USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Sakar’dan iktidara 'sarı kart'

Demokrasi ve Atılım Partisi(DEVA) Partisi Kilis il Başkanlığı Cumartesi günü hem yeni parti binasının açılışını gerçekleştirdi hem de Aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Sakar’dan iktidara 'sarı kart'
06-01-2024 22:11
06-01-2024 22:13
KİLİS
Google News
Yeni Beşevler semtinde Kilis-Gaziantep çevre yolu üzerinde yeni il binasına geçen DEVA Partisinde Kilis Belediye Başkan Adayı Abdullah Sakar açıklamalarda bulunarak AK parti Belediyesine sarı kart gösterdi.
Parti binası açılışına DEVA Partisi Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Kaya ile birlikte DEVA Partisi Kurucu il Başkanı M. Yavuz Yedilioğlu, DEVA Partisi Kilis İl Başkan Vekili M. Ali Zahteroğulları ile birlikte Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Gaziantep İlçe Belediye Başkan Adayları ile DEVA Partililer katıldı.
Deva Partisi Kilis Belediye Başkan Adayı Abdullah Sakar Aday tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Sayın Vekilim, Sayın il başkanım, Kıymetli misafirler Parti binamızın açılış törenine icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 
Ben, Deva Partisinin 31 Mart’ta yapılacak olan belediye Başkanlığı seçimlerinde Kilis Belediye başkan Adayı Abdullah Sakar. 
Kilis’te doğdum, büyüdüm, Eğitimimi tamamladım. Kilis’in sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyorum. Kilis’e ve Kilisli hemşerilerime hizmet etmek için bu yola çıktım. 
Kıymetli hemşerilerim, Yıllardır İktidar partisi yönetiminde bulunan Milletvekilleri tarafından Kilis’imizin hak ettiği kıymetin hiç bir zaman verilmediğidir. Bunun en büyük örneği yapılan işlerde tutarsızlıklardır. Kilis taşı döşenip sonra asfalta dönülmesi, çöp konteynerlerinin önce yer altına alınıp sonradan iptal edilmesi, şehrin en verimli topraklarının imara açılması, Millet bahçesi adıyla milyonların israf edilmesi gbi saatlere sığmayacak kadar örnekleri arttırabiliriz. 
Saygıdeğer hemşerilerim, sorunları saymakla bitmez. 
Biz, sorun üreten değil, sorunlara Deva olan bir siyasi anlayış başlatmak için yola çıktık. Kavga ile değil barışla, İsraf ve rantla değil liyaketle, hamasetle değil sorumlu siyaset anlayışıyla iş yapmak için bir araya gelmiş kadrolarız. Şimdi sizlere, iktidarın hatalarını ve Kilis’imize hak ettiği değeri vermemelerinden uzun uzun bahsetmek yerine, Kilis’e Deva Belediyeciliğiyle neler katacağımızı anlatmak istiyorum. Seçimden seçime yapılan çukurlu yolların neredeyse tamamı, yurt dışından gelen araçlara verdiği zararlarla milli serveti çöpe atmayı neme lazımcılık zihniyetiyle değil, inancımızın bir gereklilik olarak gösterdiği yolda, bir taş görünce insanların ayağı takılmasın diye taşı yoldan kaldırmamız öğretisinden yola çıkarak, yolunuzdan çöpünüze kadar sizlere tüm Türkiye ‘ye örnek olabilecek bir Kilis Belediyeciliği vaat ediyoruz. Vatandaşımızın sokak köpeklerinden camiye, Okula, işe gidemediği tehlikeli sokaklar değil, o canlıların da sokaklarda başıboş aç dolaşmasını engellemek yerine barınaklarda mutlu bir şekilde yaşadıkları güvenli örnek sokaklar vaat ediyorum.
Yıllar içerisinde artan Suriyeli nüfusuna rağmen bu kardeşlerimizin entegrasyonu sağlanmadığı için toplumun yapısının değişmesi, depremden etkilenmiş vatandaşlarımızın hala tam olarak sorunlarının giderilmemesi, çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımızın enflasyon karşısında her geçen gün belinin bükülmesi, gençlerimizin işsizlikle boğuşması, esnafımızın borç batağında enflasyon ortamından kurtulamamasının en büyük sebebi bugün iktidar partisinin yaptığı hatalardır. 
Bu hataların çözümü için 3 yıldır eylem planlarıyla tüm çözüm önerilerini ilettik. Hesap verebilir, sorumlu siyaset anlayışıyla verdiğimiz vaatlerimiz, başkalarının yaptığı gibi acaba halkı nasıl yanıltırız değil, acaba nasıl hizmet ederiz zihniyetiyle üretilen çözümlerdir. 
Aldatan bizden değildir sözüne inanan insanlar olarak ne aldatan ne aldanan insanlar olacağız. 
Bugün ne söz verdiysek yarında sözümüzün arkasında durup, önce Allah’a sonra bu sorumluluğu bize yükleyecek hemşerilerimize hesap verme sorumluluğuyla şeffaf bir yönetim anlayışıyla Allah’ın izniyle memleketimizi kimseye ötekileştirmeden yöneteceğiz. Siyaseti üstünlerin kavgası olmaktan çıkartıp üstün üstün hizmet anlayışına çevireceğiz.
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ