USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

MHP'den Kilis'te “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu toplantı Kilis’te gerçekleştirildi.

MHP'den Kilis'te “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Programı
29-05-2022 17:10
29-05-2022 17:11
KİLİS
Google News

MHP'den Kilis'te “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma” Programı

KİLİS

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu toplantı Kilis’te gerçekleştirildi.

Pazar günü saat 11.00’de Musabeyli İlçesinde düzenlenen Musabeyli-Polateli “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısına MHP MYK Üyesi Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Kilis İl Başkanı Mustafa Demir, MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, MHP Kilis Kadın Kolları, MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat, MHP Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik, Ülkü Ocakları Kilis İl Başkanı Murat Sevengül, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri MHP İl ve Merkez İlçe Üyeleri, STK temsilcileri Mahalle ve Köy Muhtarları, partililerin katılımı ile Musabeyli İlçesinde yapıldı.

Musabeyli İlçesinde yapılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

İlk olarak programda bir konuşma yapan MHP Polateli İlçe Başkanı Ali Özçelik ‘’Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli´nin talimatlarıyla başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” konulu toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Yapılan bu toplantının ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

MHP Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat ise yaptığı konuşmasında ‘’ Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyin ülkemizde başlatmış olduğu “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Musabeyli-Polateli programına hepiniz hoş geldiniz. Kıymetli hazirun göreve geldiğim günden bu yana Genel Başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde İl Başkanımız sayın Mustafa Demir’in talimatı ile gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmadık bırakmayacağız Allah’ın izni ile. Aşkla, şevkle liderimizin ve il başkanımızın emrinde çalışmaktan onur duyuyoruz. Rabbim bizleri çalışmalarımızda il başkanımız önderliğinde başarılı eylesin. Rabbim Musabeyli-Polateli “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programımızı hayırlara vesile kılsın’’ diye konuştu. Musabeyli’deki program MHP’ye yeni katılanlara rozet takma töreni ile son buldu.

Daha sonra Kilis Merkez İlçe ve Polateli İlçesi’nin katılımı ile program saat 14.00’de Alaaddin Yavaşça Kültür Merkezinde düzenlenen program ile devam etti. Burada yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan program yapılan konuşmalar ile devam etti.

Yavaşça Kültür Merkezinde düzenlenen programda konuşan Elbeyli İlçe Başkanı İsmet Doğan ‘’Sayın MYK Üyemiz Gaziantep Milletvekilimiz Sermet Atay ve Sayın MHP MYK Üyemiz Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı, Sayın İl Başkanımız Mustafa Demir, Sayın Merkez İlçe Başkanımız İbrahim Halil Yılmaz, Sayın MHP Musabeyli İlçe Başkanımız Hasan Polat, sayın MHP Polateli İlçe Başkanımız Ali Özçelik ve katılımcılar hepiniz ‘’Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. Rabbim bu toplantımızı hayırlara vesile kılsın’’ dedi.

MHP Kilis Merkez İlçe Başkanı İbrahim Halil Yılmaz yaptığı konuşmasında ‘’Kilis’te kafanızı nere çevirseniz Milliyetçi Hareket Partisi’ni göreceksiniz. Allah’ın izni ile 2023 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kilis’te iktidar etmek için arkadaşlarımız ile il başkanımıza bir söz verdik şimdi burada da sizlere söz veriyor önümüzdeki seçimlerde Kilis’i temsil edecek Milletvekilini çıkartacağız’’ diye konuştu.

İl Başkanı Mustafa Demir ise yaptığı konuşmasında ‘’Türk Dünyası’nın bilge lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin takdir ve prensipleri ile başlatmış olduğumuz ‘’Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” sohbet programına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Programımıza teşrif buyuran ilimizde misafir etmekten onur duyduğumuz Türk Milleti’nin çalışkan fedakar vekilleri MYK Üyemiz Gaziantep Milletvekilimiz Sermet Atay ve Sayın MHP MYK Üyemiz Adana Milletvekilimiz Muharrem Varlı’ya teşkilatımız adına ve Kilis halkı adına hoş geldiniz diyorum. Bu toplantımızın Kilis’e bütün hemşehrilerimize ve cennet vatanımız Türkiyemize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise ‘’Biz diyoruz ki 'HDP kapatılmalı', Kılıçdaroğlu ise HDP'yi gözardı edemeyiz, onları da aramıza almalıyız'.diyor. Milliyetçilik maskesiyle siyaset yapan hanımefendi ve diğerleri de HDP siyasi meşru bir partidir', mesajı veriyorlar.  Bu milletin askerine, polisine, öğretmenine; kundakdaki bebeklere kurşun sıkan, 40 yıldır Türkiye'yi bölmeye çalışan terör örgütünün güdümüne girmiş bir yapıya bu ülke emanet edilebilir mi? Millet İttifakı, en büyük milli güvenlik sorunu haline gelmiştir. Türk Milleti bunlara geçit vermeyecektir” dedi.

MHP MYK Üyesi Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise yaptığı konuşmasında özetle şunları kaydetti. ‘’Bugün CHP’nin için bulunduğu ittifakın destekçisi HDP’dir. HDP pkknın bir uzantısıdır ancak CHP ısrarla bunu kabul etmiyor. Bu oyun yerel seçimlerde başladı. Bazı büyük şehirlerde HDP’nin gizli desteğiyle CHP alınca şimdi HDP’siz yapamıyorlar. Şimdi Cumhur İttifakını 2023 te yıkmak için yine aynı oyun içinde olacaklar. Şimdi ki oyun gözükür de 6’lı masa. Ama asıl ayağı HDP’dir. Kısacası HDP ile yan yana yürüyen bir millet ittifakı var. Tabi bunların başında da Amerika var” dedi.

Program günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber : Şükrü UNCUOĞLU

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ