımaya çalıştıklarını, ikametinde bulunan 52.000 TL ve 5.000 dolar parasının yerinde olmadığını, eşinin aldığı bulaşık makinesi ve ankastre setinin kendisine ait olduğunu belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
İsmet Paşa Mahallesi’nde Şüpheli (M.A.), kullanmış olduğu 79 plakalı motosikletin direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde bulunan müşteki (A.S.) isimli şahsın aracına çarpması neticesi kendisi ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdurlar (O.A.N.) ve (A.A.) isimli şahıslar yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (M.K.), işçi olarak çalıştığı fabrikada kazanı temizlerken elinin kesildiğini beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir. (Haber Merkezi)
Kasten Yaralama
Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Müşteki (A.G.), oğlu mağdur (M.M.G.) isimli şahsın, şüpheli firar (M.A.U.) tarafından darp edildiğini öğrendiğini beyanla polis merkezine müracaatta bulunmuştur. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki (R.F.), inşaatta dengesini kaybederek düştüğünü beyan etmiş, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir. (Haber Merkezi)
Evden Hırsızlık-Hayvan Hırsızlığı
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde Müşteki (S.T.), oğlu şüpheli firar (M.Ç.) isimli şahsın gıda ve güvercinlerini çaldığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, şüpheli şahsın teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Müşteki şüpheli (H.S.Y.)’nin kullandığı 79 plakalı araçla müşteki şüpheli (O.Y.)’nin kullandığı 79 plakalı aracın çarpışması neticesi araç sürücüleri, (O.Y.)’nin kullandığı araçta yolcu olarak bulunan mağdureler (Ş.İ.Y.) ve (Ş.Y.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma (Alkollü Araç Kullanmak, Hasarlı Trafik Kazası, Tehlikeli Araç Kullanmak)
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Yaralamalı trafik kazasına karışan şüpheli (H.S.Y.)’nin yapılan alkol ölçümünde 1,48 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. (Haber Merkezi)
İş Kazası
Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde Mağdur (G.M.), işçi olarak çalıştığı fabrikada elinin makineye sıkışması neticesi yaralanmış, alınan doktor raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilmiştir. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Namık Kemal Mahallesi’nde Suça Sürüklenmiş Çocuk (C.K.) isimli şahsın kullandığı 79 plakalı motosikletin, mağdur (H.H.) isimli çocuğa çarpması neticesi çocuk ve motosiklette yolcu olarak bulunan mağdur (İ.Y.) yaralanmış, (H.H.) isimli çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu bilgisi edinilmiş, gözaltına alınan Suça Sürüklenmiş Çocuk, mevcutlu olarak adli mercilere sevk edildi. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde 18.10.2023 günü 19.30 sıralarında ikametlerinden ayrılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan, 2008 doğumlu (Z.S.) ve 2007 doğumlu (Ğ.S.) isimli şahısların bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (H.P.) isimli şahıs instagram dan gelen mesajda ben kazandım sende kazan şeklindeki mesajı gördüğünü ve tanımadığı şahısla iletişime geçtiğini 400 TL para yatırdığını sonrasında kendisini arayan şahsın para kazandığını alabilmek için para yatırmasını isteyince dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi’nde Müşteki (S.A.), facebookta gördüğü elektrikli araç için görüştüğü şahsın vermiş olduğu hesaba 20.000 TL para yatırdığını sonrasında şahsın kendisini aradığını açıklama kısmının yanlış olduğunu söyleyerek yeniden para isteyince dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Özel Hayatın Gizliliğini İhlal
İsmet Paşa Mahallesi’nde Müşteki (M.G.), şüpheli firarlar (Ö.Ç.G.) ve doğumlu (İ.Ç.) isimli şahısların kendisine ait fotoğrafları izinsiz kullandıklarını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, şüpheli şahısların teminine yönelik çalışmalara başlanmıştır. (Haber Merkezi)
Resmi Belgede Sahtecilik
Doğan Güreş Paşa Mahallesi’nde Müşteki (M.G.), sürücü kursuna eğitmen olarak ders vermek için gerekli evrakları verdiğini ancak adına sigorta girişi yapılmasına rağmen kendisini arayarak kurs verdirmediklerini, belgelerini istediğinde kurs açılacak diye oyaladıklarını kendi adına belgeleri alan kimlik tespiti yapılan (M.A.) isimli şahsın kendi adını ve belgelerini kullanarak ders verdirip verdirmediğinin araştırılmasını talep ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur. (Haber Merkezi)
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3434-15
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ