USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Demir ve Kara'ya, Bakan gibi karşılama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından Kilis Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Av. Hasan Kara, Kilis'in girişinde Partililer ve vatandaşlar tarafından Bakan gibi karşılandı.

Demir ve Kara'ya, Bakan gibi karşılama
20-01-2024 21:49
21-01-2024 12:29
KİLİS
Google News
MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ve MHP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Kara için MHP Kilis İl Başkanlığı tarafından organize edilen karşılama programına partililerin yanı sıra STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve destek veren vatandaşlar, Oylum Kavşağında yoğun bir kalabalık oluşturdu. Alkış çalıp sloganlar atan vatandaşlar hem karşılama yaptılar hem de hasret giderdiler.

MHP Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Halil Karaoğlu, Musabeyli İlçe Başkanı Hasan Polat, Elbeyli İlçe Başkanı Fuat Uğur, Polateli İlçe Başkanı Kadir Kankılıç, KAÇEP Başkanı Sevgi Karabaş, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Sevengül, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin katılımları ile yürütülen törende sevgi seli en üst seviyede oldu.
Uzun araç konvoyu eşliğinde MHP Kilis İl Başkanlığı önüne gelen partililer Milletvekili Mustafa Demir ve Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Kara’ya tezahüratlar atıp ‘’Ya Allah Bismillah Allah’u Ekber’’ nidaları ile uzun süre destek gösteri sundular.

‘’KİLİS BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ AV. HASAN KARA OLMUŞTUR’’
Programın ilk konuşmasını yapan MHP İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz, "Genel Başkanımız, Liderimiz, herşeyimiz Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin takdiri ile Kilis Belediye Başkan Adayımız Av. Hasan Kara olmuştur. Bizler de tüm teşkilatımızla gece demeden, gündüz demeden bu memlekete hizmet için 3 hilali Kilis’in burçlarına dikmeye ant içtik. Bugünden sonra mahalle mahalle, kapı kapı gezerek çalışacağız ve kazanacağız’’ dedi.

‘’BEN SİZDEN BİRİYİM, SİZİN İÇİNİZDEN BİRİYİM’’ 
Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Kara ise MHP’nin sloganı olan ‘’Ya Allah Bismillah Allah’u Ekber’’ diyerek başladığı konuşmasında ‘’Ben sizden biriyim, sizin içinizden biriyim bugün sadece sizlere yüreğimi açacağım’’ ifadelerine yer verdi.

‘’BU MİLLETİN DUASINA LAYIK OLACAĞIZ’’
Belediye Başkan Adayı Kara, "Arkadaşlar biz Kilisiz, Kilis biziz. Reşit bey de bizim, Hakan bey de bizim. Diğer adaylarda bizim. Ama bu bir yarış biz belediye alacağız ve inşallah onların hepsinden kat be kat fazla oy alıp belediyeye hep beraber gidip Kilis’e layık olacak, Kilisliye layık olacak, bebeklerimize layık olacak, gençlerime layık olacak belediyeciliği kaldığımız yerden devam ettireceğiz inşallah." diye konuştu.
Hasan Kara ‘’Ben sizlere soruyorum? Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin parayı mı ihtiyacı var? Yok. Mevkiye mi ihtiyacı var? Yok. Makama mı ihtiyacı var? Yok. Ama tüm fedakarlıkları ne için yapıyor? Sadece Devlet ayakta kalsın dünyaya şan salmış bu millet yeniden eski şanlı günlerine kavuşsun ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet bu bölgenin değil dünyanın sayılı ülkeleri olsun diye her türlü fedakarlığı yapıyor. Ben sizden kendim de dahil olmak üzere, Milletvekilim dahil olmak üzere, İl Başkanım dahil olmak üzere bir şey istiyorum. Şu anda herkes bizleri izliyor ve takip ediyor. Neye bakıyor? Hata yapacaklar mı bunlar? Bunlar sıkıntı çıkaracaklar mı? Ben sizin adınıza söz veriyorum. Biz hata yapmayacağız biz güzel işler yapacağız. Biz çok çalışacağız bu milletin duasına layık olacağız. Ben sizlere söz veriyorum. Hepinizden daha fazla çalışacağım. Çok çalışıp güzel sonuçlar kazanacağız. Çalışıp kazanmanın bir sonucu var. Güzel işler yapıp bu necip milletin duasını almak var. Ben sizlere soruyorum ölmüş dedeleriniz için, neneleriniz için, geçmişleriniz için bu necip milletin duasını almaya var mısınız?’’ dedi.

‘’SABAH 5’TE KALKMAYA, GECE 12’DE YATMAYA, BU MİLLETİN GÖNLÜNE GİRMEYE, TEK TEK HER EVE GİRMEYE VAR MISINIZ?’’ 
Belediye Başkan Adayı Kara, "Ben sizlere şunu söyleyeyim eğer bu milletin duasını alırsak sırtımız hiç yere gelmez. Ama bedduasını da alırsak sırtımız hiç yerden kalkmaz. Onun için bugünden itibaren sabah 5’te kalkmaya, gece 12’de yatmaya, bu milletin gönlüne girmeye, tek tek her eve girmeye var mısınız? Ben de sizlere şunu vadediyorum sizlerin yüzünü kara çıkarmayacağım. Bu belediyeyi alacağız ve milletin gönlünü alıp, duasını alıp şan ve şerefle Kilis için çalışacağız. Geçmişimize rahmet okutacağız, geleceğimize bereketli kılacağız’’ diye konuştu.
‘’7 AYDAN BERİ O SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ’’ 
Son olarak konuşan MHP Kilis Milletvekili Mustafa Demir ise şunları kaydetti:
"Memleket Hasan Kara’yı çok özlemişti. Ben 14 Mayıs’ta Milletvekili olduktan sonra hemşerilerimize söz vermiştim haftanın 4 günü Kilis’te olacağım diye çok şükür 7 aydan beri o sözümüzün arkasındayız. Her hafta Kilis’in sokaklarında Kilisli hemşehrilerimiz bizi görmüştür’’ dedi.
GENEL BAŞKANIMIZ, HASAN KARA’YI KİLİS’E BİR ŞEKİLDE HEDİYE ETTİ
Milletvekili Demir, ‘’Hasan başkanımız da öyle bir insan. Bize de yakışan, Milliyetçi Hareket Partisi’ne de yakışan Hasan Kara gibi bir başkandı. Bizde sağ olsun görüştük, konuştuk. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bey de uygun gördüler. Hasan Kara’yı tekrar hizmetlere devam etsin diye, tekrar Kilis’i güzelleştirsin diye tekrar bu yolları düzeltsin diye Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday gösterdi. Kilis’e bir şekilde hediye etti. Sağ olsun var olsun Genel Başkanımız’’ diye konuştu.
‘’14 MAYIS’TA BU TEŞKİLATLARIMIZ CANLA BAŞLA ÇALIŞTI’’
Milletvekili Demir ‘’Hasan başkan çok çalışkan birisi. Hepimiz bunu görmüş ve takdir etmişizdir. Hasan başkan bize rakip olsun istemeyiz hiç kimse istemezdi. Tüm rakipler de istemezdi. 14 Mayıs’ta bu teşkilatlarımız canla başla çalıştı. Bu teşkilattaki dava arkadaşlarımdan tek ricam var. 14 Mayıs’ta yaptığımız o heyecanı ve coşkuyu 31 Mart akşamı göstermek için kapı kapı, sokak sokak her tarafa giderek sadece Kilis’i değil sizlere söz veriyoruz 3 ilçemizin belediyesine 3 hilalimizi dikeceğiz Allah’ın izniyle’’ ifadelerini kullandı.

Haber: Mustafa GÜNAL

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ