USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

"Cumhurbaşkanımızın dün makam verdikleri bugün Cumhurbaşkanımıza karşı mücadele ediyor"

AK Parti'de Bayramlaşma

"Cumhurbaşkanımızın dün makam verdikleri bugün Cumhurbaşkanımıza karşı mücadele ediyor"
10-07-2022 15:45
10-07-2022 15:47
KİLİS
Google News

AK Parti'de Bayramlaşma

AK Parti il Başkanı Karataş;

"Cumhurbaşkanımızın dün makam verdikleri bugün Cumhurbaşkanımıza karşı mücadele ediyor"

AK Parti Kilis il Başkanlığı Kurban bayramı Bayramlaşma programını Bayramın ikinci günü Parti binasında gerçekleştirdi.

Bayramlaşma Programına AK Parti Kilis Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, Musabeyli, Elbeyli, Belediye Başkanları, AK Parti ilçe Başkanları, Kilis İl Genel Meclis Başkanı Şıhmehmet Yalçın ve AK Partililer katıldı.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan AK Parti Kilis il Başkanı Av. Murat Karataş şunları söyledi;

"Bugün Partimizin 20 yıllık geleneğini devam ettirerek kardeşlerimiz ile bayramlaşıyoruz. Bir çoğumuz yakın akrabalarımız ile bile bayramlaşmadan parti binamızda muhteşem bir kalabalık ile kendi aramızda bayramlaşıyoruz. Bu bizlere aramızda ne kadar kuvvetli bir kardeşlik duygusunun olduğunu gösteriyor. Bu AK Parti sevdasını bu Recep Tayyip Erdoğan aşkını gösteriyor.
İşte görüyorsunuz Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlık makamı verdiği, bakanlık, milletvekilliği makamı verdiği, Valilik, Müdürlük makamı verdiği bir sürü kişi şu anda onun karşısında mücadele ediyorlar. Demek ki bu işler makam, mevki veya menfaat beklentisi ile olmuyor. Bu işler gönül vermekle oluyor. Sizlerde bugün gönül vererek bizleri yalnız bırakmadınız ve hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti Kilis il başkanı Murat Karataş'ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Kilis Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ramazan konuşmasında;

"Birlik ve beraberlik içerisinde Allah'a şükürler olsun yine bir bayram idrak ediyoruz. Tabi Kilis Belediyesi olarak serhat şehrimize hizmet için çalışıyoruz. Belediyemizin projeleri konusunda Sayın valimiz, İl başkanımız ve Milletvekillerimiz ile birlikte Ankara'da temaslarda bulunmaya devam ediyoruz.

Kilis Belediyemiz asfalt çalışmalarımıza devam ediyor. Sabah pazar ve Odun pazarı caddesinde cephe iyileştirme ile ilgili ihalemizi yaptık. Parklarımızı bitirdik. Alt yapı çalışmalarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Biz hızlı bir şekilde Kilis'e hizmet ediyoruz" dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer vedi;

"Öncelikle AK  Parti Kilis il Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu Kurban Bayramı Bayramlaşma programına hepiniz hoş geldiniz diyorum.

Kurban Bayramı Allah'a tam manasıyla amasız fakatsız teslimiyetin bir nişanesidir. Tabi kurban bayramında akraba ziyareti yapılmadan buraya gelen tüm kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şunu özellikle belirtmek istiyorum ki; Burada çiftçilik ile uğraşan arkadaşlarımız var. Gerek Kilis Valiliğimizin gerek Kilis Belediye Başkanlığımızın önceki yıllarda olduğu gibi yine bir tohum desteği olacak. Bunu bakanlıkla inşallah görüşeceğiz. Ziraat Odası Başkanlığımız bununla ilgili büyük bir çaba sarf ediyor. Bakanlıktan da alacağımız katkı payı ile inşallah çiftçilerimize tohum desteğinde bulunacağız.

Yine özellikle köylerimizin elektrik ile ilgili çok büyük sıkıntıları oluyor. bazı köylerimizde başladı Güneş paneli kurarak elektriği bir seferliğine yüzde 50 katkı payı veriyorsunuz ondan sonra elektriği bedava bir şekilde kullanıyorsunuz. Geri kalan yüzde 50 sinide Özel idaremiz kendi bütçesinden karşılıyor. Bence bu fırsatı köylerimizin kaçırmaması gerekir.

Bunun dışında Hükümetimizin programlarını gerek içeride gerek dışarıda yaptığı mücadeleleri hepiniz görüyorsunuz. AK Parti 20 yıldır hem kendi coğrafyasında hem dünya da sözü dinlenilir küresel bir güç haline getirmek için emin adımlar ile çalışıyor ve bundan sonra da devam edecek.

Bakın Ukrayna da milyonlarca ton tahıl kaldı ve Avrupa tahılsız kaldı. Avrupa ülkeleri Türkiye'yi Koordinatör ülke ilan edip aman Rusya ile anlaş Ukrayna'nın tahılını bize ulaştır. Şimdi Ukrayna'dan tahıl geliyor dolayısıyla gücümüzü kanıtlamış durumdayız" dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger ise yaptığı konuşmada;

"Kalbi bu dava için çarpan AK Parti'nin neferleri öncelikle Kurban bayramınız en kalbi duygularım işle tebrik ediyorum.

Değerli gönül dostları 20 yıldan beri hizmet siyaseti yapan bir partinin neferleriyiz. Bu partide hiç bir ayrılık ve gayrılık olmadan sadece neferlik bakidir.  20 yıldan beri bu ülke de gözünüzü kapadığınızda bir zaman yolculuğunda neler yapıldığını görürsünüz. AK Parti bunu sizden aldığı güçle yaptı. Ülkeyi mamur hale getirdiğimizde Ülkemizin sözü dinlendiğinde ne diyorlar! Hayır?  Çünkü biliyoruz ki varlığımız birilerini ürkütüyor. Dolayısıyla biz ne kadar gelişir ne kadar güçlenirsek elbette ki karşılarımızdakiler de bir o kadar hayıflanacaklar bir o kadar birleşip üzerimize gelecekler.

Bizler bundan yılmıyoruz. Yıkılmadığımız her bir saldırının bizi güçlendirdiğini biliyoruz. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu ülke de daha çok 20 yıllara 2023,2053,2071 e doğru hizmetimizi devam ettirmek üzere ant içtik. Bizler bu konuda üzerimize düşeni yapacağız. Üzerimize gelen saldırıların hiç birinden yılmayacağız. Allah birliğimiz ve beraberliğimizi daim etsin diyorum" dedi.

Konuşmaların ardından okunan Kuranı Kerim ile birlikte AK parti'de bayramlaşma programı son buldu.

Haber Merkezi

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ