POLİTİKA

MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz: ‘’MHP olarak Devletimizin ve Kilis halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kilis İl Başkanı İbrahim Halil Yılmaz geçtiğimiz günlerde Suriye topraklarında yaşanan tatsız olaylar ile ilgili olarak ilk olarak ilimizde faaliyet gösteren nakliyat firmalarını ziyaret edip nakliyat sektörünün sıkıntı ve taleplerini dinlemişti.

MHP Kilis İl Başkanı Yılmaz: ‘’MHP olarak Devletimizin ve Kilis halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’’
08-07-2024 16:35
08-07-2024 16:36
KİLİS
Google News
MHP İl Başkanı Yılmaz son olarak ise konu ile alakalı olarak Kilis Valisi Tahir Şahin’i makamında ziyaret ederek nakliyatçıların yaşamış oldukları sıkıntı ve taleplerine ilişkin olarak istişarelerde bulundu.
Konu hakkında yazılı açıklamalarda bulunan MHP Kilis İl Başkanı İ. Halil Yılmaz ‘’01.07.2024 tarihinde Suriye’de yaşanan kendini bilmez üç beş çapulcunun organize ettiği çoluğunun çocuğunun rızkı için çalışan Türk tırlarını hedef alarak araçlarına zarar vererek şoförlerini yaralayan hainleri kolluk kuvvetlerimiz tek tek tespit ederek olay günü yakalayıp gözaltı yapmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi olarak MHP Kilis Milletvekilimiz Sayın Mustafa Demir’in girişimleri ile konuyu ilgili bakanlıklarla görüşerek Kilisli tır şoförlerinin ve nakliyat firmalarının yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirmesi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir. Bizlerde MHP Kilis İl Başkanlığı olarak bu olayı yakından takip ederek ilimizde faaliyet gösteren nakliyat firmalarını ziyaret ederek talep ve şikayetleri doğrultusunda hazırlamış olduğumuz raporu genel merkezimize gönderdik. Bugün ilimiz Valisi Sayın Tahir Şahin’i makamında ziyaret ederek konu ile alakalı istişarelerde bulunup ilerleyen günlerde bu ve buna benzer olayların yaşanmaması için gerekli adımların atılması konusunu ele alarak fırsatçılara meydan vermemek adına hazırlamış olduğumuz rapor üzerine görüşme sağladık. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizin bekası için MHP olarak gerekli çalışmaları yapıp Devletimizin ve Kilis halkının her zaman yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.
Haber Merkezi
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ