EKONOMİ

MUSTAFA SARIGÜL KİLİS'TE KONUŞTU!

MUSTAFA SARIGÜL KİLİS'TE KONUŞTU!

MUSTAFA SARIGÜL KİLİS'TE KONUŞTU!
20-03-2021 19:44
28-04-2021 14:40
Google News
Türkiye Değişim Partisi (TDP)Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Kilis İktidara Hazırlık Merkezi açılışı için Kilis'e geldi. Program için Gaziantep Havaalanı’na inen Sarıgül’ü coşkulu bir kalabalık karşıladı ve sık sık “Başbakan Sarıgül” sloganları atıldı.
Cumartesi günü saat 12.00 de Kilis'e gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, roketlerin düştüğü mahalleyi de ziyaret ederek Karanfil bırakıp beyaz güvercin uçurdu.
Klas Düğün salonunda basın mensupları ile bir araya gelen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül burada açıklamalrda bulundu.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Sarıgül yaptığı konuşmada;
“İNSAN ONURUNA YARAŞIR POLİTİKALAR YÜRÜTECEĞİZ
Sevgili kardeşlerim; bugün ülkemizin en güzel köşelerinden birinde olmanın, mutluluğunu yaşıyorum. Biliyorum, Kilis’imizin sorunları var. Biliyorum, çözüm bekleyen dertlerimiz var.
Türkiye'de kendi nüfusundan daha kalabalık sığınmacı barındıran tek şehir Kilis’tir.
TDP iktidarında; göçle ilgili sorunların insani boyutunu hassasiyetle değerlendireceğiz. Kısa süreli yaklaşımlarla değil, insan onuruna yaraşır politikalarla yürüteceğiz.
TDP İKTİDARINDA TÜRKİYE, BARIŞ EKONOMİSİ İLE BÜYÜYECEK
Ülkemiz, bugün sıkıntılı bir süreç yaşamaktadır. Bu süreçten çıkış, ancak barışla olur. Barış yoksa refah yoktur, Büyük Atatürk’ümüzün hayatı cephelerde geçti ama o “yurtta barış, dünyada barış” dedi.
Hiçbir ülke, içerde ve dışarda sürekli kavga ederek refaha ulaşamaz. Türkiye’miz içerde ve dışarda barışı sağlarsa, net olarak her yıl bütçesine 50 milyar dolar kazandırır. İşte kaynak, işte Türkiye’nin büyümesinin 5 harflik şifresi: barış, barış, barış!
TDP iktidarında Türkiye, barış ekonomisi ile büyüyecektir.
DİN, DİL, IRK, ETNİK SİYASETİNİ BIRAKALIM
Sevgili kardeşlerim, gelin Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıralım. Gelin, yeniden kavgayı değil, barışı konuşalım. Gelin, yasakları, korkuları değil, özgürlüğü ve cesareti konuşalım. Gelin, herkesin fikrine, inancına ve görüşüne hep birlikte saygı ve hoşgörü içinde yaklaşalım. Gelin, yeniden birbirimize sarılalım. Gelin, din, dil, ırk, etnik siyasetini bırakalım. Gelin, hep birlikte şiddetin karşısında duralım.
SİYASİ PARTİLERİ KAPATMAKLA BİR SONUCA VARAMAYIZ
Siyasi partileri kapatmakla hiçbir sonuca varamayız. HDP'de Türkiye’yi kucaklamadan,şiddete karşı,kesin ve net tavrını koymadan hiçbir sorunu çözemez.
HDP,sözünü barış için, şiddeti, kavgayı bitirmek için yükseltmelidir. Şunu unutmayın;Edirne’deki yurttaşımız mutlu değilse, Diyarbakır’daki vatandaşımız da mutlu olamaz.
BUGÜN, BİRBİRİMİZLE DİDİŞME GÜNÜ DEĞİL, BİRBİRİMİZE SARILMA GÜNÜDÜR
Bu ülkede sorumluluk sahibi herkese sesleniyorum:gelin,kavgayı, çekişmeyi bir kenara atalım. Gelin, bir can daha gitmesin diye elimizden ne geliyorsa onu yapalım. Gelin,barışalım, barıştıralım, bir olalım, birlik olalım. Gelin, tüm farklılıkları sevgi ile hoşgörü ile karşılayalım. Ortak değerlerimize hep birlikte sahip çıkalım. Bu vatanın;hudut ve bayrak birliğine, oy hesabı yapmadan, şahsi siyaset hesabı yapmadan hep birlikte sahip çıkalım. Bugün kavga günü değildir, barış ve kardeşlik günüdür. Bugün yeni yaralar açma günü değildir, yaraları sarma günüdür. Bugün,birbirimizle didişme günü değil, birbirimize sarılma günüdür.”
Kars’da ki vatandaşımız mutlu değilse, İzmir’deki vatandaşımız da mutlu olamaz. Bir aynı kalpten atan 83 milyon canız. Tüm partileri, tüm meselelere bu duyguyla bakmaya davet ediyorum. Her gün yeni bir kavga ile, yeni bir acı ile, çocuklarımıza güçlü bir gelecek inşa edemeyiz" dedi.
GAZİ MAHMUT SELÇUK'UN CENAZESİNE KATILDI
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül Klas düğün salonunda yaptığı konuşmanın ardından Kıbrıs Gazi olan Ulaş. Bçvş. Mahmut Selçuk'un Kilis Asri mezarlığında cenaze törenine katıldı.
Cenaze namazının ardından vefat eden Mahmut Selçuk'un ailesine taziyelerini ileten TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül buradan Kilis Merkeze geldi.
MUSTAFA SARIGÜL ESNAF ZİYARETİ YAPTI
TDP Genel Başkanı Sarıgül Hacı Cümbüş Camisinden başlayarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret eden Sarıgül esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar ile ayaküstü de olsa sohbet etti.
PARTİ BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül iktidara yürüyüş için değişimin başladığını belirterek parti binası açılışında yaptığı açıklamada;
"Kilis'e geldiğim için çok mutluyum. Burada çok güzel bir çalışma yapılmış. Şimdi Parti binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Esnaflarımızı ziyaret ettim. onların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledim. Kısa çalışma ödeneğinin bir süre daha uzatılması ile ilgili taleplerini dinledim. Buradan söylüyoruz esnafımızın rahat bir nefes almaya devam etmesi için kısa çalışma ödeneğinin devam etmesi lazım geliyor. Devletimizden bunu istiyoruz.
Bize diyorlar ki siz sağcımısınız solcumusunuz. Biz Sağ elimizi kaldırdık sol elimizi kaldırdık ve ikisini birbirine kavuşturduk" dedi.
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'e il Başkanı Halit Vural, merkez ilçe Başkanı Ali Karabalık ile çevre il ve ilçe başkanları ve genel merkez yetkilileri eşlik etti.
TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül parti binasının açılışından sonra Kilis'ten ayrıldı. Haber Merkezi
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ