ASAYİŞ

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları

Kilis’te polis sorumluluk bölgesinde meydana gelen asayiş olayları
11-07-2024 15:29
11-07-2024 15:30
KİLİS
Google News
Taksirle Yaralama
Yeni Mahallesi’nde Şüpheli (N.Ç.), 34 plakalı aracını pak edip kapıyı açtığı sırada müşteki şüpheli (H.Ö.K.) isimli şahsın kullandığı 79 plakalı motosikleti ile kapısına çarptığını arkasında yolcu konumunda bulunan Mağdur (M.K.) isimli şahsın düşerek yaralandığını ambulansla hastaneye götürdüklerini beyan etmiştir. (Haber Merkezi)
Kayıp Şahıs
Hasan Kamil Demirbaş Mahallesi’nde 09.07.2024 günü saat 14.00 sıralarında ikametinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan, 2006 doğumlu (S.M.K.)’nin bulunmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
Taksirle Yaralama
Yaşar Aktürk Mahallesi’nde Şüpheli (N.S.) isimli şahsın kullandığı 79 plakalı motosiklet ile Mağdur şüpheli (A.C.K.) ismin kullandığı 79 plakalı motosikletin çarpışması sonucu Mağdur şüpheli ve mağdur (F.D.) isimli şahıslar hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmıştır. (Haber Merkezi)
Mala Zarar Verme-Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması-Tehdit-Hakaret
Altınüzüm Mahallesi’nde Müşteki Şüpheli (İ.H.K.), müşteki şüpheli (M.S.K.), müşteki şüpheli (M.E.R.), suça sürüklenen çocuk (Y.K.) ile suça sürüklenen çocuk (A.Ö.), şüpheli müşteki (A.S.) isimli şahıslar arasında tehdit ve hakaret olayı meydana gelmiş, olay yerinde şüpheli müşteki (A.S.), 34 plaka sayılı araca av tüfeği ile 3 el ateş ettiği anlaşılmıştır. (Haber Merkezi)
TCK 188 Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti
Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi’nde Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen dosya kapsamında şüpheli (E.T.) isimli şahıs dosya kapsamında ifadesi alınan şüpheli ayrıca kasten yaralama sucu ile alakalı olarak çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. (Haber Merkezi)
TCK 191 Kullanmak İçin Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak
Akpınar yolu zeytinyağı fabrikası civarında Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus ekiplerince, şüpheli (N.B.B.) isimli şahıstan, daralı ağırlığı 0.72 gram gelen esrar maddesi ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)
Nitelikli Dolandırıcılık (TCK 158) (Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık)
Necmettin Erbakan Mahallesi’nde Müşteki (H.A.), internet üzerinden araç kiralamak için girdiğini daha sonra Whatshap üzerinden görüşerek 5.500 TL’ye anlaştığını ve parayı gönderdiğini sonrasında kendisini arayan bir şahsın sigorta ve kasko için 8400 TL daha para istediklerini kendisinin de gönderdiğini şahsın yeniden arayarak açıklama kısmının yanlış olduğunu yeniden göndermesi gerektiğini söylediğini kendisini de gönderdiğini tekrar şahıs para isteyince dolandırıldığını anladığını belirterek polis merkezine müracaatta bulunmuş, olayı gerçekleştiren şahıs/şahısların tespit ve teminine yönelik çalışmalara başlanılmıştır. (Haber Merkezi)
6136 SKM Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanun Kapsamında İşlenen Suçlar
Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesi’nde Şüpheli (E.M.) isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 8 adet fişek ele geçirilmiş, şüpheli (İ.G.) isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve 3 adet fişek ele geçirilmiştir. (Haber Merkezi)
Genel Güvenliğini Kasten Tehlikeye Sokulması- Mala Zarar Verme
Kazım Karabekir Mahallesi’nde Şüpheli (A.Ç.), şüpheli (A.A.), şüpheli (Y.Ç.) isimli şahsın kullandığı 34 plaka sayılı aracın içerisinde av tüfeği ile havaya bir el ateş ettikleri anlaşılmıştır. (Haber Merkezi)
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ