USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI YILMAZ;"MHP, TÜRK MİLLETİNE VE KİLİS HALKINA İNANIYOR, GÜVENİYOR"

Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Merkez ilçe Başkanı İ. Halil Yılmaz yaptığı açıklamada MHP, Türk Milletine ve Kilis Halkına inanıyor, güveniyor dedi.

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI YILMAZ;"MHP, TÜRK MİLLETİNE VE KİLİS HALKINA İNANIYOR, GÜVENİYOR"
20-07-2022 12:27
20-07-2022 12:28
KİLİS
Google News

MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI YILMAZ;"MHP, TÜRK MİLLETİNE VE KİLİS HALKINA İNANIYOR, GÜVENİYOR"

Kilis
Milliyetçi Hareket Partisi Kilis Merkez ilçe Başkanı İ. Halil Yılmaz yaptığı açıklamada MHP, Türk Milletine ve Kilis Halkına inanıyor, güveniyor dedi.

Merkez ilçe Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada;

"MHP, 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde üzerine düşen her neyse fazlasıyla yerine getirecek ve Kilis'ten Milletvekili çıkaracaktır…

Çalışacağız, çabalayacağız; çağıracağız, çağlayacağız, sular seller gibi coşacağız; azmedeceğiz, sabredeceğiz; emek vereceğiz, mücadele edeceğiz, mutlaka başaracağız!

Teşkilatlarımız ve üyelerimiz ile yeni bir zafere hep birlikte imza atacağız. 2023 Yılında yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde ipi göğüsleyecek Milliyetçi Hareket Partisi olacaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın.. Çünkü; Her yerdeyiz, her gönüldeyiz...

Bildiğiniz üzere ülkemiz ve bölgemiz, tarihi günlerden geçiyor. Bir yanda sınırlarımızda süren savaşın etkileri devam ederken, diğer yandan sınırlarımız içerisinde de birçok tehlike ile mücadele etmekteyiz. İnanıyorum ki birliğimizi ve mücadele azmimizi koruyarak bu günlerin üstesinden gelecek, aydınlık yarınlara hep birlikte ulaşacağız.

Büyük Türk Milleti, karşısına kurulan şer cephesinin farkındadır. Eminim ki Türkiye Cumhuriyeti’ni yıpratmayı kendilerine adeta vazife edinen, devletimizin beka mücadelesinin karşısında saf tutan, nerede bir Türkiye düşmanı varsa yanında yer alan zillet odakları dün olduğu gibi bugünde Türk milletinin sarsılmaz iradesini karşısında bulacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi , Türk Milleti’ne iftira atanlardan, Türkiye Cumhuriyeti’ni haksızca itham edenlere bu girişimler karşısındaki tavrı nettir. Türkiye, Cumhur İttifakı ile güçlendikçe, geleceğe emin adımlarla yürüdükçe, Türk düşmanlarının ayak oyunları artmakta ve iftiraları şiddetlenmektedir.

Cumhur İttifakı ne kadar Türkiye’den ve Türk Milleti’nden yana ise Kılıçdaroğlu ve yancıları da o kadar karşısındadır. Kimlerin ülkesinden ve milletinden yana, kimlerin karşısında olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Her 24 Nisan tarihinde Türkiye’yi soykırım yapmakla suçlamayı kendisine siyasi ikbal meselesi edinen ABD Başkanı Biden’den demokrasi dilenen çürük masanın Türkiye’ye karşı kimlerle iş tuttuğu ortadadır.

Zillet İttifakı her milli meselede olduğu gibi, bu kez de gerçeklere ve Ülkesine sırt dönerek yabancı başkentlere yaranma arayışındadır.

Her meselede kolayca Ermeni olanlar, Yunan olanlar ne hikmetse bir türlü Türk olamamaktadır. Çünkü Türk olmak, Türk kalmak ve Türk yaşamak bir haysiyet meselesidir.

Tüm dünyada terör estiren; Irak’ta, Afganistan’da, Vietnam’da milyonlarca insanın ölümünden sorumlu olan ABD, yüzsüzce Türkiye’ye insan hakları dersi vermeye kalkmıştır.

Güvenlik güçlerimiz, terör örgütlerine Pençe-Kilit operasyonları ile darbe üstüne darbe indirirken, bu hain örgütler son çırpınışlarını gerçekleştirmektedir. Köşeye sıkışan terör örgütünün elebaşlarından biri, operasyonların devam etmesi halinde sözde savaşı şehirlere taşıyacaklarını korkakça iddia etmiştir.

Türk Milleti Halkı yıllardır teröre karşı dimdik durmuş ve milletimizi bölmek isteyen hainlere karşı dirayetinden asla taviz vermemiştir. Bundan sonra da vermeyecektir.

Pençe-Kilit Harekâtı’nda etkisiz hale getirilen teröristlerden 8’nin Ermeni, 5’nin Fransız, 7’sinin ABD’li, 3’nün İngiliz, 2’sinin de Alman olduğu anlaşılmıştır. İşin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıkmıştır. Yani karşımızda, yedi düvel vardır. Bu çok uluslu tablo tesadüf değildir.

Milletimiz için tarihi öneme sahip 2023 seçimlerine doğru ilerliyoruz.Milliyetçi Hareket Partisi  olarak, Ülkemizin bağımsızlığı ve milletimizin bekası yolunda verdiğimiz mücadeleyi bir adım dahi geri atmadan ileriye taşımaya kararlıyız.

Bağımsızlık mücadelemizi hedef alan Türkiye düşmanlarından da onların yerli işbirlikçilerinden de çekinmediğimizi buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum. Biz kararlı duruşumuzu, inancımızı ve gücümüzü Türk Milletinden alıyoruz.

Bağımsızlığımız uğruna karşımıza çıkarılan her engeli korkusuzca aşıyor ve Büyük Türkiye hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu mücadelede en büyük dayanağımız, Türk Milleti’nin feraseti ve bağımsızlığına olan düşkünlüğüdür.

MHP; Türk Milleti’ne ve Kilis Halkına inanıyor, Türk Milleti’ne ve Kilis Halkına güveniyor. Türk Milleti’nin ve Kilis Halkının bir kez daha Milliyetçi Hareketin  azimli yürüyüşüne eşlik ederek, milli iradeden taviz vermeyeceğini biliyoruz.

Eminiz ki bu necip millet Cumhur İttifakı’na olan güvenini tazeleyecek ve zillet ittifakını hak ettiği yere, siyasi tarihin utanç sayfaları arasına gömerek iradesini ortaya koyacaktır.

Haber Şükrü Uncuoğlu

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ