POLİTİKA

Nihat Kulak : ‘’ İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı'na adayım’’

Kilisli İş İnsanı Nihat Kulak, 07.01.2023 tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı seçimlerine kalabalık bir topluluğun ve basın mensupların katılımı ile aday olduğunu açıkladı.

Nihat Kulak : ‘’ İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı'na adayım’’
23-12-2022 17:32
23-12-2022 17:35
KİLİS
Google News

Nihat Kulak : ‘’ İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı'na adayım’’

Kilis

Kilisli İş İnsanı Nihat Kulak, 07.01.2023 tarihinde gerçekleşecek olan İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı seçimlerine kalabalık bir topluluğun ve basın mensupların katılımı ile aday olduğunu açıkladı.

Kadir Beyoğlu Petrol’de düzenlenen yemekli toplantı ile adaylığını açıklayan Nihat Kulak, 2017 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana partiye gönül veren partililerden destek istedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Muhammed Balcı yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

‘’Sevgili yol arkadaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri, Elbeyli ilçe başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, il disiplin kurulu başkanımız hepiniz bugünkü bu toplantımıza hoş geldiniz şeref verdiniz. 2017 yılında İYİ Partimizi Kilis'te kurarken  çok imkansızlıklar içerisinde bu partiyi kurmuş ve belli bir noktaya getirmiştik. O tarihten beri mücadele eden partimiz için emek sarf eden, çaba sarf eden tüm dava arkadaşlarıma kurucu il başkanı olarak minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizin bildiği gibi ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçmekte. Milletimizin alım gücü maalesef tükenmekte. İYİ Parti bu sıkıntılı süreçte millete bir umut olarak doğdu. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde, partimiz milletimizin umudu oldu. Bizler de Kilis'te ve Türkiye'nin diğer illerinde elimizden geldiğince partimiz için hizmet etmeye, çaba göstermeye gayret ediyoruz. Ne mutlu bizlere ki sizler gibi kıymetli dostlarımızı biriktirmişiz. Kurucu Kadın Kolları başkanımız Güler teyzemiz  aramızda hoş geldiniz şeref verdiniz.  Kurucu merkez ilçe başkan yardımcımız Veteriner Hekim Onur Güleçoğlu aramızda hoş geldiniz şeref verdiniz. Kurucu İl Başkan Yardımcılarımızdan partimizin büyüklerinden ağabeyim Hanifi Örs amcamız aramızda hoş geldiniz şeref verdiniz. Yine Kilis'te birçok kişiyi eğiten öğreten başöğretmen diyen nitelendirdiğimiz Müfide teyzemiz aramızda hoş geldiniz şeref verdiniz ve bir dönem Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapmış olan Kadir Payam kardeşim aramızda hoş geldin ve Kilis Antep arasında bir kooperatif olan Kilis'in medarı iftarı şeklinde hizmetlerine devam eden Özgür Kooperatif başkanımız hoş geldiniz şeref verdiniz. Burada İYİ Parti olarak ocak ayında il kongresi gerçekleştirilecek İYİ Parti olarak Kilis'te iktidara erişebilmek için birlik olmak zorundayız. Bu birliği yakalamak zorundayız ve mücadelemizi bunun için kenetlenerek yapmak durumundayız. 

Sayın Genel Başkanımızın direktifleri doğrultusunda ülkemiz genelinde il ve ilçe kongreleri yapılıyor ve bu kongreler bir demokrasi şölenine  dönüşmüş durumda. Her partilimiz özgür hür iradesine kullanarak çıkıp aday olabiliyor mücadelesini edebiliyor ve çok kıymetli delegelerimizin oylarıyla kim il başkanı olarak seçilirse onun etrafında kenetlenerek mücadelemize  devam edeceğiz. Bu bağlamda partimizin kurulduğu günden beri yanımızda yer alan, bizimle beraber ve mücadele eden, çaba sarf eden Nihat Kulak ağabeyimiz bu kutlu yolda il başkanlığına adaylığını açıklıyor. Bizde burada bunun için bulunuyoruz. Nihat Kulak bey partimize çok büyük emekleri olmuş bir ağabeyimizdir ve önümüzdeki süreçte il başkanı görevi eğer delegelerimiz tarafından kendisine verilirse partimizi Kilis’te iktidar yapmak için burada bulunan bu kıymetli bu kıymetli huzurun ile birlikte ederek çalışmaya söz vermiştik.  Bizler de burada bugün bunun için toplandık tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık ben kendisine veriyorum sağ olun var olun’’ dedi.

 Adaylığını açıklayana Kilisli iş İnsanı Nihat Kulak ise yaptığı açıklamada;

‘’Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Kıymetli Kurucu İl Başkanım, değerli ilçe başkanlarım, Kadın Kolları Başkanım ve kıymetli hazirun.

Başkanımın da dediği gibi 2017 yılından beri bu davanın içerisinde başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener olmak üzere kurucu il başkanımız Muhammed Balcı beyin gayretleri ile İYİ Partiyi belli bir noktaya getirdik. Yalnız İYİ Parti'yi belli bir noktaya getirirken gün olmuyordu ki  bize iftira atılmasın bugün yatıyorduk sabahleyin kalkıyorduk FETÖ'cü oluyorduk. Bugün yatıyoruz sabahleyin kalkıyorduk PKK’lı oluyorduk. Her türlü kumpası kurdular. Ama hiçbir attıkları leke bize bulaşmadı bulaşmaz da. Çünkü biz vatanını milletini seven insanlarız. Herkes bizim ne kadar vatanımızı milletimizi sevdiğimizi çok biliyor.

Zaten bu bağlamda arkadaşlarımız çok kıymetli dava arkadaşlarımın teveccühleriyle İl Başkan adaylığını bana uygun gördüler ve il başkanlığına aday çıkmamı söylediler. Ben de bunu kabul ettim. 07.01.2023 tarihinde kongremiz olacak bu kongrede İYİ Parti Kilis İl Başkanlığı'na adayım’’ diye konuştu.

Haber : Şükrü UNCUOĞLU

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ