GÜNDEM

Nakliyeciler sorunlarını AK Parti Milletvekili ve İl Başkanına anlattılar

Kilis Nakliyeciler Derneği Başkanı Mahmut Kara başkanlığında Kilis'te ki Nakliye firmaları AK Parti Kilis il Başkanlığında Milletvekili A. Salih Dal ve İl Başkanı Serhan Diyarbakırlı ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Nakliyeciler sorunlarını AK Parti Milletvekili ve İl Başkanına anlattılar
06-07-2024 16:23
06-07-2024 16:26
KİLİS
Google News
Geçtiğimiz günler içerisinde Suriye tarafında Türk Tırlarının saldırıya uğraması ve tırların kullanılamaz hale gelmesinden dolayı zararların tespitine ve karşılanmasına yönelik talepte bulunan Kilisli Nakliyeciler ayrıca gümrüğün daha verimli çalışması hususunda istek talep ve şikayetlerini belirttiler.
Kilis Nakliyecileri Başkanı Mahmut Kara yaptığı açıklamada;
"Elbette istemediğimiz arzu etmediğimiz görüntüler ile karşılaştık. Ülkemizin birliğine bütünlüğüne karşı yapılan saldırıların top yekün karşısındayız. Bayrağımıza yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bizler yük taşıyoruz. Tırlarımıza karşı yapılan saldırılarda kullanılamaz hale gelen ve zarara uğrayan firmalarımız var. Zarar ve ziyanların karşılanması hususunda devletimizden yardımcı olmalarını arzu ediyoruz. Ayrıca yine Gümrüğümüzün daha verimli bir çalışma sağlaması güvenli geçişlerin daha iyi bir şekilde yapılması en büyük isteklerimizdendir" dedi.
AK Parti Kilis il Başkanı Serhan Diyarbakırlı ise, "Nakliyeci firmalarımızın Kilis'te nasıl zorlu şartlar altında çalıştıklarını biliyoruz. Sizlere yardımcı olmak bizim görevimiz. Yaptığınız bu anlamlı ziyaret bizleri onurlandırmıştır. İnşallah el birliği içerisinde sorunlarımızı ve sıkıntılarımız çözeceğiz dedi.
Ankara'da konunun takipçisi olacağını dile getiren AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ise yaptığı açıklamada;
"İsteklerinizi ve taleplerinizi sonuna kadar dinledim. Ankara'da taleplerinizi ilgili bakanlıklarımız ile görüşeceğim. Sağduyunun hakim olması ve bir daha bu tür olayların yaşanmaması en büyük dileğimizdir. Hepinize geçmiş olsun diyorum" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ