USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
GÜNDEM

Ödüllü Başkan Ayhan Yılmaz'ın Büyük Başarısı

Kilis'in Musabeyli ilçesinin deneyimli ve tecrübeli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz ilçe büyük hizmetler yaparak değer katmaya devam ediyor.

Ödüllü Başkan Ayhan Yılmaz'ın Büyük Başarısı
17-07-2023 15:39
17-07-2023 16:08
KİLİS
Google News
Kilis
"Türkiye'de Parsalizasyonu ve Altyapı ile Kanalizasyonu çalışmasını bitirmiş tek ilçe Musabeyli Belediyesi" Belediye Başkanlığı süresi içerisinde yapılamaz denilen hizmetleri ilçesine getiren Başkan Ayhan Yılmaz yaptığı başarılı çalışmalar ile her türlü iltifatı hak ediyor. 
3 Mart 2018 tarihinde Belediye başkanları birliğinin düzenlediği ödül töreninde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde  birinci seçilen ve ödül alan Ayhan Yılmaz bıkmadan usanmadan ilçesi için çalışmaya devam ediyor.
Kısıtlı bütçe ve imkanlar ile adeta ilçesinde tarih yazan kah Başkanlık makamında Musabeyli ilçesinin sorunları için plan proje üreten vatandaşlar ile görüşen kah işçi elbisesi giyip işçiler ile birlikte çalışan Kah şalvar giyip halkın içerisine karışan ve Musabeylililer tarafından çok sevilen Musabeyli Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz kendisini Musabeyli ilçesine adadığını hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya bundan sonra da devam edeceğini dile getirdi.
Hizmet süresinde 20 yıldan fazla bir şekilde Musabeyli ilçesine hizmet veren Musabeyli ilçesi Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz,Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ilçemizi,n kronikleşmiş sorunlarının üzerine durmaya devam ediyoruz. İlçemizde alt yapıdan tutun temizlik, çevre düzenleme ve yollar başta olmak üzere bir çok hizmetin altına imza atmaya çalıştık çalışıyoruz.
Alt Yapıyı tamamladık
Musabeyli ilçemizde Alt yapı Kanalizasyon çalışmalarını Allaha hamdolsun bitirmiş durumdayız. Güneydoğu Anadolu bölgesi için yapılan belediyeler Birliği toplantısında yaptığımız çalışmaların meyvesini aldık ve ödüllendirildik. Bizleri bu ödüle layık gören o dönemin başkanlarına çok teşekkür ediyorum. Alt yapı ve Kanalizasyonda ihtiyaç olursa yine bu konuda çalışmalarımız söz konusu olacak ama şimdilik buna ihtiyaç yok gibi görülüyor.
Temizlik çalışmalarımız aralıksız sürüyor
Musabeyli ilçe Belediyesi olarak 2 adet temizlik yani çöp kamyonumuz gün içerisinde tespit etmiş olduğumuz saatlerde çöp toplama işlemini gerçekleştiriyor. Çöple ilgili ciddi bir sorunumuz söz konusu değil. temizlik ekiplerimiz işlerini çok iyi bir şekilde yapıyorlar.
Musabeyli ilçemizin Park ve bahçelerini güzelleştirdik her tarafı Ağaçlandırdık
İlçemizde insanlarımızın gidip oturabileceği nefes alabileceği olanaklar sağlamak adına Musabeyli ilçemizde yeni yeni parklar oluşturduk. Parklarımızı en güzel bir seviyeye getirdik. İçerisinde çocuklarımız için oyun alanları insanların oturup dinlenebileceği yerler yaptık.
Peygamber efendimizin bir hadisi şerifleri var "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizde ki fidanı ekin" diye. Musabeyli ilçemizde her yeri ağaçlandırma girişimlerimiz devam ediyor. 
İlçemizi çamurlu yollardan kurtardık
Göreve geldiğimiz andan itibaren en büyük icraatlarımızda birisi de Kilit Taşı ve Briket fabrikasını kurmak oldu. Musabeyli ilçemizin bünyesinde buluna n Kilit taşı fabrikası ve briket fabrikası bu anlamda çok büyük ihtiyacımızı karşıladı. Bizi adeta dışa bağımlılıktan kurtardı. kendi Kilit taşımızı ve briketimizi ürettik. Ürettiğimiz kilit taşı ve briket, ihtiyaç duyduğumuz yerlerde kullandık.
Asfalt yol çalışmalarımız sürüyor
Musabeyli ilçesinde Asfalt olmayan yol kalmasın anlayışı ile çalışıyoruz. bu anlamda bizlere destek olan bazı belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İmkanımız dahilinde yollarımızın asfaltını gerçekleştirdik. Ancak yetişebildiğimiz kadarını yapmıştık. 
Karayolları ve diğer belediyelerimizin katkıları sonucu yollarımızı yaptık. Yol konusunda ciddi bir sorunumuz yok gibi. Musabeyli ilçesinin girişinde ve Musabeyli ilçe merkezinde yollarımız asfalt bir şekilde kaplanmış durumda.
15 Aracımız ile Musabeyli'ye hizmet veriyoruz
Araç filomuzu Allah'ın izni ile hibe yollu olarak yükseltmeye devam ediyoruz. Hizmet araçlarımız Musabeyli ilçemizin halkına hizmet ediyor. makam arabası dahil olmak üzere şu anda 15 aracımız mevcut. 
Araçlarımızın bakım onarım ve tamiratlarını da aksatmadığımızı buradan belirtmek isterim.
Mezarlığın bakımını yaptık
Ölülerimizi hayırla yad ederken meftun oldukları yere saygı göstererek Mezarlığımızda bakım ve onarım gerçekleştirdik. 
Mezarlığımızda gasilhanemizi yaptık. Ayrıca yeni mezarlık alanı açtık. Mezarlığa ziyarete gelen vatandaşlarımız gönül rahatlığı içerisinde mezarlarını ziyaret ediyor ve dualarını gerçekleştiriyor.
Su problemimiz söz konusu değil
Elbette dünyayı kasıp kavuran bir susuzluk söz konusu. Suyu tasarruflu kullanmak ve kullandırmak en büyük özverimiz. Musabeylili hemşerilerime tabiki bu arada seslenmek istiyorum, Lütfen suyu biraz daha tasarruflu kullanalım. 
Musabeyli ilçemizin su problemini yaptığımız ikinci bir depo ile ortadan kaldırdık. Suyu depoladığımız gibi Musabeyli ilçemizde su ile bir sıkıntımızın olmadığını bir kere daha söylemek istiyorum.
Hizmet binamızı yeniledik
Musabeyli ilçe halkımıza hizmet veren belediye binamızı yeniledik. Hemşerilerimize daha kurumsal bir hizmet vermek için daha yeni binaya ihtiyacımız vardı. Bu anlamda Hizmet binamız halkımızın 24 saat emrindedir.
Vatandaşlarımız ile gönül bağı kurmuşuz
Bizler belediyeciliği gönül belediyeciliği olarak yapıyoruz. Halka hizmeti hakka hizmet olarak kabul etmişiz. Vatandaşlarımız ile kuvvetli bir bağımızın olduğuna inanıyoruz. 
Musabeyli ilçemizi daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz. Hizmetlerimiz gören vatandaşlarımızın her dönem bizlere olan teveccühü bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Musabeyli bizim için aşktır. Aşkımız için çalışmaya Aşkımız için yorulmaya var gücümüzle çalışacağız" dedi.
Haber Merkezi
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ