USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Seçim Koordinasyon Merkezine sığmayan AK Parti Cumhuriyet Meydanında Bayramlaştı

AK Parti Kilis il Başkanlığı bayramlaşma programını Ramazan bayramının ilk günü Cuma Namazından sonra gerçekleştirdi.

Seçim Koordinasyon Merkezine sığmayan AK Parti Cumhuriyet Meydanında Bayramlaştı
23-04-2023 13:23
23-04-2023 13:31
KİLİS
Google News

Seçim Koordinasyon Merkezine sığmayan AK Parti Cumhuriyet Meydanında Bayramlaştı

Kilis

AK Parti Kilis il Başkanlığı bayramlaşma programını Ramazan bayramının ilk günü Cuma Namazından sonra gerçekleştirdi.

katılımın çok fazla olduğu bayramlaşma programına Partililer ve vatandaşlar AK Parti Seçim Koordinasyon merkezine sığmayınca Bayramlaşma Programı Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Bayramlaşma Programına AK Parti Kilis İl Başkanı M. Metin Karakuş, AK Parti Kilis Milletvekilleri M. Hilmi Dülger, A. Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan AK Parti Kilis Milletvekili Adayı Dr. Fazıl Arısoy, Kilis İl Genel meclisi Başkanı Şıhmehmet Yalçın ile ilçe Belediye Başkanları, AK Parti ilçe Başkanları, partinin Yönetim Kurulu üyeleri partililer ve vatandaşlar katıldı.

Oldukça kalabalık bir Partili gurubuna hitap eden AK Parti Kilis il Başkanı M. Metin Karakuş birlik ve beraberlik içerisinde bir seçim geçireceklerini söyleyerek şunları söyledi.

"AK Parti ben değil biz diyenlerin partisidir. AK Parti yaptığı destansı hizmetler ile dün olduğu gibi bugünde milletimizin umudu olmaya devam etmektedir. 6 Şubatta çok büyük bir deprem yaşadık. Hükümetimiz anında müdahaleler ile depremin yaralarını hızlı bir şekilde sarmaya başladı ve sarmaya devam ediyor. Bakın depremin hemen ardından TOKİ marifetiyle evler yapılmaya başlandı ve Cumhurbaşkanımızın sözü ile evleri bir yıl içerisinde hak sahiplerine teslim edeceğiz. Tabi sizlerin oylarıyla bizler hem şehrimiz için hem ülkemiz için hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Şu kalabalığı karşımda gördüğümde tamam bu iş artık bitmiştir. Kilis 2-0 milletvekilliği kazanmıştır diyorum. Ancak sizden bir isteğim daha var. Cumhurbaşkanımızı en az Yüzde 65 oy ile tekrar Cumhurbaşkanlığı makamına oturtmak istiyoruz. Bunu başaracağınızdan sonuna kadar eminim" dedi.

Kilis Belediyesi olarak çok büyük hizmetler yaptıklarını belirten Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan Kilis olarak tarihimizin en büyük hibe projesinin altına imza attık dedi.

Servet Ramazan yaptığı açıklamada,

"Kilis olarak çok ciddi ve gayretli çalışmalarımızı belediye olarak yapmaya gayret gösteriyoruz. Kilis Belediyesi söz verdiği projeleri tamamlamaya and içmiştir. Bakın geçtiğimiz günler içerisinde 25 Milyon avroluk bir hibe projesinin altına Kilis Belediyesi olarak imza attık. geleceğimizin planlanmasında bu paranın ne kadar büyük bir önem arz ettiğini söylemek istiyorum. Alt yapıdan,sokak sağlıklaştırmasına, Cadde giydirmeden asfalta,temizliğe kadar her alanda Kilis Belediyesinin eserlerini yaptığı hizmetleri görmeni mümkün" dedi.

Birlik ve beraberlik içerisinde Partimizi en yüksek oyla temsil edeceğiz diyen AK Parti Kilis Milletvekili Adayı Dr. Fazıl Arısoy yaptığı konuşmada;

"AK Parti olarak  bizler bayrağı daha yukarılara taşımak için bu görevlere aday olduk. Birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel işlerin altına hep beraber imza atacağımızdan hiç kimsenin bir şüphesi olmasın. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. İnanıyorum ki AK Parti Kilis'ten 2 milletvekilini Ankara'ya gönderecek ve hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

6 Şubat Depreminde AK Parti hükümetinin çok büyük işler başardığını dile getiren AK  Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal ise yaptığı konuşmada;

"Milletvekilliğimiz süresi içerisinde yaptığımız hizmetlerimiz var. tamamladığımız veya tamamlamaya çalıştığımız ancak sürenin yetmediği hizmetlerimiz var. Şimdi 14 Mayıs 2023 tarihinde çok önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim öyle bir seçim ki diğer seçimlerden çok farklı var olmak ile yok olmak arasında bir seçim.

Kilis olarak bizler her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında durduk Allahın izni ile bundan sonra da durmaya devam edeceğiz.

Biliyorsunuz 6 şubatta çok önemli bir deprem yaşadık. Acı ve buruk bir bayram idrak ediyoruz. AK parti Hükümetimiz Hükümetimizin tüm kaynaklarını deprem bölgesi için seferber etti.ç İnanın bana bırakın AK Parti hükümetini başka bir hükümet hatta başka bir devlet olsaydı bu kadar büyük bir depremin altından kalkması mümkün dahi değildi" dedi.

AK Parti Kilis Milletvekili M. Hilmi Dülger Partililerinden helallik isteyerek veda etti

"Yaklaşık 10 yıldan beri başarı ile yürüttüğümüz Milletvekilliği sürecimiz 14 mayıs itibariyle son buluyor. Görevde bulunduğumuz bu zaman zarfı içerisinde Kilis'imiz için elimizden gelenin en iyisi,ni yapmak için gayret gösterdik. Tabi bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bizler varız yarın başka arkadaşlarımız bu bayrağı taşıyacaktır.

Babamın dükkanında çırak olarak çalışırken ilkokulda Öğretmenim bana ne olacağımı sormuştu bende Öğretmenime Kaymakam olacağımı söylemiştim. Allah bizlere kaymakamlık makamını nasip etti daha sonra müfettiş ve şimdi Milletvekili olduk. Kilis'imize hizmet etmek için üst makamlarda bulunarak hizmetlerimizi yerine getirdik.

Milletvekilliğim süresi içerisinde veya normal hayatta bilmeyerek te olsa kırdığım,üzdüğüm herkesten helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin" dedi.

Haber Mehmet Ali Zahteroğulları

ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Çaykur Rizespor3449-6
8Alanyaspor3448+3
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3438-3
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ