USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

MHP'de Muhteşem kongre! İl Başkanı Yılmaz "2024 seçimlerinin en iddialı Partisi MHP'dir"

MHP İl Başkanlığında görev değişimi yaşandı. İl Başkanı Mustafa Özdemir başkanlığı İbrahim Halil Yılmaz’a devretti.

MHP'de Muhteşem kongre! İl Başkanı Yılmaz "2024 seçimlerinin en iddialı Partisi MHP'dir"
03-09-2023 14:42
03-09-2023 14:44
KİLİS
Google News
Kilis
Alaeddin Yavaşça Kültür Merkezinde yapılan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongrenin divanına MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM  idare amiri Sermet Atay başkanlık ederken, MHP MYK üyesi Ali Fuat Kardaş, Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve KESOB Başkanı Şevket Memiler üye olarak divanda görev aldı.
Kongrede konuşma yapan il başkanı Mustafa Özdemir, görevi İbrahim Halil Yılmaz’a devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Kongrede Sermet Atay, Mustafa Demir ve başkan seçilen İbrahim Halil Yılmaz konuşmalar yaparak Kilis’te MHP’nin adeta şahlanışa geçtiğini belirterek belediye başkanlığını da alarak üç hilali Kilis’te dalgalandıracaklarını belirttiler.
Kongrede başkan seçilen İbrahim Halil Yılmaz, emeklerinde önceki tüm başkanlara ve kongreye katılanlara teşekkür etti.
MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir yaptığı konuşmada;
"ok değerli Dava Arkadaşlarım
Kıymetli Milletvekilim ve Ülkü Ocakları il ve İlçe Başkanlarım
Partimizin değerli mensupları,İlimizin güzide STK üyeleri,İlimizde görev icra eden değerli Basın Mensubu arkadaşlarımız Toyumuza gerek Kilis'imizden gerekse il dışından gelerek bizleri onurlandıran Kıymetli misafirlerimiz Hepiniz kongremize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Hepimizin bildiği üzere bugün burada toplanma amacımız; bir bayrak devri değil bir bayrak yarışıdır.
Uğurda canlar verip, sehpalarda yargılandığımız şanlı mücadelemizin bayrağı en yükseğe çıkarma yarışıdır. 
54 yıllık haklı davayı, hak ettiği yerlere getirme yarışıdır.Kırmadan kırılmadan, bölmeden bölünmeden Kızıl elmaya varma yarışıdır. 
Bir kişi kalsak bile, ardımızda kim var diye bakmadan Turan'a yetişmenin yarışıdır. Bu yarışta nice büyüklerimiz, nice yiğitlerimiz bedel ödemiştir. Bu yarış o bedelin hakkını teslim etme yarışıdır. 
Yüce Allah nasip etti, Değerli Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi de olur verdi Bizde bu yarışta baş koymaya yemin ettik.
Bize de bu şerefli vazifeyi layık gören Kıymetli Genel Başkanıma ve değerli Milletvekilim ve siz Kıymetli dava arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi arz ediyorum.
Bugün sadece davamızı değil, Davamızın uçbeyliklerinden, Devletimizin sınır kapısında bulunan uğruna canımızı kanımızı gözümüzü kırpmadan feda edeceğimiz Kilis'imiz içinde yarıştayız.
Kilis toprakları sıcaktır, insanı da toprağı kadar zor ama mertir. Biz bu şehrin zorluklarını da ihtiyaçlarını da biliyoruz. Zorun da ihtiyacın da zafere giden yolları da biliyoruz.
Biz bugün burada sadece MHP Kilis İl Kongresini düzenlemiyoruz. Kilis'in geleceğe umut kadrolarını da belirliyoruz.
Gerek Kıymetli Milletvekilimiz gerekse teşkilatımızın değerli mensuplarıyla 2024 seçimleri içinde meydan okuya okuya geliyoruz.
Sözü çok uzatmadan; bayrak yarışında görevi teslim aldığım Kıymetli Başkanıma görev süreci boyunca yaptığı hizmetlerden ötürü şükranlarımı sunuyorum. 
Bizde ayrı gayrı, eski yeni yok. Biz yine Başkanımla ve değerli yönetimiyle biriz beraberiz ..
Toyumuzu şereflendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyor,Saygı ve sevgilerimi sunuyorum...
Ne Mutlu Türk'üm diyene" dedi.
Milliyetçi Hareket Patisi Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada;
"Çok kıymetli Ülküdaşlarım, dava arkadaşlarım, Kongre Divanımıza Başkanlık edecek olan TBMM İdare Amirimiz Gaziantep Milletvekilimiz Sayın Sermet Atay, Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ozyavuz,Ülkü Ocakları il Başkanımız ve yönetimi,Kilis'imizin kıymetli Sivil Toplu Örgütleri,Şehrimizin gören gözü kıymetli basın mensupları,Gerek şehrimizden ve ilçelerimizden gerekse çevre illerden kongremize katılım sağlayan teşkilat mensuplarımız, misafirlerimiz,İl ve ilçe yöneticilerimiz,Hepiniz kutlu günümüze hoş geldiniz...
Bizler bugün burada Milliyetçi Hareketin ülkenin sigortası olma hasebiyle görev teslimi törenini icra etmekteyiz.
2023 Mayıs seçimlerinde şahsıma göstermiş olduğunuz teveccüh, bu muhteşem kadroların hasbi mücadelesinin meyvesidir.Yıllarca Kilis'imizin layık olduğu değerde temsil edilmesi için mücadele eden ve nihayet 2023 Lider Ülke Türkiye esaslarına duyduğumuz bağlılıkla bu görevi bize layık gören Kıymetli Kilis halkına bu vesile ile bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim.
2023 Mayıs Seçimleri yalnızca ülkemiz için değil Kilis'imiz içinde Milattır.Tarih değişecek, talih değişecektir.Bugün bu toyumuzla 2024 Yerel Seçimlerine de hazır olduğumuzun mesajını vermek isterim.Gerek görevini devreden gerekse görevi devralacak olan arkadaşlarıma ayrı ayrı başarılar dilerim.
Milliyetçi Hareket durmadan yorulmadan devlete hizmet parolasıyla eski yeni demeden, ayrı gayrı olmadan tüm neferleriyle sahadadır.80'leri, 15 Temmuzları Sinesinde söndüren bu kutlu hareket Liderinin izinde her daim emrinde hazır oldadır.
Toyumuzun Vatana ve Millete hayırlı olmasını diler.Siz değerli misafirlerimize, dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım,Kılıcımız Keskin, kalemimiz güçlü olsun
Ne Mutlu Türk'üm diyene
Kongreye STK temsilcileri, siyasi partilerin il başkanları, muhtarlar,iş adamları,basın mensupları ile MHP'liler katıldı.
Daha sonra seçimlere geçildi. İ. Halil Yılmaz delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak MHP Kilis İl Başkanı seçildi.
Haber Merkezi
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ