USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Oğuzeli’nde Zafere Adım Adım

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Baba toprağı Oğuzeli’nde Zafer’e emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Oğuzeli’nde Zafere Adım Adım
11-05-2023 15:02
11-05-2023 15:03
GAZİANTEP
Google News

Oğuzeli’nde Zafere Adım Adım
Gaziantep

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Baba toprağı Oğuzeli’nde Zafer’e emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Babasının aile toprakları olan Oğuzeli ilçesinde daha önce esnaf ziyareti ve seçim çalışmaları yapan, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, dün yeniden Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Alattin Çakmak ve Kendi çalışma ekibi ile birlikte Oğuzeli ziyareti gerçekleştirdi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayları Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Alattin Çakmak ve Bilgiç’in Basın Danışmanı, Sosyal Medya ekibi ve Çalışma arkadaşlarından oluşan ekip ile birlikte Oğuzeli’ni adım adım dolaşarak tüm esnafları ziyaret etti. Oğuzeli Halk pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile görüştü. Oğuzeli Küçük sanayi sitesini ziyaret etti.

ESNAFLARDAN BİLGİÇ VE ÇAKMAK’A SICAK KARŞILAMA

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e esnaf ziyaretinde vatandaşlar oldukça yoğun bir ilgi ve alaka gösterdiler.

Daha önceki gezisinden tanıyanlar ve aile bağlarından dolayı tanıyan Oğuzeli esnafı Zafer Partisi Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç’e oldukça yoğun bir ilgi göstererek, sıcak ve samimi bir şekilde karşıladılar.

Esnaflar ile tek tek sohbet edip onların sorunlarını dinleyen, çözüm yolları hakkında önerilerde bulunan Bilgiç, Daha güzel günler için zafer Partisi İktidarının şart olduğunu ifade ederek seçimlerde Zafer Partisine ve Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan Oğan’a oy istedi.

Çarşı Esnaflarını ziyaretin ardından Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarını ve İlçede kurulan Halk Pazarını ziyaret eden Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, ziyaretlerinde alışılagelmiş broşür dağıtımı yanında tüm esnaflara, Zengin promosyon çeşitlerinden oluşan hediye paketi takdim etti.

TURAN DEVLETLERİ KONFEDARASYONU BAŞKANI AKYILMAZ’I ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Alattin Çakmak ile birlikte yaptığı Oğuzeli ziyareti programı Kapsamında Bir süre önce Gaziantep’te Kurulan Turan Devletleri Konfedarasyonu başkanı Faik Akyılmaz’ı ziyaret etti.

Dünya Türklüğüne kendisini adayan çok sayıda, Dernek, Fedarasyon ve sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevler üstlenen, Ak Partinin Kuruluş sürecinde görev alan ve Uzun bir dönem İl Genel Meclis üyeliği ve Meclis Başkanlığı da yapan Deneyim’li siyasetçi ve STK başkanı Faik Akyılmaz, Genç avukat Gizem Büşra Bilgiç’e “çıktığın bu kutlu yolda sana başarılar diliyorum.  Yolun açık olsun dedi”

Faik Akyılmaz geçtiğimiz hafta içerisinde Konfedarasyonlarını ziyaret Eden Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Gaziantep Siyaseti ve Sivil Toplum örgütleri anlamında oldukça önemli bir şahsiyet olan sevgili Başkanımız Faik Akyılmaz bey’i ziyaret ettik. Onun fikir tecrübe ve deneyimlerinden istifade ettik. Türk Dünyası adına yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine partim ve Şahsım adına teşekkürlerimizi ifade ettim. Bizim için Mihenk taşı olan abide şahsiyetlerimize yönelik ziyaretlerimiz devam edecektir” dedi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Zafer Partisinin Suriyeli sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi ile ilgili politikasının yanlış anlaşıldığını ifade ederek, Biz Suriye yada dünyanın farklı bölgelerinden gelen Türkmenler ve Türk soydaşlarımızla ilgili geldikleri yere geri gönderme gibi bir düşünceye asla sahip değiliz. Onlar bizim Kardeşlerimiz Türkiye Tüm dünya Türklüğü’nün merkezi, yaşam alanı ve Turan Devletlerinin, Kızılelma’nın kalbi olmaya devam edecektir.

TAŞDEMİR VE ÇAPAN’LA SOHBET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Seçim çalışmaları kapsamında Ziyaret ettiği Oğuzeli İlçesinde Oğuzeli siyasetinin duayen isimlerinden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Taşdemir ve Doğruyol Partisi eski İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Çapan ile sohbet etti.

Bir dönem Oğuzeli siyasetine damga Vuran DYP İl genel Meclis Üyesi Mehmet Çapan, Siyasette gençleşmenin önemine işaret ederek, Sizin gibi Genç bir ismin bu yolda başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Halkımız çok kadirşinastır kendisine hizmet edeni unutmaz sizleri de unutmayacaktır dedi.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Esnaf Ziyaretimizde Oğuzeli siyasetinin duayen isimlerinden sayın Mehmet Çapan ile sohbet ettik. Kendisinin siyasi tecrübe ve deneyimlerinden yararlandık. Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim dedi.

Oğuzeli Siyasetinin önemli isimlerinden Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet Taşdemir ile esnaf ziyaretinde sohbet eden Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, değerli Taşdemir’in siyasi bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlandık. Çok yararlı bir sohbet oldu. Kendisine yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim dedi.

Oğuzeli Siyasetinin Duayen isimlerinden Mehmet  Taşdemir ise, siyasetin uzun soluklu bir iş olduğunu ve verilen emeklerin bir gün mutlaka karşılık bulacağını, kendisinin daha önce Milli görüş çizgisinde geçmiş siyasi deneyimlerinin bulunduğunu, ancak ak parti döneminde halka hizmet etme şerefine nail olduğunu ifade ederek, siyasi hayatında başarı dileklerinde bulundu.

SIGINMACILAR GİDERSE TORBALAR DAHA UCUZA DOLACAK

Oğuzeli Halk pazarını ziyarette fiyatların pahalılığından dert yanan vatandaşlara seslenen Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, Başta Suriyeli sığınmacılar olmak üzere çeşitli yerlerden ülkemize gelen sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi halinde fiyatların ucuzlayacağını ve torbaların daha ucuza dolacağını ifade ederek vatandaşlara Pazar torbası dağıttı.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adaylarına Oğuzeli Halk pazarındaki esnaflar ve vatandaşlar da sıcak bir ilgi gösterdiler.

SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINA ZİYARET

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç diğer Milletvekili adayı Alattin Çakmak ve Çalışma arkadaşları ile birlikte Oğuzeli Küçük Sanayi sitesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi, promosyon hediyesi takdiminde bulundu.

Küçük sanayi sitesi esnaflarının Yoğun ilgi gösterdiği Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili adayı Avukat Gizem Büşra Bilgiç, gösterilen ilgiden dolayı esnaflara teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ