USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

"Musabeyli burada Fatih Kaya burada!" sloganları ile AK Parti'ye katılım!

Serhan Diyarbakırlı "Fatih Kaya kardeşime hoş geldiniz diyorum! Söz verdiğimiz gibi en yüksek oy ile seçimi kazanacağız"

"Musabeyli burada Fatih Kaya burada!" sloganları ile AK Parti'ye katılım!
17-02-2024 18:51
17-02-2024 18:54
KİLİS
Google News
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri için Siyasi partilerde hareketlilikler devam ediyor. 
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Kilis 2. sıra Milletvekili Adayı olan Fatih Kaya geniş bir katılım ile AK Parti saflarına katıldı.
Cumartesi günü AK Parti seçim koordinasyon Merkezinde gerçekleşen katılım törenine AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal, AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat, AK Parti Musabeyli ilçe Başkanı Cengiz Hızal ile birlikte partililer ve vatandaşlar katıldı.
En yüksek oy ile seçimleri kazanacağız diyen AK Parti Kilis il başkanı Serhan Diyarbakırlı yaptığı konuşmada;
"Musabeyli'nin bağrından kopan Kilis sevdalısı Sayın Fatih Kaya hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kilis burada, Zaferde burada inşallah. Çok güçlü olan AK teşkilatımıza AK bir kardeşimiz, AK bir memleket sevdalısı AK ekibinizle hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu coşkuyu yaşamayı aylardan beri arzuluyorduk. Fatih Kaya'ya hoş geldiniz diyorum. Nasıl ki Fatih Kaya başkanımız bizim yanımızda durdu ise bizde ilelebet Fatih Kaya başkanımızın yanında duracağımıza söz veriyoruz" dedi.
Musabeyli söz verdiğinden arkasında durur diyen AK Parti Kilis Milletvekili A. Salih Dal yaptığı konuşmada;
"Çok kıymetli dava arkadaşlarım aramızda görmekten hayli mutlu olduğum Kilis'imizin sevilen iş insanı Sayın Fatih Kaya kıymetli hanfendileri ve çok kıymetli yol arkadaşları AK Davaya katılmaya hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Musabeyli bir karar alınca o kararın arkasında dağ gibi dimdik durur ve dimdik durduğu davasının arkasını da zaferle taçlandıracak inşallah. Memleketimizin her bir köşesine hizmet götürmek ve orada ki insanlar ile hem hal olmak dertlerini dinlemek, dertleri dertleşmek, kimsesizlerin kimsesi olmak, yolda kalmışların yoldaşı olmak bizim işimiz. 
İşte sizlerle birlikte inşallah 31 Mart gecesi AK partinin bayrağını Kilis'in göklerine semalarına dikip 1 Nisan sabahı da Kilis'e hizmet etmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. 
Tabi ki bugün Fatih Kaya kardeşimizi aramızda görmek hem gücümüze güç katmıştır hem de Kilis'imiz için Musabeyli'miz için hayırlı bir karar olmuştur. ben kendisine tekrar hoş geldiniz diyorum. Allah sizlerden razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun" dedi.
Fatih Kaya Kardeşimiz gücümüze güç katmıştır diyen AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Ecz. Reşit Polat ise yaptığı konuşmada;
"Çok değerli il başkanım saygıdeğer Milletvekilim, Polateli'nden, Elbeyli'den, Musabeyli'den gelen değerli kardeşlerim. 
Bugün 31 Mart seçimlerine giderken Fatih Kaya kardeşim ve Musabeyli'den gelen çok değerli ağabeylerim, kardeşlerim, hanımefendiler hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. 
İlk Seçim Koordinasyon merkezimizin açılışında karşılama töreninde bizler bu mikrofonlardan ne dedik! dedik ki bugüne kadar alınmış en yüksek oy ile Kilis Belediye başkanlığına tekrardan AK Parti'nin bayrağını dikeceğiz dedik. Partimize verdiğiniz destekten ve katılımlardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben Fatih Kaya kardeşimi Milletvekili seçimlerinde tanıdım. Gerçekten de Musabeyli için Kilis için ve iş dünyası için çok güzel bir insan. Tanıştık, konuştuk muhabbet ettik ve kendisiyle Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde bu memlekete neler yapabiliriz diye istişare ettik ve bugün kendisinden ve yol arkadaşlarından Allah razı olsun kendisi ve yol arkadaşları bugün burada. 
İnşallah hep birlikte yol yürüyerek zafere ulaşacağız. Biz AK Parti teşkilatları olarak sizlere her türlü sevgiyi, saygıyı göstermeyi de kendimize borç biliriz. Bu bir anlık bir günlük mesele değil bundan sonra hep birlikte yol yürüyeceğiz. Evet Fatih kaya Başkanım hoş geldin sefalar getirdin. Biliyorum inan Fatih Kaya başkanıma ağır bir baskı var. Ama dedik ya Musabeyli bir karar alırsa sonuna kadar arkasında durur. Fatih Kaya kardeşim karar alırsa o da sonuna kadar arkasında durur. Hepinize çok teşekkür ediyorum, ayaklarınıza sağlık yüreklerinize sağlık. Başımızın tacısınız her zaman söylüyorum biz yol arkadaşıyız bundan sonra sonuna kadar yol arkadaşı olmaya karar verdik. Hepimize hayırlı ve uğurlu olsun inşallah dedi.
İhraç edilmedim istifa ettim diyen MHP 28. Dönem Milletvekili Adayı Fatih Kaya yaptığı konuşmada ise şunları söyledi;
"Sayın il Başkanım, Sayın Milletvekilim ve Sayın değerli başkanım ve de değerli arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Basında bazı haberler çıkmış bunların çok önemi yok. benim için önemli olan Kilis'in daha rahat, daha huzurlu ve daha güzel bir şekilde olmasıdır. 
Turizmden tutun her konuda Kilis'in daha iyi yönetileceğine inandığımız için biz Reşit başkanımın arkasındayız. Ben Kilis sevdalısıyım. Benim için en hayırlı kısım vatanım, milletim ve vatandaşlarım için en hayırlı olduğunu düşündüğüm Reşit Polat başkanımla birlikteyim ve sonuna kadar birlikte olmaya devam edeceğim. 
Ve beni destekleyen yanımda olan ve gönlü bende olan hiç kimseyi yüz üstü bırakmayacağım. Benim kişiliği herkes biliyor ben bugün burada ne konuşmuşsam arkasındayım ve bundan sonra ki aşamada da doğru neyse ben doğrunun yanında olacağım. bende siyah ya da beyaz yoktur. Ben net bir adamım. Bu sebepten dolayı da hepiniz burada olduğunuz için ayaklarınıza sağlık. Allah yar ve yardımcımız olsun. 31 Mart akşamı buradan zaferle ayrılacağımıza ben inanıyorum ve hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Haber Mustafa GÜNAL
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ