USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
POLİTİKA

Yasin Topaloğlu’ndan, zehir zemberek açıklama

İYİ Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Yasin Topaloğlu, geçtiğimiz gün bir basın açıklaması yaptı. Topaloğlu’nun yaptığı basın açıklamasının Hasan Kara ile ilgili bölümünü dün siz okurlarımız ile paylaşmıştık. Bugünkü bölümünde ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kilis Belediye Başkan Adayı Hakan Bilecen hakkında söylediklerini sizlere aktarıyoruz.

Yasin Topaloğlu’ndan, zehir zemberek açıklama
01-02-2024 17:03
01-02-2024 17:23
KİLİS
Google News
“TERÖR SEVİCİ PARTİ CHP”
CHP’nin Kilis’te dördüncü parti olduğunu ve terör sevici bir parti olduğunu belirten Yasin Topaloğlu, “Bu arkadaş aday tanıtım toplantısında benim Kilis 3000 projelerim için “hayal projeler” demiş. Bilen bilir, 1973 yılından beri ben Erbakancıyım. Biz 100 bin tank, 100 bin uçak, 100 bin motor üretecek fabrikaları hayal eden ve bunların bir bölümünü gerçekleştiren bir yerde duruyoruz. Bu ortağı terör sevici olan kanla DEM’lenen partinin ortağı yaşı yetmediği için bunu bilemez, eğer Necmettin Erbakan ve Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı sen peyniri Suriye’den alıp, kaçak mazot getirirdin, İran’dan karpuz alırdın şimdiki gibi ve çimentoyu ve demiri üretemezdin. Demek ki bu nların hayal proje olup olmadığını ben Belediye Başkanı olduğumda herkes görecek.” ifadesini kullandı.
“KOYU ÜLKÜCÜ CHP’Lİ ADAY”
“Bu arkadaş kendini koyu ülkücü diye tarif ederken bir anda CHP’den Belediye Başkanı adayı oldu.” diyen İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Topaloğlu, “Şimdi ise anons arabaları Nazım Hikmet’ten şiir çalıyor. Çalıyor derken şiir söylüyor olarak diyorum. Çünkü karşıdaki arkadaşın anlama kıtlığı da var, ona da birazdan değineceğim. Ben Nazım Hikmet’i çok severim ve okurum. Ben bir yazarın veya şairin ideolojisine bakmam. Ama dün Koministler Moskova’ya dediğin adam için de seçim müziği yapıp sokak sokak çalmazsın. Bu arkadaş 2019 yılında İYİ Parti’nin Merkez İlçe Başkanı resmi olarak “Ben Abdi Abimi destekleyeceğim.” diyor. Yahu senin siyasi ahlakın yok mu hiç? Temsil ettiğin partide bari bunu aşikar hale getirme. Bu zübüklüğü Hasan Kara abinden mi öğrendin? Hasan Kara da o seçimde başka bir partiyi destekledi. Zübük dersinden hepiniz sınıfı geçiyorsunuz. Onun için burada bazı şeyleri ben aşikar bir biçimde söyleyeceğim” ifadelerini kullandı. 
“KİLİS’TEKİ GÖLGE OYUNU BİTTİ”
Kilis’teki gölge oyunu ve karanlıkta göz kırpmaların bittiğine değinen Yasin Topaloğlu, “Hasan Kara’nın kurduğu kumpanya bizzat baş kumpasçı tarafından ortadan kaldırıldı. Bizim 1999 yılından beri Kilis’e anlatamadığımız şeyleri Hasan Kara parti değiştirerek anlattı. Dolayısıyla bu pandomin bu siyasi sirk bitti. Kilis’te bundan sonra karanlıkta gölge oyunu olmayacak. Körlerin, sağırların birbirini ağırladığı bir yer olmayacak. Şimdi yine Kilis’te dördüncü partinin adayı olan arkadaş Ekim ayında İYİ Parti’den il başkanlığına başvurusu var. Hatta arkadaş siyasetin duayeni olduğu için kibrinden genel merkeze yönetim listesini de veriyor. Şimdi soruyorum “Hakan Bilecen, İYİ Parti’nin İl Başkanı olsaydın yine istifa edip CHP’den Belediye Başkan Adayı olacak mıydın?” İnsan 2 ayda parti değiştirir mi? Eskiden Afyon’da bir Kubilay Aydın vardı. Sabah bir partide uyanır, akşam başka bir partiye geçerdi. İlke, omurga haysiyet siyasette olmaması gereken bir şey mi? Şimdi ben bu terör örgütü ile resmi olarak görüşüp resmi olarak işbirliği yapan DEM ile bazı belediyeleri alma karşılığında oluşacak siyasi fikrimi Tayyip Erdoğan’a bırakmak istiyorum. Çünkü bu genel siyaset benim işim değil. Bunun izdüşümlerini de Kilis’te elbette olacak. Çünkü Kilis şehit vermiş, insanlar bu konuda kanları pahasına vatanı müdafaa etmişler. Dolayısıyla da bunun hesabı da ilgili herkesten sorulur.” diye konuştu. 
“PROJEN YOKSA NEDEN ADAY OLDUN”
İYİ Parti Kilis Belediye Başkan Adayı Yasin Topaloğlu, “Şimdi sosyal medya hesabı aracılığıyla Hakan Bilecen “Proje tekliflerinize açığız. Bize projelerinizi yazın” diyor. Aday adaylarını ziyaret edip “Sen projelerini ver, ben bunları uygulayayım.” diyor. Senin bu konuda herhangi bir hazırlığın yoksa aday adaylarından veya halktan proje mi dileniyorsun? Halkın hayatına yansıyan sorunları bilmiyorsan bu işe neden niyet ettin. Ama ben cömert bir adamım. Hakan Bilecen’in bu çağrısına 3 proje teklifi ile ona katkıda bulunuyorum. Bunu unutmasın, sizde bunu bir kenara yazın. Birincisi bu okey yancılarının çok ciddi sorunları var. Bu sorunların dile getirilmesi açısından ben Okey Yancıları Derneği kurmasını tavsiye ediyorum. Bu önemli bir projedir. Kahvenin çok olması sebebiyle büyük bir alanı doldurur ve onların sorununu giderir. İkincisi bu arkadaş baba parasıyla Offroad yapıyor. Kilis’in bütün cadde ve sokakları Offroad sporu için uygun bir yer. Her taraf çukur, her taraf pislik dolu, her tarafta kepazelik var. Dolayısıyla bu Offroad sporunu Kilis’te yaparak Kilis’in tanıtımına çok büyük bir katkı yapabilir kendileri. Şimdi “eğri oturup doğru konuşmak” tabirini “doğru oturup, doğru konuşmak” diye tercüme etmek lazım. Hakan Bilecen sen Höllüklü’ye, Karataş’a, Çengel’e, Demirciler Mahallesi’ne haciz memuru yanında olmadan ilk defa çıkıyorsun. Sen o insanların evine gidip haciz yapan, buzdolabını, çamaşır makinesini alan bir mesleğin sahibisin. Herkes kimin ne yaptığını bilir. Bu şehir o kadar küçük bir şehirdir ki Bölük Mahallesi’ne icra memursuz gitmek, büyük bir şans olmuştur. Dolayısıyla İcra Memursuz geçmek senin için oldukça lüks olur. Üçüncü projem ise çok çarpıcı e yaratıcı bir projedir. 81 ilde uygulanmamış bakir bir projedir. Hakan Bilecen sen kazaen Kilis Belediye Başkanı olursan, evine hacze gittiğin insanlar için sosyal destek yardım paketi açıkla. Onlara sosyal yardım ver. “Ben sizin zamanında han evinizi harap etmiştim” diyerek destek ol. Siz, han evleri harap eder, onların halısını kilimini alıp yok pahasına satarsınız. Bu terör sevici partinin ortağı yine sosyal medyadan proje istiyor. Tamam ben bu konuda yine cömertliğimi ortaya koyayım. Kilis 3000 projesi yüzlerce insana ulaştı. Bunlardan istediğini kendi projesiymiş gibi adaylığı döneminde kullansın.” diye konuştu.
“BUNLAR FRAGMAN, DAHA FİLM BAŞLAMADI”
TBMM’de grubu bulunan partilerin adaylarına Belediyecilik ile ilgili bir çağrıda bulunmak istediğini belirten Yasin Topaloğlu, “Onlara 3 tane sorum var. Proforsyon Mimari ne demektir? Panoramik Mimari ne demektir? Zaman, mekan ve insan ilişkisine dair ilgili mahalli bir gazetede makale yazabilir misiniz? Bu sayede şehircilik ile ilgili ne kadar ders çalıştıklarını görebiliriz. Şimdi Kilis’i bir ur gibi büyüten mimari yapı 50 yıllık bir problem. Kazaen bir karışlık bir Öğretmenevi arsamız oldu. “Buraya hemen otopark yapılmalıdır” diye deklerasyon yayınladılar. Kardeşim oraya 200 araba sığar. Kilis’in sorunu 200 arabalık bir sorun mudur? 200 araba sorunun çözünce Kilis’in bütün sorunlarını çözmüş mü oluyorsunuz? “Orayı park yapacağız, Yeşil alan yapacağız” demiyorlar, otopark yapacağız diyorlar. Yani “Biz oradan bir rant alacağız, rant devşireceğiz” diyorlar. Şehrin en kalabalık caddesinde orada otopark yapılması şehri boğar, araç giriş-çıkışından dolayı. Oraya yapılacak şey, Kız Meslek Lisesi’ne kadar yeni bir şehir tasarımıdır. “İl yaptığımız şehri, kent yapacağız” diyor. Kent ney, şehir ney. Ayrıca Kilis il yapıldığında sen kısa mantolon ile geziyordun. Ne alakası var. Nereden ve nasıl uyduruyorsunuz bunları. Bu dördüncü partinin adayı ile ilgili son cümlemdir. Ondan sonra esas konuya geçeceğiz. Bunlar fragmandı. Esas konuşacağım konuyla ilgili de konuşacaklarım fragmandır.  Asıl konuları zaman içerisinde anlatacağım. Bu arkadaş sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı “Kent Meclisi kuracağım” diye. Ardından hemen sildi. Şimdi Kent Meclisi kuruyorsan bu DEM Parti’nin Doğu ve Güneydoğu’da bölücülük yapmak için kurduğu Kent Meclisi’nin muadili. O zaman Sayın Hakan Bilecen senin Eş Başkanın kim? Onlar hep eş başkanını bir yol ve yöntemle ilerlerler. Senin de eş başkanını açıklaman gerekiyor. Şimdi sair adaylara sorduğum soruyu Reşit Polat'a da sorduğum için Reşit Polat bahsini bilahare açılmak üzere kısa kesiyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)
ARŞİV ARAMA
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3355+13
4Başakşehir FK3452+7
5Beşiktaş3451+5
6Kasımpaşa3449-3
7Alanyaspor3448+3
8Sivasspor3448-4
9Çaykur Rizespor3348-6
10Antalyaspor33450
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13Samsunspor3439-7
14MKE Ankaragücü3337-3
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ